To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Jestem w Szwecji

Hubeeert - 29-08-2006, 16:27

Staram się :D
Efa! masz u mnie buziaka za to piwo :mrgreen:

TommiCrazy - 04-09-2006, 13:36

Hub, obadaj jesli mozesz czy w twojej okolicy sa jakies studia tattoazu, jak cos znajdziesz wyslij mi jakis adresik www ......obadac chce sprawe bo anglia zaczyna mi sie pieronsko nudzic :/ tu wszystko jest na odwrot ......a w szwecji w krainie latajacych wikingow w N4 napewno nudzic sie nie bede
Hubeeert - 04-09-2006, 14:08

TommiCrazy napisał/a:
w szwecji w krainie latajacych wikingow w N4 napewno nudzic sie nie bede

DOPIERO TU JEST NUDNO

TommiCrazy - 04-09-2006, 22:03

anglia jest fascynujaca jak ich herbata z mlekiem, to modyfikowane genetycznie zarcie, ta woda w proszku ktora leci z kranu , gdyby zmniejszyli ilosc chloru to moze byla byc ciut ciekla, wiatr taki ze dach chce zerwac ...w samochodzie....., wszedzie maja ronda, niemoge juz sluchac angielskiego "Ouhhh really? " ktore mowia gdy tak naprawde cie wogole niesluchaja........ wszedzie tylko smrod fish n chips na przypalonym oleju....... nastepne studio to bede chyba szukac w wloszech albo w hiszpanii
Hubeeert - 04-09-2006, 22:07

TommiCrazy napisał/a:
nastepne studio to bede chyba szukac w wloszech albo w hiszpanii

A Irlandia?

TommiCrazy - 04-09-2006, 22:18

jak zmieniac to juz nigdy wiecej na wyspy.....poza dobrymi pieniedzmi niebardzo jest sie czym cieszyc, pozatym daleko do domu a ja latac nielubie, galancik mialby sie lepiej w jakims cieplutkim kraju
akbi - 05-09-2006, 21:47

Tak troche nie znam się na Szwecji a nie mam mapy :mrgreen: Hubert, daleko to od Ciebie do Goteborga ??
Hubeeert - 05-09-2006, 21:54

www.michelin.com - route planner
wpisz Goeteborg i Sundsval ;-) 844kmsam zobacz zresztą

Ale pojutrze będę w Linkoping.

akbi - 05-09-2006, 22:19

No to troche daleko, bo jest szansa że bedę w tym roku przez chwile gdzieś koło Goeteborga to bym Ci filmik ze Zlotu podrzucił :mrgreen:
Hubeeert - 05-09-2006, 22:58

Linkoping bliżej - tylko około 200km ;-)
Efa! - 07-09-2006, 02:30

Mój tato, poinformowany o sytuacji, zgodził się od razu, że w razie gdyby miał zawijać do Szwecji, zabierze dla Ciebie piwo jakie zrchcesz i ile zechcesz :-)
Hubeeert - 07-09-2006, 08:41

Efa! napisał/a:
Mój tato, poinformowany o sytuacji, zgodził się od razu, że w razie gdyby miał zawijać do Szwecji, zabierze dla Ciebie piwo jakie zrchcesz i ile zechcesz :-)

:mrgreen: Dziękuję :mrgreen:

Anonymous - 13-09-2006, 23:06

Hubeeert napisał/a:
DOPIERO TU JEST NUDNO

Podczas mojej młodości górnej i durnej zaliczyłem i Szwecję, a jakże. Miałem szczęście zatrzymać się u gospodarza, która ma pola truskawkowe, golfowe, lasy, bory i takie tam pierdoły. Przede wszystkim jednak ma 3 tiry i jakieś 6 fordów obspawanych jak czołgi. Raz do roku jeżdżą sobie Szwedzi i robią Destruction Derby. Oni nie są tak do końca drętwi, zapewniam. Trzeba tylko poszukać.

JCH - 28-09-2006, 23:39

Hubeeert napisał/a:
Jestem w Szwecji...
Podobno spadł pierwszy śnieg - masz zimówki :?: :wink:
Hubeeert - 29-09-2006, 23:14

Nawet go dziś widziałem w Boden :D

Mam zdjęcia :D
Chcecie?