To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Świętokrzyskie - Zbierzmy Sie

marsen - 29-09-2009, 21:41

:lol:
Anonymous - 29-09-2009, 23:59

to pojęcie względne:) rozum jak chcesz :) :lol:
marsen - 30-09-2009, 08:20

dawajcie dawajcie Panowie, przynajmniej coś się dzieje i jakieś życie widać :twisted:
Anonymous - 30-09-2009, 10:07

EE życie jak skurczybyk :P ja nie wiem co sie stało ze starszymi członkami:) rozumie rodzina dzieci praca itd. Brak czasu. Ale zeby zaraz calkowicie zapominac? przeciez kazdy chyba powinien znalesc chociaz chwilke na kilka dni zeby cos napisac:) PzdR.
piomic - 30-09-2009, 22:51

b00mba napisał/a:
ja nie wiem co sie stało ze starszymi członkami
Jak to co? To samo, co zwykle. Zobaczysz, jak Twój też będzie starszy... :wink:
Anonymous - 30-09-2009, 23:42

hahahahaha no to sie zrozumielismy nie mam pytań hahahaahha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
piomic - 01-10-2009, 07:23

A na serio — zapewne masz rację, ja nigdy nie byłem na spocie. Napisałem tylko jak statystyczny Kowalski sobie taką imprezę wyobraża. Bo na mieście właśnie takich "wygłupiaczy" jest najwięcej. Kiedyś były Maluchy obwieszone jak choinki, obowiązkowo z trzema halogenami nad zderzakiem (bo dwa to może mieć każdy, a cztery się nie zmieszczą), później zdarzały się Kadety, teraz królują Civiki. Nie ma kasy na Evo to kupują coś taniego i zdatnego do podkręcania. Nie mam nic przeciwko – od czegoś trzeba zacząć – dopóki nie szlifują formy w ruchu ulicznym.

Druga sprawa to marazm na forum. Nie wiem, jak było kiedyś, ale zwykle na każdym jest to samo. Po okresie licznych wpisów poznaje się ludzi w realu i forum zamiera. Bo przecież jak w ludowej przyśpiewce:
Kogo kocham, kogo lubię
Mam jego komórkę...

Mam sprawę to dzwonię. A na Forum wszystkie tematy już obgadane, można się najwyżej ponapieprzać z polityków.

cactooz - 01-10-2009, 07:41

To kiedy sie spotujemy? Ja bym obstawiał jakąś niedzielę.
Anonymous - 01-10-2009, 13:28

piomic ma racje. Proponuje niedziele w ostrowcu! Panowie zgrajmy sie w ktorąs niedziele i wpadnijcie do ostrowca. Tak więkrzą kupą:) piomic a Ty to obecnosc obowiązkowa :) )) heheh PzdR.
cactooz - 01-10-2009, 14:17

a czarnym ciągnikiem można? No i jeśli w tą niedzielę to muszę odmówić, bo mam mocno zakrapianą imprezkę już od południa :D
Anonymous - 01-10-2009, 17:11

no raczej nie w tą bo w tą przynajmniej Krzys chyba jeszcze nie moze, a reszta chyba tez by sie nie zdążyła zebrac:) takze nie wiem na ktorą mozna by sie ugadać. niech sie resztą obudzi i odezwie :) )) Co Ty sie o ciągnik boisz pewnie ze mozna:))) przeciez liczą sie ludzie:)
piomic - 01-10-2009, 21:23

b00mba napisał/a:
piomic a Ty to obecnosc obowiązkowa
No chętnie, ale wiesz... czterdziestka na karku, żona, dzieci... nie wiem, czy dam radę...
Anonymous - 01-10-2009, 21:49

no pewnie ciężko jest ja rozumie, ale postaraj sie :) A tak poza tym to gadałem juz na forum z hondziarzami i chcą zebysmy wpadli do nich.
cactooz - 01-10-2009, 23:04

Piomic, nie świruj, Wieniek ma dorosłe dzieci i na forum zagląda :D
Anonymous - 02-10-2009, 12:53

Troche krzepy:) Wigoru można sie napic i od razu lepiej. No ale i co to bedzie gdzie sie wszyscy podziali i co sądzą o niedzieli? Cactooz wez to rusz jakos.... Ty jestes tu taki najwazniejszy, powysyłaj pw z prośbą spojżenia na forum albo ja juz nie wiem co:)