Nasze nieMiśki ;-) - CIVIC VTi EG9 B16A2 by pawela!
mkm - 27-09-2009, 23:33
Marcin-Krak napisał/a: |
Nawet jeśli - to gratuluję (wolę nie pisać czego) i świeżo zakupionym samochodem, bezwzględu na jego stan, jechać z taką prędkością.
|
Tez tak sadze.
Mam nadzieje, ze przynajmniej indeks na oponie byl wlasciwy...
PS. Bardzo ladne autko!
rosomak1983 - 27-09-2009, 23:59
pawela, piszesz ceny nowych czy używanych?? Na allegro nie ma takich aktualnie...
londolut - 28-09-2009, 06:16
Pablo, zacna sztuka tej Hanki, trochę dużo jak na 92 rok ale jeśli jest serio w takim stanie jak piszesz to warto Teraz allegro i jego tuningowe zakamarki są twoje
rosomak1983 napisał/a: | Na allegro nie ma takich aktualnie... | Na allegro nie ma takich rzeczy http://www.r1concept.com/...id,49/vmcchk,1/
mlun - 28-09-2009, 11:05
Widzę że kolejna honda sie pojawiła:P Gratulacje widać że dopieszczona. Zawsze mi się ten model podobał
pyjte - 28-09-2009, 13:02
Fajny kanapowóz
pawela - 28-09-2009, 13:39
dokładnie to nie tajwanki, JDMowe koła made in japan, nie kupisz tego na allegro Cytat: | Fajny kanapowóz |
mlun napisał/a: | Widzę że kolejna honda sie pojawiła:P Gratulacje widać że dopieszczona. Zawsze mi się ten model podobał |
pyjte napisał/a: | Fajny kanapowóz |
rosomak1983 - 28-09-2009, 16:15
pawela napisał/a: | dokładnie to nie tajwanki, JDMowe koła made in japan, nie kupisz tego na allegro |
moje tajwanki ladniejsze 100% TDM
P1r4t - 28-09-2009, 21:11
ehh, mialem kiedys taka, ta sama buda, ten sam kolor... silnik prawie bo wyzylowany d16z6 ale z b16 na kesce rowno szly niestety zakonczyla swoj zywot a ja prawie z nia baaardzo miekkie samochody. ale frajda z rajdy nieporownywalna w samochodach o takiej klasie mocy.
Anonymous - 29-09-2009, 11:51
Fajny wóz zakupiłeś kolego, kolor przefajny lecz ja go unikam bo leniem jestem
Z tym kołem to ostrożny byłbym pisząc iż jest to made in Japan(prędzej Malezja)
Też posiadam b-serię w sedanie(złożyłem taką żonce) tyle że ja swapowałem do 5 osobowej budy - drażni mnie trochę ta przegroda pośrodku kanapy.
Z racji, że żonka lubuje się w 'automatic transmission' znalazłem biorcę - 100% JDM SiR w automacie z kodem silnika B16a więc 170KM, tyle że automat więc pewnie baty od Twojej manualnej dostanie
P.S. W Hondach też wskaźnik poziomu paliwa leniwie schodzi przez pierwsze pół a druga połowa znacznie szybciej.
pawela - 29-09-2009, 12:46
autoR napisał/a: | Z tym kołem to ostrożny byłbym pisząc iż jest to made in Japan |
aż sprawdzę autoR napisał/a: | Też posiadam b-serię w sedanie(złożyłem taką żonce) tyle że ja swapowałem do 5 osobowej budy - drażni mnie trochę ta przegroda pośrodku kanapy. |
nawet pewnie nie wiesz Czarek, ale w niej siedziałem, pomarańczowa, zgada się?
Cytat: | Z racji, że żonka lubuje się w 'automatic transmission' znalazłem biorcę - 100% JDM SiR w automacie z kodem silnika B16a więc 170KM, tyle że automat więc pewnie baty od Twojej manualnej dostanie |
no słyszałem, przy automacie 2x większe szanse, że motorownia przeżyje więcej
autoR napisał/a: | P.S. W Hondach też wskaźnik poziomu paliwa leniwie schodzi przez pierwsze pół a druga połowa znacznie szybciej. |
już zauważyłem Ale i tak schodzi znacznie miarodajniej niż w Colcie
pawela - 29-09-2009, 12:53
autoR napisał/a: | drażni mnie trochę ta przegroda pośrodku kanapy. |
a ja się cieszę, koniec robienia a małego samochodu autobusu
rodzina 2+1 i do tego nadaje się spoko
Anonymous - 29-09-2009, 14:41
Felgi produkują chłopaki to tu to tam coby ciąć koszty robocizny (bo wysoką jakość możemy mieć również i w Chinach tylko mało kto chce za nią zapłacić).
W pomarańczce powiadasz siedziałeś - projekt ciągnie się i ciągnie - ciągle coś tam kombinuję po trochu. Najważniejsze że serce już męskie na pokładzie a że w automacie cóż...autem jeździ kobieta i taki był warunek - może być szybkie lecz w auto a H22 to ciężki kloc. Mi osobiście 4 miejsca wizualnie bardziej podchodzą - rzekłbym siedzi się w niej bardziej klubowo lecz rodzina słowem silna jest
pawela - 29-09-2009, 15:47
sprawdziłem: Made in United Kingdom
autoR napisał/a: | H22 to ciężki kloc. |
ale 2xxKM z dużym XX wyciąga się z N/A, tyle, że będzie podsterowniej. Na AT nie ma sensu
Anonymous - 29-09-2009, 15:52
pawela napisał/a: | sprawdziłem: Made in United Kingdom
autoR napisał/a: | H22 to ciężki kloc. |
ale 2xxKM z dużym XX wyciąga się z N/A, tyle, że będzie podsterowniej. Na AT nie ma sensu |
Ja też dla angoli robią je na Tajwanie
h22 tylko w manualu do 5 gen. lecz nie nadaje się na zakręty, street jak najbardziej...
pawela - 29-09-2009, 16:13
łoj tam, grunt, że wygląda i waży 5kg
Pierwsze koty za płoty, na razie delikatnie:
nowa gałka:
Sunstrip i wlepy klubowe:
DOHC VTEC i advanki przy okazji
akcencik pod maskę:
i stickerów dość
|
|
|