To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Car Audio - Kostka w EA a raczje jej brak...

marcinzam - 23-10-2010, 19:37

czyli przewód od automatycznej anteny w wiązce oryginalnej jest koloru różowego ?
robertdg - 23-10-2010, 20:30

na to wynika ;-)
fj_mike - 18-11-2010, 19:58

robertdg napisał/a:
Ten kabel od sciemniania podswietlania za pomoca pokretla "sciemniacza" to 3 pinem na górzez od prawej strony, a kabel od speed impulsu to 3 pinem na górze od lewej strony

Jakie to kolory zatem :D
Pogubiłem się przy tych fotkach :P

robertdg - 18-11-2010, 20:31

fj_mike, Heh, chaos się narobił ;-) kabel sciemniacza zmierzysz multimetrem, właczasz swiatla i bawisz sie pokretlem od sciemniacza, a multimetrem badasz, który kabel zachowuje analogiczne napiecie do regulacji nastawy, a speed impuls, to skokowy spadek napiecia przy przekroczeniu kilku km/h
misiek510 - 16-05-2013, 15:17

Jeżeli ktoś pamięta który kabel jest od ściemniacza (pokrętła,) jak może to niech napisze bo właśnie siedzę w tych kablach, a nie mam miernika w pobliżu :-/
darek77 - 11-03-2014, 11:43

Witam
Problem tego typu. Kość iso wydaje się byc podpięta ok, a coś sie dzieje po wyłączeniu stacyjki nie ma pamięci w radiu żółty podpięty pod stały prąd a czerwony pod stacyjkę. Coś ktoś może pomóc??

Tomek - 11-03-2014, 12:32

darek77 napisał/a:
Witam
Problem tego typu. Kość iso wydaje się byc podpięta ok, a coś sie dzieje po wyłączeniu stacyjki nie ma pamięci w radiu żółty podpięty pod stały prąd a czerwony pod stacyjkę. Coś ktoś może pomóc??

ciężko tak wróżyć

jakie masz radio?
ja jak zakładałem radio peiyinga to musiałem zamienić 2 kable miejscami (stały plus i plus po stacyjce), bo ichniejsza kostka ISO była źle zrobiona moim zdaniem
zamieniłem te kable miejscami i teraz efekt jak oczekiwano

robertdg - 11-03-2014, 15:52

Masa podpięta :?: