Car Audio - Kostka w EA a raczje jej brak...
marcinzam - 23-10-2010, 19:37
czyli przewód od automatycznej anteny w wiązce oryginalnej jest koloru różowego ?
robertdg - 23-10-2010, 20:30
na to wynika
fj_mike - 18-11-2010, 19:58
robertdg napisał/a: | Ten kabel od sciemniania podswietlania za pomoca pokretla "sciemniacza" to 3 pinem na górzez od prawej strony, a kabel od speed impulsu to 3 pinem na górze od lewej strony |
Jakie to kolory zatem
Pogubiłem się przy tych fotkach
robertdg - 18-11-2010, 20:31
fj_mike, Heh, chaos się narobił kabel sciemniacza zmierzysz multimetrem, właczasz swiatla i bawisz sie pokretlem od sciemniacza, a multimetrem badasz, który kabel zachowuje analogiczne napiecie do regulacji nastawy, a speed impuls, to skokowy spadek napiecia przy przekroczeniu kilku km/h
misiek510 - 16-05-2013, 15:17
Jeżeli ktoś pamięta który kabel jest od ściemniacza (pokrętła,) jak może to niech napisze bo właśnie siedzę w tych kablach, a nie mam miernika w pobliżu :-/
darek77 - 11-03-2014, 11:43
Witam
Problem tego typu. Kość iso wydaje się byc podpięta ok, a coś sie dzieje po wyłączeniu stacyjki nie ma pamięci w radiu żółty podpięty pod stały prąd a czerwony pod stacyjkę. Coś ktoś może pomóc??
Tomek - 11-03-2014, 12:32
darek77 napisał/a: | Witam
Problem tego typu. Kość iso wydaje się byc podpięta ok, a coś sie dzieje po wyłączeniu stacyjki nie ma pamięci w radiu żółty podpięty pod stały prąd a czerwony pod stacyjkę. Coś ktoś może pomóc?? |
ciężko tak wróżyć
jakie masz radio?
ja jak zakładałem radio peiyinga to musiałem zamienić 2 kable miejscami (stały plus i plus po stacyjce), bo ichniejsza kostka ISO była źle zrobiona moim zdaniem
zamieniłem te kable miejscami i teraz efekt jak oczekiwano
robertdg - 11-03-2014, 15:52
Masa podpięta
|
|
|