Eclipse - Techniczne - Eclipse 1G a GAZ??
Kazber - 09-11-2009, 00:32
nie wiem jaki macie problem z LPG bo już zagorzała tu gorąca dyskusja na ten temat, ja osobiście do swojego miśka nie wstawiam LPG ze względu na to, że nie po to go kupiłem, dla mnie to auto ma ducha sportowego, a sport z LPG się trochę gryzie bo albo sport albo oszczędności, co innego założyć gaz do Golfa a co innego do Ecli. Ale nie jestem znowu takim przeciwnikiem gazu w aucie, nie prawdą jest, że jak auto na gazie do od razu się psuje i wszystko w nim leci totalna bzdura. Trzeba dbać o instalację i wymianę na czas filtrów, świec i przewodów a wszystko będzie grało. Mowa tu oczywiście o instalacji sekwencyjnej z wyższej półki, co do marki to kiedyś Landi Renzo było dobre ale wg. mnie z ceną to przesadzili, porządny zestaw można dostać teraz w całkiem rozsądnej kwocie ot choćby elektronikę staga 300 i jakąś dobrą listwę wtryskową np. matrix. Akurat mam znajomego który na gazie przejeździł ponad 200k km i auto mu nie padło więc totalna bzdura z tym psuciem się silnika dodam do tego że auto to Honda CRV. Tylko on dba o swoje autko wszystko robi na czas i ma je od nowości.
mariano - 10-11-2009, 11:34
ja tam sie ciesze ze ją wymyslił bo mam dobrą prace i ja tam nie narzekam ale kazdy ma swoje zdanie a samochodu nie szpeci tylko trzeba załorzyc go z głową i jest tak samo piękny jak zawsze.
Creatinian1990 - 11-11-2009, 22:40
Rzeczywiście się nieźle zaangażowaliście Ale bardzo dziękuję za to;)
Po prostu byłem ciekaw Waszych wypowiedzi:)
Oczywiście jak się jeszcze komuś coś przypomni niech pisze;)
Bynajmniej kolejne osoby odwiedzające forum będą miały mini encyklopedie zwolenników jak i przeciwników LPG:)
Jeszcze raz dzięki za pomoc:)
Pozdrawiam serdecznie;)
|
|
|