To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - godny polecenia mechanik w krakowe

Anonymous - 17-05-2007, 15:10

waldi-1 napisał/a:
witam panowie wreszcie znalazłem cós takiego jak forum małopolskie kiedys tego niemiałem a moze niewidziałem? ja tez poprosze o namiary tego pw czy jakos tak , ale oczywiście jeśli tam robia tez koło silników mam problem z zapalaniem autka czyli brak ssania , w miare możliwości żeby było łatwo trafić niejestem z kraka wiec nieznam go. a jesli chodzi o colta to tez mam i sprzedał bym go ale jakos niemoge sie zdecydować go gdzieś wystawić troszke mi go szkoda no ale jesli był by juz kupiec to by poszedł jest to colt 1.6 na sekwencyjnym gazie

Dogadasz się z Wojmi1 :p
Identyczny styl pisania hehe

waldi-1 - 17-05-2007, 15:13

niewiem jak ten wojmin pisze ale ja nieurzywam zadnych znaków jak pisze mysle tylko o pisaniu hihi a jak tak mówiesz ze sie dogadam to sie ciesze ze niejstem sam
Adaho_krak - 17-05-2007, 16:34

Ficu865 napisał/a:
Dogadasz się z Wojmi1
Identyczny styl pisania hehe

dogadasz się z Marcinem - identyczne spamerstwo i dożartość :mrgreen: :biggrin: :badgrin:

wojmi1 - 17-05-2007, 16:46

waldi-1, to twoje cycki ??? czy Marcina ???
wpadnij na spota to sie zobaczy

waldi-1 - 17-05-2007, 21:46

a pewnie ze wpadne jak tylko ktos po mnie wyjedzie na bronowickie przecinek a cycki moje nie marcina

[ Dodano: 17-05-2007, 21:48 ]
adamo a tak sie zastanawiam przecinek co to jest to spamerstwo i dożartośc znak zapytania

Adaho_krak - 17-05-2007, 22:59

waldi-1, to do Fica było :)
waldi-1 - 18-05-2007, 08:46

ale ja tu niewidze fica haha
orh - 14-06-2007, 11:05

MOge prosci na PW jakis kontakt do mistrza od Ca0 w krakowie i okolicach....
Anonymous - 14-06-2007, 11:53

już masz na PW
Anonymous - 18-06-2007, 11:28

Witam Wszystkich MitsuManiaków.
Czy mógłbym prosić o informację o warsztatach samochodowych w Krakowie - oczywiście godnych polecenia.
Mam problemy najprawdopodobniej z paliwem. Wszystko było ok do czasu wizyty u mechanika i wymiany min. filtra paliwa. Po tym bardzo mi się dusił i pracował nierówno na wolnych obrotach, aż dzisiaj nie odpalił wcale. Rozrusznik kręci ale nawet nie próbuje złapać. Może to coś innego niż paliwo
Proszę o polecanych mechaników do takiego zadania. Mail: piopiob@op.pl

Pozdrawiam.

Adaho_krak - 18-06-2007, 16:53

.. poszło na e-mail :) Nie szukaj jedź do Leszka :) on poradzi, a Ty już nigdy nie pojedziesz gdzieś indziej :)
Anonymous - 28-06-2007, 13:52

To i ja się dołaczam do peanów nt. P. Leszka. Doświadczenie i solidność :)

Przy okazji - Pozdrowienia.

Anonymous - 28-06-2007, 16:32

Co prawda to prawda.
Jak mialem problem z tym ze cos mi w wilgotne poranki szarpalo autem to zostawilem kiedys na noc w ASO wiadomo ktorym. Skasowali za godzine roboty 120PLN i oczywiscie nic nie znalezli bo nawet sie nierobom nie chcialo maski otworzyc i swiec wyciagnac.

Prawda jest ze jak cos z autem robie to jezdze w swoje ojczyste strony bo tam wiem kto mnie nie okradnie. Ale powiem ze jestem bardzo zaskoczony tym ze mozna tutaj cos zrobic u uczciwego czlowieka za rozsadne pieniadze.
Mowie oczywiscie o Panu Leszku dla ktorego duze uklony. Popatrzyl na kable, swiece - pokazal co i jak i zrobil tak zeby bylo dobrze.
Co wiecej powiedzial zebym zadzwonil po jakims czasie i dal znac co i jak bo jak cos nie tak to bedziemy szukac dalej. No co tu wiecej gadac - prawdziwy fachura i do tego mily czlowiek.
To by bylo na tyle.

Anonymous - 29-06-2007, 02:57

Swoją drogą trzeba by, rozleklamować człowieka żeby nam nie wyemigrował ;)
Anonymous - 01-10-2009, 16:10

To ja rowniez poprosze namiary na mechanika w Krakowie... Jak rozumiem Pana Leszka