Nasze Miśki - Pierwszy Misiek
Lechfan - 28-05-2010, 16:46
całość jest mega wypas! nie powiem, mógłbym takim jeździć..
Rafal_Szczecin - 30-05-2010, 23:37
Cytat: | Szczęka opada... Auto robi ogromne wrażenie! |
uwierz mi, ze na zywo samochod robi jeszcze wieksze wrazenie.
auto dopracowane w kazdym calu, a jakos muzyki ,ktora gra w samochodzie jest po prostu nie do opisania, jak bys byl na koncercie swojego ulubionego wykonawcy .
DZIKI - 31-05-2010, 08:02
Rafal_Szczecin napisał/a: | Cytat: | Szczęka opada... Auto robi ogromne wrażenie! |
uwierz mi, ze na zywo samochod robi jeszcze wieksze wrazenie.
auto dopracowane w kazdym calu, a jakos muzyki ,ktora gra w samochodzie jest po prostu nie do opisania, jak bys byl na koncercie swojego ulubionego wykonawcy .
|
Ale to jeszcze nie jest "finalny efekt"
Anonymous - 06-06-2010, 15:43
Nie wniosę dużo do tematu, ale muszę to napisać... WOW.
drd1812 - 20-06-2010, 16:47
Gratulacje Dziki !!! - Dwa puchary na Mitsubishi Elbetreffen chwal się wszystkim szybko
http://img697.imageshack....17/s6303417.mp4
i do zobaczenia w Wilkasach
Juiceman - 20-06-2010, 19:17
Autko pierwsza klasa (chociażby świadczą o tym Puchary które zdobył Outek)
W tym aucie naprawdę można posłuchać dobrej muzyki w cudnej jakości
2Fast4U - 21-06-2010, 10:46
Popieram moich przedmówców, z którymi byłam na Elbetreffen Autko odjechane w kosmos Największy szacun dla DZIKIego za to że Outek jest dopracowany w KAŻDYM calu zaczynając od idealnie czystych felg, przez alkantarę na podsufitce, na również idealnie lśniących łańcuchach w "bagażniku" (to słowo już mi nie bardzo pasuje do całości) kończąc Jeśli chodzi o dźwięk to taki mały opis: Dziki odpala utwór, w którym na początku słychać lądujący helikopter... a wszyscy Niemcy dookoła rozglądają sie gdzie to wyladowało Także jeszcze raz
mkm - 22-06-2010, 14:59
DZIKI, jako, ze auto jest "zawodnicze" - rozumiem, ze zmiany i wykonanie to "top secret", ale moze moglbys wrzucic pare zdjec "szpiegowskich" z tego jak Twoje cudo powstaje...
DZIKI - 23-06-2010, 13:19
mkm napisał/a: | DZIKI, ... ale moze moglbys wrzucic pare zdjec "szpiegowskich" z tego jak Twoje cudo powstaje... |
Postaram sie wrzucic "pare" fotek jak tylko czas pozwoli.
j13mk - 25-06-2010, 13:44
DZIKI napisał/a: | wrzucic "pare" fotek | poszedłbym dalej i skręcił jakiś filmik... tylko czekać jak w TVN Turbo będziesz się chwalił autkiem chyba, że już to zrobiłeś.
eggforever - 26-06-2010, 21:44
Bardzo ładny outlander. Chętnie bym go sobie posłuchał, bo audio to moja większa pasja niż samochody więc liczę, że będzie on krążył po Polsce na wystawach tuningowych bądź car audio i go zobaczę i usłyszę
DZIKI - 02-07-2010, 21:53
Tak jak obiecałem "parę fotek".
Aby "nie zaśmiecać" masą fot z realizacji mojego projektu,
wymyśliłem sobie taka prezentacje, która zawsze będę mógł uaktualniać ;
http://www.instalacjecara..._outlander.html
davyjohn - 12-07-2010, 01:22
U Dzikiego Outek to kolejny projekt - warto zwrócić uwagę na jego poprzednie dzieła.
Naprawdę wielki szacun za to, że Ci się chce i robisz to tak perfekcyjnie!
Aga - 28-08-2010, 00:33
widziałam autko na zlocie, siedziałam w środku, słuchałam muzyki - cudo!!!!
i do tego jeszcze przesympatyczny właściciel
mystek - 28-08-2010, 09:50
aa, dopiero teraz wpadłem na Twojego Outka . Widziałem Cię na... Małopolskim Tuning Show, czyli kupę czasu temu, ale nie mogłem trafić na Twój temat . Byłem tam na rowerze akurat przed bramą główną, kiedy wyjeżdżałeś już i Twoje malowidła na samochodzie rzuciły mi się w oczy . Myślałem, że nie ma Cię na mitsumaniakach, a tu jednak .
Samochód robi fajne wrażenie, a jeszcze jak zobaczyłem fotki z środka, to już zupełny odlot!
|
|
|