Świętokrzyskie - następny foto-radarek in Kielce!!!
Robson86 - 20-12-2006, 22:54
Tyle razy tamtedy jechalem (nawet specjalnie jezdzilem wolno) i ani razu nie widzialem tam zadnej puszki
Ciekawe....swoja droga ciekawe czy np. zarzad drog moze stawiac takie tabliczki (kontrola fotoradarowa) bez stawiania radarow
Pozdroo
Robert - 10-02-2008, 20:00
A na Miedzianej Górze w strone do Kielc w jakis niewyjaśnionych okolicznościach fotoradarek zginął
pzdr.
sion2002 - 10-02-2008, 22:21
Ciekawe dzięki komu Policja czy może pijaczyny na złom zabrały
Anonymous - 10-02-2008, 22:42
Z tego co czytałem kiedys w gazecie to jakiś tirolot miał wypadek i skosił fotkę.
Anonymous - 10-02-2008, 23:03
Przez ten radar w ogóle było więcej ZUA niż pożytku, bo ludzie często hamowali w ostatniej chwili i stawali się garażem dla tych,którzy nie zdążyli A z tym tirem to prawda, ale to było już pare miesięcy temu
Robson86 - 11-02-2008, 10:48
Kryspian napisał/a: | Z tego co czytałem kiedys w gazecie to jakiś tirolot skosił fotkę |
przykro ze skosil radarek
Pozdroo
Robson86 - 14-07-2008, 10:44
Nowe fotoradarki (2) wyrosly na miedzianej gorze a dokladniej w kostomlotach. Jeden przy zjezdzie z gory (od strony miedzianej gory) drugi w strone miedzianej gory (przy zakrecie ale przed krzyzowka) Nie bardzo jasno opisalem chyba ale lepiej nie potrafie
Pozdroo
sion2002 - 23-12-2008, 22:59
Temat ucichł a opojawiło się ostatnio sporo tego ustrojstwa w CK.
Te które dość często mijam a są od stosunkowo niedawna to:
- Ściegiennego (Barwinek) koło Orlena - ustawiony na wjeżdżających do CK
- Manifestu - na przeciwko biurowca Exbudu - ten porządnie mnie ostatnio zaskoczył
- kolejny - tam gdzie się go bym nie spodziewał - Łódzka (około numeru 344) pomiędzy zakrętem na Smolaka (Kostomłoty) a Kruszelnickiego (Niewachlów) - ustawiony na wyjeżdżających z CK
Anonymous - 23-12-2008, 23:24
Ten ostatni nie tylko mnie zaskoczył, ale i mocno %@#%@#ił... Idealna ulica do rozwijania dużych prędkości podczas powrotów do domu, na której nigdy nie widziałem wypadku zeszpecona radarem :/ Na dodatek można się nadziać na dwa w drodze na miedziankę...Powoli robi nam się tutaj anglia, gdzie na odcinku 2 km można trzy razy stracić prawko
Krzys - 25-12-2008, 02:47
to to tam nic... E7 cała obstawiona... do jedrzejowa 2 nowe z powrotem tez tyle samo plus stare,do skarzyska tak samo,przy wlocie do kielc przez jaworznie tez stoi sztuka... strach pomyslec co dalej
piomic - 28-12-2008, 22:02
Całe szczęście, że to puste jest wszystko.
Ciekawe, jak długo.
sion2002 - 29-12-2008, 08:44
piomic napisał/a: | Całe szczęście, że to puste jest wszystko.
Ciekawe, jak długo. |
Puste... Tylko taka wyliczanka - raz wkładke dadza do tego, raz do tamtego...
piomic - 29-12-2008, 22:02
Ten w Łącznej od nowości ani razu nie był ładowany - już nawet radna, która o niego się biła kupiła sobie CB i na zmianę z dzieciakiem straszy mobilków, że aktywny.
A w Suchedniowie dwa razy ustawili statyw 200m za puszką, sama puszka jeszcze dziewicza.
Nie wiem, jak z tymi nowymi beżowymi - ale nie słyszałem, żeby kogoś pstrykły.
A na Czarnowie sam chyba trzy razy widziałem błyski (nie na mnie).
|
|
|