To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - sposoby na niespanie...

Anonymous - 04-08-2005, 10:02

Jak polece na szkolenie do us, to wam przywioze (przemyce) yellow jacket.
To nikogo nie uspi.

Efa! - 06-08-2005, 01:52

A czy RedBull+Cola+kawa nie smakuje jak przysłowiowe "siki Weroniki"? Bo ja boję się eksperymentować w celach naukowo-poznawczych. Jeszcze haftowanie mi się przydarzy :mrgreen:
Hubeeert - 06-08-2005, 02:19

Tak smakuje ale daje kopa - już sprawdziłem :mrgreen:
Moominek - 06-08-2005, 13:43

Znam taki jeden sposób na niespanie. Kolega przetrenował, kilka nocy nie spał. A mianowicie test ciążowy z wynikiem pozytywnym :mrgreen: ;)
Hubeeert - 06-08-2005, 13:52

Rozumiem że to kolega zaszedł w ciążę :?: :lol:
JCH - 06-08-2005, 15:20

Ja to rozumiem inaczej - ze to nie zona kolegi zaszla ;)
Chooper - 06-08-2005, 16:17

może być i test ciążowy jescze bez wyniku...np. w przypadku, gdy sie jest na bezrobotnym ;)
Efa! - 07-08-2005, 06:53

brrrr... ale czarne scenariusze... mnie się tam nie spieszy ani do obrączkowania, ani do testowania ;)
Na niespanie najlepsze jest dobre towarzystwo. No... nie tylko do kieliszka... ale o tym w "Kąciku rubieżnym", heh!

Anonymous - 09-08-2005, 12:16

Efa! napisał/a:
A czy RedBull+Cola+kawa nie smakuje jak przysłowiowe "siki Weroniki"? Bo ja boję się eksperymentować w celach naukowo-poznawczych. Jeszcze haftowanie mi się przydarzy :mrgreen:

No co wy, mi to na przyklad smakuje! Naprawde niezle, najlepsze na cherry coke.
A kawa ma byc rozpuszczalna, oczywiscie nie zaparzana, tylko od razu w granulkach do coli i red bulla (calosc pic zimne)

[ Dodano: Wto Sie 09, 2005 12:16 pm ]
Efa! napisał/a:
brrrr... ale czarne scenariusze... mnie się tam nie spieszy ani do obrączkowania, ani do testowania ;)
Na niespanie najlepsze jest dobre towarzystwo. No... nie tylko do kieliszka... ale o tym w "Kąciku rubieżnym", heh!

No tak, kobietkom tylko jedno w glowie, nigdy sie wyspac nie daja... a mowia, ze to faceci sa zbereznicy, eh...

Chooper - 10-08-2005, 00:55

ale są też przypadki, co tuż po niby odpoczyają, a zaraz sie słyszy chrapanie :D :D :D

Jednak nic nie przebije "gaduły"
szczerze wspułczuję temu "farciarzowi" co mu sie trafi taka, co podczas włącza się jej gdana...

wyobraźcie sobie..romantyczna chwila uniesienia, a tu nagle...wiesz, byłam wczoraj na zakupach, upatrzyłam sobie taką fajną bluzeczkę, jak wychodziłam, to spotkałam Agnieszke, tą,,,no wiesz, tą, co była z Adamem na imprezie..poszłyśmy na kawę i pogadałysmy, a jak wracałam ramwajem, to gapił sie na mnie jakiś typ...ty też czasami sie tak na mnie gapisz...
...i co najgorsze niae ma zamiaru konczyc tego co zaczeliście wspólnie "majstrować" :D

Podobno najlepszą radą jest spier***lać jak najdalej od takiej :D

Matejko - 10-08-2005, 08:36

Chooper napisał/a:

Podobno najlepszą radą jest spier***lać jak najdalej od takiej :D

albo jeb*** zeby sie zamknela :mrgreen: - to taka zlota mysl i dobra rada :D gorzej jak sie trafi na taka co lubi harcore to jeszcze odda i wpier**** bardziej :shock: :mrgreen:

Anonymous - 10-08-2005, 08:53

Ej, ej... OT sie robi a nasze kobiety sie jeszcze pogniewaja.. a ja o kobiety nauczony dbac, bo sam na roku jak zaczynalismy byly 3 kobiety na 360 osob... jak konczylismy ostaly sie dwie na 160
Matejko - 10-08-2005, 09:17

u mnie lepszy pomor 2 / 33 osoby ale jednej by moglo niebyc a druga hmmmmm :) ciekawe jakie maja sposoby na niespanie - to tak zeby OT nie bylo
Grześku - 10-08-2005, 09:25

Jechałem niedawno do Zielonej Góry, miałem mało czasu więc postoje nie wchodziły w gre. 7 godzin jazdy non-stop, po drodze 2 redbulle i batoniki. Nie pomogło, oczy zamykały mi się same. Musiałem stanąć na parkingu i kwadrans (z zegarkiem w ręku) się zdrzemnąć. Następnym razem wypróbuje kawę na cytrynie.
A te 15 min wystarczyły żeby oszukać zmęczenie.