To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MMC Car Poland & Dilerzy Mitsubishi - ASO na śląsku

andkul2 - 18-03-2010, 21:17

Ma moze ktos doswiadczenia z serwisem swojego Miska w Katowicach u Sobczyka na Francuskiej :D
a moze polecacie inne serwisy w okolicy Katowic :roll:

[ Dodano: 23-03-2010, 10:39 ]
No trudno chyba nikt nie jezdzi do serwisu na Śląsku :roll:

TomSky - 28-05-2010, 14:50

Witam

w Moto Katowice przegląd L200 po 40.000 - 2500zł - z regulacją zaworów

w serwisie Inter-Oner w Bielsku 1000zł plus jak chce to reg. zaworów ok 300zł

pzdr

andkul2 - 17-06-2010, 14:10

Dzisiaj dostałem informacje ze firma Moto w Katowicach nie jest Autoryzowanym Salonem Sprzedaży marki Mitsu,ale nie piszą nic o serwisie :roll:
gzesiolek - 18-06-2010, 14:50

andkul2, salonem/dealerem niezaleznym sa juz od ponad pol roku, ale auta i tak maja w wiekszosci od MMC... a serwisem autoryzowanym są raczej nadal, przynajmniej w marcu jeszcze byli...
andkul2 - 22-06-2010, 15:57

napisałem co dostałem w ulotce z MMC :)
maniax86 - 11-01-2012, 09:46

ASO mitsubishi Wierzgoń w Rybniku.
1. Zamawianie i odbiór samochodu - Obsługa bardzo miła i wzorowo wywiązują sie ze swoich obowiązków.
2. Wymiana oleju po 1500 km - umówiony byłem na godzine. Podjeźdżam na parking przed salonem, otwieram drzwi z auta..... a tu już przy mnie stoi kierownik serwisu i z uśmiechem wita na wymianie oleju i dokonuje oględzin auta. Dodatko jakieś dziwne bable powstały na drzwiach i chciałem żeby też się tym zajęli. Czas oczekiwania na auto 40 minut. Po 35 minutach przychodzi gościu i mówi że o 5 minut się to przeciągnie. Myśle sobie spoko, ale specjalnie leciał do mnie żeby powiedzieć że tylko 5 minut dłużej?? :oops: Jeszcze w międzyczasie przez salon przemknął szef salonu i od razu do mnie z uśmiechem podbija, wyciąga ręke na przywitanie i gadka szmatka. WOW
3. Niestety koleś wymusił pierwszeństwo i wpakował sie do mojego lancera. Naprawa oczywiście w ASO Wierzgoń. Podjechałem wszystkie papierki pozałatwiałem i zadaje ważne ytanie ile czasu to zajmnie... odpowiedź 3 tygodnie bo trzeba czekać na rzeczoznawce, zamówić nowe elementy karoserii ( bo o żadnym klepaniu nie było mowy) itd. Na drugi dzień dostaje telefon z ASO żę nie bedą czekać na rzeczoznawce tylko już zamówili części bo ta kwestia nie podlegałą dyskusji że będą tylko nowe. Dzieki temu auto było gotowe w niecałe dwa tygodnie. W międzyczasie załatwiałem formalności z ubezpieczalnią.
Reasumując Jak na razie same pozytywy... no ale zobaczymy co bedzie dalej. :D

Uwex - 11-01-2012, 13:04

maniax86- też tam kupowałem i tam serwisuję + różne inne usługi (montaż dodatków ) - jestem b. zadowolony z obsługi i ich roboty. Ja polecam jak najbardziej. :)
maniax86 - 11-01-2012, 14:28

Uwex, na początku byłem w lekkim szoku... myśle sobie kurde raptem kupiłem tam 1 auto a oni koło mnie latają choćbym tam auto kupował co roku nowe. No ale konkurencja ASO jest duża i chyba zdają sobie z tego doskonale sprawy. Jedynie taki najbardziej rzeczowy i troche gburowaty jest Jedna osoba z serwisu... nazwisko chyba Matura....
Juiceman - 11-01-2012, 14:56

Pogratulować dobrego ASO na Górnym Śląsku :-)
Firebee - 11-01-2012, 21:53

No to jak poztywne opinie, to Mitsumaniaki nawiązują współpracę z tym ASO!:)
maniax86 - 11-01-2012, 22:34

Firebee, włąśnie na jakiej zasadzie ASO włączają się w te całę akcje rabatowe itd?? bo włąśnie pomyślałem o tym ASO co pisałem....
Firebee - 11-01-2012, 22:47

ASO, które ma pozytywne opinie od Was - dostaje od nas telefon z propozycją współpracy na zasadzie reklamy ich firmy na naszej głównej mitsumaniaki.com wzamian za rabaty dla Was
maniax86 - 11-01-2012, 23:02

hm hm to może jeszcze się ktoś wypowie na temat tego ASO w Rybniku?? Bo nie wierze że na tyle zalogowanych tutaj osób tylko 2 do nich jeżdżą..... wtedy opinie byłyby bardziej miarodajne....
Anonymous - 12-01-2012, 12:59

ja się już kilka razy na temat ASO w Rybniku wypowiadałem w samych pozytywach. Posłodziłem tak, ze nawet ktos mnie tam posądzał że jestem kimś z rodziny hehe. nic z tych rzeczy. też tam kupiłem mojego SStara...mam już na nim przejechane 105000km i jeżdżę dalej do ich na przeglady bo mam do nich zaufanie. Miła obsługa od szefa aż po pracowników, zresztą niektórzy z nich interesują się naszym forum, atmosfera prawie że rodzinna. ja zawsze polecam. myślę, że spokojnie możma do nich zadzwonić w sprawie rabatowej, ja zresztą tez się tam wybieram na przegląd to wspomnę. Najlepiej gadać z p. Przemkiem. Pan Matura jest jak najbardziej OK, nie rzuca się po prostu kazdemu na szyję ot co;-) ale mnie w paru kwestiach bardzo pomógł.
maniax86 - 12-01-2012, 13:19

arek 69, co racja to racja P. Przemek zna sie na rzeczy i jest baaaaardzo uprzejmy i miły.... taki porostu "swojski chłop" :D