To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - najlepsze marki w rankingu niezawodnosci ADAC (za rok 2008)

jaca71 - 31-10-2009, 15:40

arturro, Tak czytając o niezawodności FauWeja przypomniały mi się TO

A i jeszcze narzekania na żabki i szarpanie DSG przy jeździe np. podczas manewrowania po parkingach. Jak znajdę odpowiedni film to nie omieszkam wkleić.

Anonymous - 01-11-2009, 11:56

jaca71 napisał/a:
arturro, Tak czytając o niezawodności FauWeja przypomniały mi się

aj przestan, wystarczy wpisac w you tube mitsubishi problemi i tez wyskoczy ci kilka filmikow.
tak jak pisalem wczesniej wszystko sie psuje, dyskusje podobna do tej z rozmow kontrowersyjnych nt NN, gdzie niektorzy neguja cos bo tak z gory zakladaja,

jaca71 - 03-11-2009, 13:53

To miał być żart :) Bardzo spodobało mi się rozdwojenie jaźni wycieraczek... Tak jakby wewnętrzny konflikt je targał.
Swoją drogą to strasznie nie lubię tego typu wycieraczek. Już jedna w uno mnie do szalu doprowadzała, a takie przeciwsobne machanie rozprasza niemiłosiernie. Dodatkowo nie bardzo wiem dlaczego na dwóch silnikach to zrobili? Żeby trudniej było zsynchronizować?

Anonymous - 03-11-2009, 14:12

jaca71 napisał/a:
To miał być żart :) Bardzo spodobało mi się rozdwojenie jaźni wycieraczek... Tak jakby wewnętrzny konflikt je targał.
Swoją drogą to strasznie nie lubię tego typu wycieraczek. Już jedna w uno mnie do szalu doprowadzała, a takie przeciwsobne machanie rozprasza niemiłosiernie. Dodatkowo nie bardzo wiem dlaczego na dwóch silnikach to zrobili? Żeby trudniej było zsynchronizować?

akurat tutaj nie ma nic wspolnego silnik bo pewnie jest tylko jeden na szynie, problem polegal raczej na tym ze kierowcy niechcialo sie pewnie zmiesc ciezkiego sniegu i wyrobily sie "gruszki" na koncach (zabezpieczenie przed spaleniem silnika) i dlatego tak sobie lataly, mialem podobna sytuacja w carismie, tez jedna latala mi jak chciala.