Forum ogólne - najlepsze marki w rankingu niezawodnosci ADAC (za rok 2008)
jaca71 - 31-10-2009, 15:40
arturro, Tak czytając o niezawodności FauWeja przypomniały mi się TO
A i jeszcze narzekania na żabki i szarpanie DSG przy jeździe np. podczas manewrowania po parkingach. Jak znajdę odpowiedni film to nie omieszkam wkleić.
Anonymous - 01-11-2009, 11:56
jaca71 napisał/a: | arturro, Tak czytając o niezawodności FauWeja przypomniały mi się |
aj przestan, wystarczy wpisac w you tube mitsubishi problemi i tez wyskoczy ci kilka filmikow.
tak jak pisalem wczesniej wszystko sie psuje, dyskusje podobna do tej z rozmow kontrowersyjnych nt NN, gdzie niektorzy neguja cos bo tak z gory zakladaja,
jaca71 - 03-11-2009, 13:53
To miał być żart Bardzo spodobało mi się rozdwojenie jaźni wycieraczek... Tak jakby wewnętrzny konflikt je targał.
Swoją drogą to strasznie nie lubię tego typu wycieraczek. Już jedna w uno mnie do szalu doprowadzała, a takie przeciwsobne machanie rozprasza niemiłosiernie. Dodatkowo nie bardzo wiem dlaczego na dwóch silnikach to zrobili? Żeby trudniej było zsynchronizować?
Anonymous - 03-11-2009, 14:12
jaca71 napisał/a: | To miał być żart Bardzo spodobało mi się rozdwojenie jaźni wycieraczek... Tak jakby wewnętrzny konflikt je targał.
Swoją drogą to strasznie nie lubię tego typu wycieraczek. Już jedna w uno mnie do szalu doprowadzała, a takie przeciwsobne machanie rozprasza niemiłosiernie. Dodatkowo nie bardzo wiem dlaczego na dwóch silnikach to zrobili? Żeby trudniej było zsynchronizować? |
akurat tutaj nie ma nic wspolnego silnik bo pewnie jest tylko jeden na szynie, problem polegal raczej na tym ze kierowcy niechcialo sie pewnie zmiesc ciezkiego sniegu i wyrobily sie "gruszki" na koncach (zabezpieczenie przed spaleniem silnika) i dlatego tak sobie lataly, mialem podobna sytuacja w carismie, tez jedna latala mi jak chciala.
|
|
|