Forum Dla Pań - CIUSZKIII
koszmarek - 27-10-2009, 08:44
Jassmina napisał/a: | Przyjedź w tym na spota!!!! |
raczej nie zaryzykuje zawału zbiorowego poza tym Maretzky by nie pozwolił
Ja rajstopków nie lubię, ale gdybym miała kieckę nosić w taką pogodę, to tylko z rajstopkami
Nikka, jakie jeansy :>
Aga - 27-10-2009, 09:58
Nikka napisał/a: |
Dlatego też sezon jesienno-zimowy zarezerwowany dla dżinsiorów ! |
dlaczego? przecież można kupić nieco grubsze pończoszki, większe, wyżej sięgające
i nadal cieszyć się tym przemiłym uczuciem...
Efa! - 27-10-2009, 13:02
Do pończoszek - mimo tego, że samonośnych - lubię czasem zrobić trick z pasem do pończoch. Mój Tomek to lubi
A w temacie jeansów, lubię wranglery. Za kroje, które mi pasują.
koszmarek - 27-10-2009, 16:05
czy pas do pończoch jest wygodny? Wiem, że bosko by wyglądał do tego mojego gorseciku, mam też ładne pończoszki...
Paweł_BB - 27-10-2009, 16:46
Mojej żonce pas do pończoch nie przeszkadza
czarna - 27-10-2009, 19:09
Efa! napisał/a: | Mam też słabość do ładnych, satynowych koszulek nocnych. |
tak jak ja
Efa! napisał/a: | Do pończoszek - mimo tego, że samonośnych - lubię czasem zrobić trick z pasem do pończoch. |
też lubię pas jest wygodny i rewelacyjnie wygląda. No i oczywiście czarek jest zachwycony jak założę pas.
Efa! - 27-10-2009, 19:11
Pas do pończoch jest całkiem wygodny. Właściwie to praktyczny, bo majteczki zakłada się na niego, nie pod, więc można je zdjąć, a pas zostawić
czarna - 27-10-2009, 19:17
Efa! napisał/a: | Właściwie to praktyczny, bo majteczki zakłada się na niego, nie pod, więc można je zdjąć, a pas zostawić |
Doooooooookładnie
Paweł_BB - 27-10-2009, 20:15
Efa! napisał/a: | Właściwie to praktyczny, bo majteczki zakłada się na niego, nie pod, więc można je zdjąć, a pas zostawić |
Ooo, właśnie to jest najfajniejsze
Aga - 27-10-2009, 22:11
a z nieco praktycznego punktu widzenia:
pozostawiony, zakrywa nieco brzuszek (jeśli powinien być zakryty...)
koszmarek - 27-10-2009, 22:16
hym hym dużo nowości, trzeba obadać:D Nie wiedziałam, ze to pod majteczki a nie na(na fotach mają na), a poza tym trzeba przegrzebać allegro
Paweł_BB - 28-10-2009, 05:22
koszmarek napisał/a: | Nie wiedziałam, ze to pod majteczki a nie na |
Kiedyś jak moja żonka (wtedy nie była jeszcze moją żoną) ubrała właśnie pod to od razu wyczułem że coś jest nie tak bo nie mogę majteczek ściągnąć tak więc jakoś tak sami wpadliśmy na to że majteczki powinny być ubierane na pas
Anonymous - 28-10-2009, 07:43
Paweł_BB napisał/a: | koszmarek napisał/a: | Nie wiedziałam, ze to pod majteczki a nie na |
Kiedyś jak moja żonka (wtedy nie była jeszcze moją żoną) ubrała właśnie pod to od razu wyczułem że coś jest nie tak bo nie mogę majteczek ściągnąć tak więc jakoś tak sami wpadliśmy na to że majteczki powinny być ubierane na pas |
Potrzeba matką wynalazku
Ale wracając do tematu...
Pończoszki jak najbardziej TAK, ja tez nie znoszę rajstop!
I zdecydowanie zgadzam się z Agą: jeśli kupować to porządne i w dodatku naprawdę śliczne, vide: Calzedonia!
A co do trwałości: ja zawsze kupuje po dwie pary z tej samej serii i koloru nawet jak jedna pończoszkę szlak trafi w komplecie a potem drugą w drugim, to wtedy mogę sparowac pozostałe dwie i jeszcze choć raz dodatkowo cieszyc się nadal tymi pończoszkami
Nikka - 28-10-2009, 08:45
Aga napisał/a: | dlaczego? przecież można kupić nieco grubsze pończoszki, większe, wyżej sięgające
i nadal cieszyć się tym przemiłym uczuciem... |
ale chyba nadal mimo wszystko wieje po pośladkach... co??? No chyba żeby przyodziać jakieś szorciki.... noooooo
Aga - 28-10-2009, 09:10
Nikka napisał/a: |
ale chyba nadal mimo wszystko wieje po pośladkach... co??? No chyba żeby przyodziać jakieś szorciki.... noooooo |
właśnie: szorciki
o tym jeszcze nie było tu mowy
sama noszę szorty Gatty NIKI MINI
biodrówki, ale trzymają się świetnie, nawet na większym tyłeczku i brzuszku
bezszwowe, nadają się pod obcisłe sukienki, miłe w dotyku
w ogóle w moim odczuciu są rewelacyjne
mogę polecić również szorty firmy BRUBECK, podobne do Gatty, ale nieco bardziej "zabudowane"
|
|
|