To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum Dla Pań - CIUSZKIII

koszmarek - 27-10-2009, 08:44

Jassmina napisał/a:
Przyjedź w tym na spota!!!!

:badgrin: :badgrin: raczej nie zaryzykuje zawału zbiorowego ;) poza tym Maretzky by nie pozwolił :)

Ja rajstopków nie lubię, ale gdybym miała kieckę nosić w taką pogodę, to tylko z rajstopkami :)

Nikka, jakie jeansy :>

Aga - 27-10-2009, 09:58

Nikka napisał/a:

Dlatego też sezon jesienno-zimowy zarezerwowany dla dżinsiorów !

dlaczego? przecież można kupić nieco grubsze pończoszki, większe, wyżej sięgające
i nadal cieszyć się tym przemiłym uczuciem... :P

Efa! - 27-10-2009, 13:02

Do pończoszek - mimo tego, że samonośnych - lubię czasem zrobić trick z pasem do pończoch. Mój Tomek to lubi :)

A w temacie jeansów, lubię wranglery. Za kroje, które mi pasują.

koszmarek - 27-10-2009, 16:05

czy pas do pończoch jest wygodny? Wiem, że bosko by wyglądał do tego mojego gorseciku, mam też ładne pończoszki... :)
Paweł_BB - 27-10-2009, 16:46

Mojej żonce pas do pończoch nie przeszkadza :mrgreen:
czarna - 27-10-2009, 19:09

Efa! napisał/a:
Mam też słabość do ładnych, satynowych koszulek nocnych.

tak jak ja :P

Efa! napisał/a:
Do pończoszek - mimo tego, że samonośnych - lubię czasem zrobić trick z pasem do pończoch.

też lubię pas jest wygodny i rewelacyjnie wygląda. No i oczywiście czarek jest zachwycony jak założę pas.

Efa! - 27-10-2009, 19:11

Pas do pończoch jest całkiem wygodny. Właściwie to praktyczny, bo majteczki zakłada się na niego, nie pod, więc można je zdjąć, a pas zostawić :biggrin: :mrgreen:
czarna - 27-10-2009, 19:17

Efa! napisał/a:
Właściwie to praktyczny, bo majteczki zakłada się na niego, nie pod, więc można je zdjąć, a pas zostawić :biggrin: :mrgreen:

Doooooooookładnie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Paweł_BB - 27-10-2009, 20:15

Efa! napisał/a:
Właściwie to praktyczny, bo majteczki zakłada się na niego, nie pod, więc można je zdjąć, a pas zostawić :biggrin: :mrgreen:

Ooo, właśnie to jest najfajniejsze :D :D :D

Aga - 27-10-2009, 22:11

a z nieco praktycznego punktu widzenia:
pozostawiony, zakrywa nieco brzuszek (jeśli powinien być zakryty...)
:P

koszmarek - 27-10-2009, 22:16

hym hym dużo nowości, trzeba obadać:D Nie wiedziałam, ze to pod majteczki a nie na(na fotach mają na), a poza tym trzeba przegrzebać allegro :D
Paweł_BB - 28-10-2009, 05:22

koszmarek napisał/a:
Nie wiedziałam, ze to pod majteczki a nie na

Kiedyś jak moja żonka (wtedy nie była jeszcze moją żoną) ubrała właśnie pod to od razu wyczułem że coś jest nie tak bo nie mogę majteczek ściągnąć :D tak więc jakoś tak sami wpadliśmy na to że majteczki powinny być ubierane na pas 8)

Anonymous - 28-10-2009, 07:43

Paweł_BB napisał/a:
koszmarek napisał/a:
Nie wiedziałam, ze to pod majteczki a nie na

Kiedyś jak moja żonka (wtedy nie była jeszcze moją żoną) ubrała właśnie pod to od razu wyczułem że coś jest nie tak bo nie mogę majteczek ściągnąć :D tak więc jakoś tak sami wpadliśmy na to że majteczki powinny być ubierane na pas 8)

Potrzeba matką wynalazku :twisted:

Ale wracając do tematu...
Pończoszki jak najbardziej TAK, ja tez nie znoszę rajstop!
I zdecydowanie zgadzam się z Agą: jeśli kupować to porządne i w dodatku naprawdę śliczne, vide: Calzedonia!
A co do trwałości: ja zawsze kupuje po dwie pary z tej samej serii i koloru :) nawet jak jedna pończoszkę szlak trafi w komplecie a potem drugą w drugim, to wtedy mogę sparowac pozostałe dwie i jeszcze choć raz dodatkowo cieszyc się nadal tymi pończoszkami :P

Nikka - 28-10-2009, 08:45

Aga napisał/a:
dlaczego? przecież można kupić nieco grubsze pończoszki, większe, wyżej sięgające
i nadal cieszyć się tym przemiłym uczuciem... :P

ale chyba nadal mimo wszystko wieje po pośladkach... co??? No chyba żeby przyodziać jakieś szorciki.... noooooo

Aga - 28-10-2009, 09:10

Nikka napisał/a:

ale chyba nadal mimo wszystko wieje po pośladkach... co??? No chyba żeby przyodziać jakieś szorciki.... noooooo

właśnie: szorciki :P
o tym jeszcze nie było tu mowy
sama noszę szorty Gatty NIKI MINI
biodrówki, ale trzymają się świetnie, nawet na większym tyłeczku i brzuszku :biggrin:
bezszwowe, nadają się pod obcisłe sukienki, miłe w dotyku
w ogóle w moim odczuciu są rewelacyjne
mogę polecić również szorty firmy BRUBECK, podobne do Gatty, ale nieco bardziej "zabudowane"