To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Pajero III - [3.2D-ID] Lampy przod-tyl

Patryk32 - 07-11-2009, 19:38

:D :D
dallus - 23-11-2009, 00:55

Witam. Tak przy okazji zapytam. Czy lampy z misia 2003 (nowy typ) beda pasowaly do misia z roku 2002 bo bardzo mi sie podobaja i chcial bym je zamontowac. Serdecznie pozdrawiam
zbyszekm2 - 23-11-2009, 07:45

Będą pasowały. Nie pasują tylko te w zderzak tylny.
taz - 26-11-2009, 20:15

pajeroX napisał/a:
Witam.Ja w swojej "pojarce" założyłem w górne tylne lampy moduły lamp z DIscawery ledowe i jest pozycja i stop. pięknie świecą naprawde polecam,.

moglbys wyjasnic co to za moduł ?
gdzie go mozna kupic ?

pajeroX - 02-12-2009, 10:03

to jest oryginalny moduł LED z odbłyśnikiem z Land Rovera, Poszukaj gdzieś na aukcjach. albo na szrotach z jakiegoś rozbitka. Pamietaj jak bedziesz montował zeby środek modułu skierować w tą kropeczke co jest na kloszu (centralnie po srodku) bo w przeciwnym razie będzie gdzieś na boki Ci świeciło a to jest bardzo skupione światło .

Yellowmax - 10-12-2009, 14:04

... a jak wygląda ta kwestia z lampami wersji dakar, też sie jakoś przerabia, bo pasował by tam jeszcze kierunkowskaz.

Pozdro.Y

viQ - 13-01-2010, 15:36

Witam,
przenosze sie tutaj z innego wątku.
Chciałbym zamontowac coś podobnego w swojej pojarce z 2001 roku, najchętniej coś w miare oryginalnego bo jak się da od innego modelu to w razie awarii zawsze będą jakies problemy a ja za bardzo techniczny nie jestem. Czy znacie kogoś w rejonie krakowa kto mi takie coś zrobi ewentualnie czy ktoś z Was może sprzedac taki komplet z informacją jak to zamontować i będe szukał jakiejś złotej rączki.
Z góry dzięki za pomoc.

pajeroX - 17-01-2010, 18:50

Patryk32 napisał/a:
Co do postojowych to dzieks - przepalone
a te tylne to trzeba montować nowe lampy czy wystarczy wywalic zaslepki, pociągnąć kabelki i juz :P (lub zamienic przeciwmgielne z postojowymi i stopem tak jak pisalem wyzej)
:?:
tam przy zaslepionej lampie jest kostka i masz wszystkie przewody i nie musisz nic ciągnąć:P