L200 Ogólne - Zabudowa Fullbox do modelu z 2009
grubyjelcz - 23-12-2009, 09:13
czyli że bez sensu się toczyć za lanosem albo tirem bo i tak mniej nie będzie? Na szczęście mam ciężarówke i vat odpisuje.
HugoOrmo - 23-12-2009, 22:03
rafaello napisał/a: | ...Szefowa powiedziała, że wycofali się już dawno ze współpracy, bo przychodziły niekompletne. Jak montowali u siebie i czegoś brakowało, to sami dodawali i tyle. Mówiła, że zawsze proponowała montaż u nich, albo sprowadzenie brakujących części, gdyby ich nie było w zestawie, albo zwrot towaru... |
Nie marudze za bardzo na pickupdiablo i wszystko co jest napisane powyzej jest prawdziwe, problem polega na tym, ze:
1. powinni poinformowac o problemie z uchwytami - bylby spokoj
2. Montaz na miejscu jest ok dla ludkow z Lodzi a jazda z GD lub Jeleniej tylko po to aby ktos przykrecil nudge bara to tak jakby w Wa-wie kurier dostarczal Ci laptopa i pozniej jechalbys do Przemysla aby Ci windowsa zainstalowali he he
3. Moja glowna uwaga jest taka, ze to ja musialem byc strona inicjujaca dyskusje i kontakt...
Skoro wszyscy sa zadowoleni z uslug pickupdiablo to wyglada na to, ze sie wyrobili i jest ok, zycze im wszystkiego najlepszego i niewykluczone, ze moze kiedys znowu bede ich klientem, przeciez moje problemy byly nazwijmy to komunikacyjne...nudge bar dziala do dzis a montaz nie byl taki straszny..."Diablica" nawet odpisala na naszym forum na temat nieszczesnej czesci wiec widac, ze dba o dobre imie firmy i klienta i tak trzymac
pzdr
Anonymous - 14-03-2010, 14:55 Temat postu: uwaga!!!!!!! ************** U W A G A U W A G A U W A G A U W A G A *******************
kolega rafaello to sprzedawca pickupdiablo!!!!! jest na kilku forach i zawsze proponuje swoje wyroby choć nie do końca dobre i sprawdzone!!!!!!
Dobrych i SPRAWDZONYCH informacji można szukac u doświadczonych sprzedawców dakro.eu pucenter.pl lub jeśli ktoś chce zasmakować prawdziwego off-road u to www.trasek.com.pl
HugoOrmo - 14-03-2010, 16:05
power_max, w kazdym temacie wklejasz te dwa linki i wydaje mi sie to zbyt nachalne...mamy temat pt. dozbrajanie nowego L200 i tam wklejamy linki, trasek i pucenter juz tam sa wiec nie wklejaj w technicznym i off road plizz...
pzdr
grubyjelcz - 15-03-2010, 18:32
Witam po przerwie.
Płaską zabudowę w kolorze auta wraz z orurowaniem zakupiłem za 3000 z montażem bezpośrednio u producenta w Bielsku Białej.Facet jeżdzi po całej Polsce i montuje też u klienta za paliwo się tylko płaci. Moge wysłać zdjęcia swojego auta i namiar na emaila.Tę samą znalazłem jak się nie mylę w Pickup diablo za 6000 chyba nawet od tego samego chłopa kupują.Robił też dla salonów w Krakowie i chyba Tychach ale tam to mi powiedzieli 6500 bez lakierowania.Polecam jak ktoś chce mieć płaską to ta jest ok.
Pozdrawiam.
P.S. Pisałem na innym forum o lakierze na masce co mi się spsuł a co wy na to jakby wykleić czoło maski matową folią mniej się rzuca w oczy niż osłona triton?
rafaello - 21-03-2010, 21:06
Krew mnie zalewa, jak ktoś sam sobie nie radzi i szkaluje inne firmy. Power_Max z firmy Pucenter chciałby, aby dobrze pisali o jego firmie. A tu, zadowoleni użytkownicy piszą o jakimś Pickup Diablo. Dzwoniłem do Pucenter, szukając zabudowy do nowej elki, ale sami nic nie mieli. Natomiast odradzali zakup w Pickup Diablo czy Carryboyu. Pozytywne opinie o Pickup Diablo, są na różnych forach. Żal mi, ale niestety nie pracuję u nich... Zadowoleni klienci dzielą się opinią i tyle, a to wyraźnie boli kolegę. Miałem sobie odpuścić zaczepki, ale spędziłem pół dnia na montażu zabudowy w Łodzi i nie usłyszałem złego słowa o konkurencji. Dlatego postanowiłem odpowiedzieć. Do Grubego Jelcza - oni nie kupują niczego od lokalnych producentów, a to co ty masz na pace, chyba różni się od mojej. Warto najpierw sprawdzić informacje, zanim coś napiszesz. Każdy ma wybór i nie mam zamiaru nikogo namawiać na zakup. Kupiłem pokrywę z włókna szklanego, 2 pozycje otwierania (na ukos i równo z dachem+ rury ze stali nierdzewnej). To by było na tyle, fotka do wglądu
grubyjelcz - 22-03-2010, 08:49
rafaello napisał/a: | Krew mnie zalewa, jak ktoś sam sobie nie radzi i szkaluje inne firmy. Power_Max z firmy Pucenter chciałby, aby dobrze pisali o jego firmie. A tu, zadowoleni użytkownicy piszą o jakimś Pickup Diablo. Dzwoniłem do Pucenter, szukając zabudowy do nowej elki, ale sami nic nie mieli. Natomiast odradzali zakup w Pickup Diablo czy Carryboyu. Pozytywne opinie o Pickup Diablo, są na różnych forach. Żal mi, ale niestety nie pracuję u nich... Zadowoleni klienci dzielą się opinią i tyle, a to wyraźnie boli kolegę. Miałem sobie odpuścić zaczepki, ale spędziłem pół dnia na montażu zabudowy w Łodzi i nie usłyszałem złego słowa o konkurencji. Dlatego postanowiłem odpowiedzieć. Do Grubego Jelcza - oni nie kupują niczego od lokalnych producentów, a to co ty masz na pace, chyba różni się od mojej. Warto najpierw sprawdzić informacje, zanim coś napiszesz. Każdy ma wybór i nie mam zamiaru nikogo namawiać na zakup. Kupiłem pokrywę z włókna szklanego, 2 pozycje otwierania (na ukos i równo z dachem+ rury ze stali nierdzewnej). To by było na tyle, fotka do wglądu
Obrazek |
Witam
Każdy jakąś ścieżkę wydeptał koło swojego auta, moja była taka a nie inna i nie mam na to wpływu.Ja nie pracuje dla żadnej firmy związanej z motoryzacją i nie oceniam ich bo niby z kąt mam wiedzieć co sobą reprezentują.Ładną masz pokrywę moja jest inna ale taka właśnie miała być od samego początku.
Po to się na forum zapisałem żeby od mądrzejszych się czegoś dowiedzieć a oni piszą o własnych doświadczeniach.Jak ktoś cię skrytykował to może miał racje albo nie ale to już nie moja sprawa .
P.S. I się nie denerwuj święta idą.
namotore - 22-03-2010, 11:37
na te pokrywke mozna cos polozyc/wejsc?
rafaello - 22-03-2010, 15:55
Nie wiem, czy można wchodzić. Ale można dokupić relingi i na nich coś położyć. Ja nie potrzebowałem, więc nie kupiłem. Jak otwieram do wysokości dachu, to sporo sprzętu załaduję pod pokrywą. Zrobię może zdjęcia z otwartą pokrywą, ale jak umyję auto
grubyjelcz - 22-03-2010, 16:04
namotore napisał/a: | na te pokrywke mozna cos polozyc/wejsc? |
Na moją można wejść, włożyć 200kg na pokrywę albo przypiąć do relingów jest malowana proszkowo i się nie rysuje z byle czego.Ja latam na paralotni i czasem wożę sprzęt który się w środku nie mieści a nie chciałem dużego hardtopa wyszło mi ,że taka będzie dla mnie najfajniejsza.
|
|
|