Śmietnik - [K-ce] CYKLICZNE SPOTKANIA MISIÓW W KATOWICACH - 8 SIERPNIA
Anonymous - 07-11-2009, 15:04
Witam
Ja zagłosowałem za SS Katowice bo jednak chyba najbardziej "po środku"
Nic nie stoi na przeszkodzie, żeby miejsce spotkań zmieniać rotacyjnie - będą wszyscy zadowoleni
A tak w ogóle to termin jest już znany? Chciałbym w końcu zadebiutować na spotkaniu
Pozdrawiam
Arthus
bumbum - 07-11-2009, 15:41
Blondi napisał/a: | KTO Z WAS WOGÓLE ZAMIERZA JEŹDZIĆ NA SPOTY?? Niech zadecydują o miejscu Ci, którzy na nie jeżdżą. Mozna dostosować miejsce dla większego grona ale po co jeżeli te osoby i tak nie bedą jeździć? |
Ja zamierzam, mój szwagier(colt) też ma chęci sie spotkać i porozmawiać ale mówi mi wprost ze dalej jak Katowice, i ewentualnie Chorzów to on może pojedzie raz na 2-3 miesiące.
Blondi napisał/a: | I stąd moje pytanie głównie kierowane do kolegów którzy pisali, że ankieta jest tendencyjna. Raz w miesiącu to chyba nie aż taki problem 20km zrobić?! |
Do tej pory spotkania odbywały sie co tydzien w Zabrzu M1, a jeśli co tydzien grupa ludzi z Sosnowca, Dabrowy, Mysłowic spotykała sie w CH Plejada w Sosnowcu to czy ludzie z zach. częsci śląska też by przyjeżdżali na te spotkania co tydzień ?
enanthate napisał/a: | Inne propozycje nie padły. Nie przypominam sobie wypowiedzi zagłębioków w poprzednim temacie. |
Jakim temacie? przeglądałem Śląskie Ogólne i nie widze tematu "Propozycje do miejsca spotkań" widziałem dopiero juz temat łącznie z ankietą.
JCH napisał/a: | bumbum i Kany86, inne propozycje niestety nie padły
Zaproponujcie coś a wtedy będzie szansa, że taki pomysł przejdzie. |
bumbum napisał/a: | 2. MC - do ugadania się który w regionie np. "3 stawy"
+ KAWA ! |
dla rozszerzenia myśli: proponuje spotkania w McDon~ jest cieplo, jest kawa, jest gdzie postawic auto, jest gdzie usiąść, miejsce 3 stawy zaraz za stacją BP, i nie trzeba wędrować przez długi parking zeby wejśc do ciepłego CH
Cały czas na spotkaniach są stali bywalcy, może gdyby zmienic troche region to zaczeliby sie pojawiać nowi uzytkownicy lub starzy ale dla których nowe miejsce byłoby bardziej na ręke.
Co do Doliny Górnika możliwe że ładne miejsce ale zimową porą może być mało przejezdne, drogowcy maja i tak sporo roboty na głównych trasach a ja z niskim przodem robiłbym z pług 2 sprawa że dla osób nie znających terenu dojazd może być utrudniony, wystarczy skręcic w uliczke wczesniej i człowiek sie gubi, a GPS.. znajomi tydzien temu z Ligoty do mnie jechali na GPSie a ten im psikusa zrobił i musieli do mnie dzwonić zebym ich pokierował
Pytanie teraz moje: Czy te spotkania dla których wybieramy miejsce maja sie odbywać:
a) co tydzien?
b) co miesiac?
c) jeszcze nieokreslone
realistka napisał/a: | To jak - gdzie robimy spotkanie - może po środku pomiędzy SCC a Plejadą - czyli Parkingi Tesco&Obi; MediaMarkt; Selgros, Bytom ?
|
Skoro SCC ma większośc głosów to dlaczego mamy 'środkować' ? ja ze szwagrem w SCC sie pojawimy 8.11 jeśli decyzja zostanie podjęta ze SCC i ze o 18 lub 19 godz.
Pozdrawiam
Anonymous - 07-11-2009, 15:50
Myślę, że powinniśmy się spotykać wstępnie co miesiąc, najwyżej ustalimy coś jeszcze na spotkaniu. Głosowanie wśród osób, które pojawiają się na spocie moim zdaniem będzie bardziej miarodajne. Nie wszyscy użytkownicy, którzy zdecydowali się zagłosować w ankiecie będą spotykać się z nami.
Proponuję spotkanie jutro w miejscu wytypowanym przez większość (na razie SCC). Ankieta trwa do jutra, do 15:00. Myślę, że godzina 18:00 jest najbardziej racjonalna.
robertdg - 07-11-2009, 16:01
Oj wszyscy Tutaj wspominaja o takich miastach jak Bytom, Zabrze, a końcu to nie jest pepek GOP-u, mało kto wspomina o uzytkownikach z Dąbrowy Górniczej, Sosnowca, czy też Olkusza, a jest takich troche, ja osobiscie jestem za Katowicami, gdzie nawet dla osób z Olkusza odległośc do Katowic to przeszło 50km, sądzę więc ze najbardziej odpowiednia alternatywa jest SCC, gdyz osoby dojezdzajace czy to z Gliwic, czy z Rybnika, Olkusza, Chrzanowa, Zawiercia, Kalet, Jastrzębia Zdroju, Oświęcimia, etc., napewno będą za, tymbardziej ze spoty beda przewaznie organizowane raz w miesiacu, i chocby w niedziele wartaloby poswiecic trooszke czasu i rozruszac kolka. Wiadomo kazdy chcialby miec 5km do miejsca spotu, ale tak sie nie da.
Realistka - 07-11-2009, 16:01
robertdg - wspomniałam o Was w drugim poście i ankiecie
To może ustalmy, jutro spotkanie o 18'30 w SCC Katowice - parking dolny pod TESCO - na samym końcu (sektor R, pod murem z czerwonym pasem).
A ankieta niech sama się zakończy. Na spotkaniu, przedyskutujemy jej wynik i ustalimy kolejne miejsce spotkania.
Co Wy na to Mitsumaniaki ?
robertdg - 07-11-2009, 16:06
Jezeli jest schemat jak wjechac do tego parkingu to bardzo prosze, bo przyznam szczerze jeszcze tam nie bylem
Morfi - 07-11-2009, 16:26
Czyli jutro w SCC o 18.30 mi pasuje. Tylko czy tam bedzie miejsce. w razie czego samochód gdzie indziej sie postawi a tam piechota się pójdzie na Sektor R
bumbum - 07-11-2009, 16:34
realistka napisał/a: | jutro spotkanie o 18'30 w SCC Katowice - parking dolny pod TESCO - na samym końcu (sektor R, pod murem z czerwonym pasem).
Co Wy na to Mitsumaniaki ? |
Do zobaczenia jutro
robertdg pewności nie mam ale wjazd do podziemnego jest po stronie TESCO, ja bede startował o godz. 18 a w okolicy Mercedesa możemy sie spotkać i razem dojechać, na pw puszczam nr tel. w razie problemów z dojazdem albo gdybyś chciał pogadać o głupotach hehe
edit
no faktycznie, niedoczytałem, juz poprawiam błąd, sorki
Morfi - 07-11-2009, 16:36
Nie po stronie saturna, są 2 parkingi podziemne. Pod saturnem i pod Tesco parkujemy na tym pod tesco
londolut - 07-11-2009, 16:58
JCH napisał/a: | L. - posłałeś "masówkę"? Bo coś mało ludzi się wypowiada | Nie mam takiej możliwości. Hubert zablokował taką możliwość wszystkim oprócz Adminom.
Postaram się wpaść na SSC jutro ale nie obiecuję.
Dodałem do ankiety punkty:
- Dolina Górnika
Realistka - 07-11-2009, 17:08
londolut napisał/a: | JCH napisał/a: | L. - posłałeś "masówkę"? Bo coś mało ludzi się wypowiada | Nie mam takiej możliwości. Hubert zablokował taką możliwość wszystkim oprócz Adminom.
Postaram się wpaść na SSC jutro ale nie obiecuję.
Dodałem do ankiety punkty:
- Dolina Górnika |
Tomku, to skasuj tą drugą ankietę. Dziękuję.
Do jutra. Wjazd na dolny parking pod Tesco, a potem prosto do końca i w lewo
Kany86 - 07-11-2009, 19:52
No i pięknie:)
Nie wiem gdzie jest sektor R, najwyżej pieszo dojdę ale na pewno będę tam jutro o 18.30.
Poznacie mnie bez problemu.
robertdg - 07-11-2009, 19:56
Kany86 napisał/a: | No i pięknie:)
Nie wiem gdzie jest sektor R, najwyżej pieszo dojdę ale na pewno będę tam jutro o 18.30.
Poznacie mnie bez problemu. |
Tzn po zdjeciu z avatara?
Realistka - 07-11-2009, 20:13
link do zdjęcia z innego spotkania - z tyłu mur z czerwonym pasem, na samym końcu dolnego parkingu : http://img242.imageshack....38/pic13912.jpg
Koyocik - 07-11-2009, 20:32
Postaram się dotrzeć, ale nie wiem na pewno, czy się wyrobię. Na pewno moknąć nie będziemy
|
|
|