To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - 7g V6 :]

k@rol - 14-02-2010, 23:50

w końcu wymienilem gumy na stabilizatorze przednim i poki co mam spokój z dziwnymi "stukami i pukami" których nie potrafie wyczaić...niestety ze wzgledu na slabą sytuacje finansowa musze odpuscic pare spraw, na szczęście poki co nic tragicznego...

Po zimie trzeba bedzie zawieszenie doprowadzic do porzadku...pare tulejek powymieniac i będzie git :biggrin:

no i nie mogę się doczekać ogolnej czystości autka...ale to chyba jak kazdy :evil: byle do wiosny...

k@rol - 11-04-2010, 16:26

ostatnio znalazlem pare ciekawych zdjec gala (galów;)) jeszcze kiedy brat z kumplem robili swoje sesje...mily widok:]
http://karolgr.fotosik.pl/zdjecia/1.html

robertdg - 11-04-2010, 16:34

k@rol, Twój brat jeżdzi EA :?: Bo jakis czas temu widziałem niebieskiego EA, nie pamietam na jakich tablicach był, ale stał w okolicach ulicy Sienkiwicza, czy tez skrzyzowania ulic Sobieskiego z Sienkiewicza w Dąbrowie Górniczej, koło byłego sex-shopu, teraz bardziej znane sklepy w tej okolicy to auto-parts i auto-parts2, tam niedaleko jest kładka nad drogą i po przeciwnej stronie drogi dom handlowy HETMAN i CH Pogoria
k@rol - 11-04-2010, 16:44

nie mój brat jeździł moim galem a jego kumpel miał bądź ma jeszcze tego niebieskiego (ostatnio go na allegro widziałem) swoja droga brat jeździ teraz Mazda którą widać na jednej fotce z galem i często go mozna zobaczyc w dg ale to juz nie misiek choć autko bajkowe:])
robertdg - 11-04-2010, 17:43

Więc moze to jest ten sam EA co widziałem, ten co widziałem miał przygode z prawym tyłem :-)
k@rol - 11-04-2010, 18:35

może i to ten ale jego przygody nie są mi znane...;)
k@rol - 11-04-2010, 22:49

niedlugo planuję jakąś nową wiosenną sesję ale jeszcze 4 "nowe" fotki jeszcze na obskurnych kołpakach dodane;) no i z "nową końcówką wydechu którą niedługo będę musiał puścić w niepamięć :evil:
Wszyc - 11-04-2010, 22:53

obejrzałem fotkę wnętrza i od razu zlukałem rocznik i tak 93 jak mój takie samo wnętrze :P przedliftowa kierownica najładniejsza to był dobry rok :P chyba do połowy 94 robili je i bez poduchy pasażera dobrze :D
k@rol - 11-04-2010, 22:59

niedługo wrzuce nowe fotki wnętrza bo zmodyfikowałem trochę element który jakoś mi się nigdy nie podobał...i tak w końcu mam skórzany mieszek na lewarku:]
Wszyc - 11-04-2010, 23:00

Ja nigdy mieszka nie zmienię ten seryjny ma tą zaletę że nawet za 100lat będzie wyglądał jak nowy :D
k@rol - 11-04-2010, 23:05

to fakt ale jakoś nigdy mi się to nie podobało
Wszyc - 17-04-2010, 00:26

jak się nie obrazisz zdjęcie z profilu E54A Twojego i EAxA będzie od teraz u mnie na tapecie na kompie :D odpalam kompa i od razu upewniam się że mam najładniejszą generacje Galanta :D :D :D
k@rol - 17-04-2010, 14:34

Wszyc napisał/a:
jak się nie obrazisz zdjęcie z profilu

nie mam nic przeciwko :mrgreen: a nawet jestem za :wink:

k@rol - 21-04-2010, 23:32

jutro Gala (i mnie) w końcu czeka wymiana tłumika na "normalny"...już nie mogę się doczekać tego błogostanu w środku podczas jazdy więc aż musiałem się tym podzielić (pochwalić ;) ) przedwcześnie :biggrin:
k@rol - 30-04-2010, 18:50

Parę aktualnych fotek dodane :D

http://karolgr.fotosik.pl/zdjecia/1.html