Chcę kupić Galanta! - Galant V6 od Zylona Elbląg CD
Kmer - 13-11-2009, 13:09
Bartek napisał/a: | Nie widzę na zdjęciu tego faktu....Jest czarny mat, jaki powinien być |
Bartek zwróć uwagę na kielichy i ścianę grodziowa,mat jest położony miejscami tylko,
Kmer napisał/a: | ...zwróćcie uwagę na ścianę grodziowa,cześć śrub pomalowanych cześć nie,do tego dochodzą te plamy w różnicy lakieru,tabliczka znamionowa wygląda jakby miała nalot po lakierze,do tego dochodzi lewa lampa nie przykręcona od czoła,śruby na pasie przednim w kolorze nadwozia,ja tez mam w kolorze nadwozia tyle ze ja pomalowałem sobie sam,a wcześniej wszystkie śruby były ori ocynkowane,dolna część podpórki maski pomalowana dalsza część już nie,choć i ona w ori jest pokryta ocynkiem,zamek maski tez wygląda jakby go ktoś zahaczył lakierem,a powinien być w ocynku.... |
czekoladka_1981 - 13-11-2009, 13:24
Dodam do wypowiedzi Kmer, że podobny nalot lakieru jak się dobrze przyjrzeć występuje na pręcie trzymającą maskę ku górze , jak i brak spinek wlotu powietrza na pasie.
Kmer - 13-11-2009, 14:42
arkor,zrób tak jak pisze fj mike jeżeli chcesz temat przeniosę na regionalny pomorski,może ktoś z forumowiczów chętnie się z Tobą wybierze obejrzeć go jeszcze raz,i Ci doradzi czy jest wart kupienia.
BORIS - 13-11-2009, 14:45
Jak dla mnie to ten "mat" na pasie przednim troche za świeżo wygląda :/ poza tym wyglada jak "igła"... W dodatku fajnie obniżona - pewnie Eibach federn
Krzyzak - 13-11-2009, 14:55
jak dla mnie to ten mat jest bardzo nienaturalny - jakby swiezo nalozony
Kmer - 13-11-2009, 15:32
Krzyzak napisał/a: | jak dla mnie to ten mat jest bardzo nienaturalny - jakby świeżo nałożony |
Zgadzam się z Tobą,stąd moje sugestie wyżej,i w poprzednim temacie,
arkor
zamieściłem parę zdjęć u siebie w galerii zobacz jak to wygląda u mnie,
http://forum.mitsumaniaki.pl/album_personal.php
fj_mike - 13-11-2009, 16:03
Jednak pomimo tego jest warto przejechać się te 100km i przyjrzeć się temu dokładnie. Widać, że coś nie tak ale może to nic groźnego
BORIS - 13-11-2009, 18:58
fj_mike napisał/a: | Jednak pomimo tego jest warto przejechać się te 100km i przyjrzeć się temu dokładnie. Widać, że coś nie tak ale może to nic groźnego |
100km to zaden dystans, a moze faktycznie byla tylko jakas kosmetyka czyli lampa, zderzak ewentualnie pas przedni..wjedz nim na jakis podnosnik przyjrzyj sie dobrze czy podluznice nie byly spawane albo prostowane bo jezeli tak to bym sie dobrze zastanowil ://
Kmer - 13-11-2009, 19:02
BORIS napisał/a: | ..wjedź nim na jakiś podnośnik przyjrzyj się dobrze czy podłużnice nie były spawane albo prostowane |
Jak fachowo zrobione to nawet tego nie zauważysz,widziałem już takie auta przed i po wymianie,nie ma śladu spawania,wszystko zrobione jak fabrycznie,ale pod warunkiem ze robi to fachowiec.
Marcino - 13-11-2009, 21:55
Kmer napisał/a: | BORIS napisał/a: | ..wjedź nim na jakiś podnośnik przyjrzyj się dobrze czy podłużnice nie były spawane albo prostowane |
Jak fachowo zrobione to nawet tego nie zauważysz,widziałem już takie auta przed i po wymianie,nie ma śladu spawania,wszystko zrobione jak fabrycznie,ale pod warunkiem ze robi to fachowiec. |
Wiec nic tylko kupować, skoro zrobione jak fabrycznie to nie ma co.
arkor - 14-11-2009, 14:06
Mam jeszcze pytanie. Jaki kilor ma mieć podłoga w bagażniku czarnego galanta?? W tym egzemplarzy jest szara i to też zastanawiające.W autach które miałem do tej pory była pod kolor nadwozia.
fj_mike - 14-11-2009, 14:08
Powinna mieć kolor nadwozia.
EDIT:
Czy posiadasz jakieś zdjęcia? Podłoga bagażnika bardzo trudny element do naprawy po ewentualnym uderzeniu. Miałem tak mojej Astrze, podłoga była pokryta częściowo czarną masą aby pokryć uszkodzenia
arkor - 14-11-2009, 15:10
Nie fotek nie mam niestety...ale coraz bardziej się przekonuję że coś z tym autem nie tak. Elementy niby nie lakierowane a podłoga zupełnie w innym kolorze....Autko tak wypolerowane jakby miało odwrócić uwagę od niektórych rzeczy.
Maciek - 14-11-2009, 18:07
arkor napisał/a: | W tym egzemplarzy jest szara i to też zastanawiające |
Mam dokładnie taki model jak na fotce z takim samym wyposażeniem wnętrza - identyczna kolorystyka. U mnie też podłoga w bagażniku jest ciemno-szaro-grafitowa nie czarna i nie taka jak w komorze silnika.
robertdg - 14-11-2009, 21:48
U mnie dokładnie tak samo jak u Maciek, Maciek napisał/a: | identyczna kolorystyka. U mnie też podłoga w bagażniku jest ciemno-szaro-grafitowa nie czarna i nie taka jak w komorze silnika. |
|
|
|