To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - EA5A z warmii

bieniak - 28-02-2010, 23:54

narazie jest trochę innych wydatków:):)a puki te zawieszenie jest oki to zostanie:):)raczej myślę nad kolejna zmiana koloru:):)samochód u mnie na kilka lat zostanie:):)to mogę się pobawić:):)heheh:)mam nadzieję że na wiosnę będzie wszystko zrobione:):) zderzak felgi:):)bo coraz gorzej z czasem:)ale jakoś damy radę
bieniak - 18-03-2010, 23:18

no to tak w samochodzie kolejne zmiany oprócz nie planowanego wydatku remont lewej głowicy:(:(:(:((pod kolektorem ssącym)zwiększona dawka gazu .naprawione popychacze. nowe hamulce przód ATE to samochód dostał nowy kolor na masce kolor własny mix:):)zmienia odcień od światła bordowy czarny i w słoneczku brokat:):) no i oczywiście japońskie znaki jednym sie spodoba drugim nie. Mi się podoba:)na środku mogło być wyśrodkowane no ale trudno tak już wyszło:( to bordo na środku na wynik padającego światła
kolejne zmiany to przedni zderzak:)

mkm - 18-03-2010, 23:52

bieniak, jakosc zdjecia nie pozwala docenic efektu :wink:
Psikus - 19-03-2010, 09:13

Nie mój gust... Co oznaczają te znaczki, co tam jest napisane?
bieniak - 19-03-2010, 09:13

no niestety tylko telefon:(:( normalny aparat mi się popsół.ale postaram się cos normalniejszego zrobić:) tam pisze GALANT:)po prostu:)
bieniak - 20-03-2010, 14:47

no to tak nieco lepsze zdjęcia.niestety maska czeka na polerowanie:)he pasta się skończyła.
czeka juz nowa siatka czarna w zderzak:)no i coś z halogenami staram się wymyśleć:)

Wszyc - 20-03-2010, 14:52

ja bym jednak wziął coś zrobił z tym napisem na przodzie wyśrodkował go albo wstawił inny krótszy np. ralliart lusterka na czarno i jakieś felgi i coś z atrapą albo na czarno albo na czerwono ale nie na srebrno a napisy co masz na masce wyglądały by odlotowo jak by były w kolorze reszty nadwozia no ale to moje wizje ty robisz co chcesz
ApAcHoS - 20-03-2010, 14:54

Ja bym zrobił 3 rzeczy:

- maska w kolor nadwozia
- siatka w zderzaku jeśli już to czarna bo srebrna do niczego nie pasuje
- felgi zrobił na grafit lub czarno 8)

bieniak - 20-03-2010, 14:57

no tak bo z przody mialo być jeszcze jedna literka i bylo by ok ale niestety już farby nie starczyło.felgi czekają http://img220.imageshack.us/i/480600528yp4.jpg/ takie aluett a 17 tylko opon jeszcze nie ma:)też pomalowane . z tą atrapa to dałeś fajny pomysł:):) na czarno:):)
bieniak - 20-03-2010, 14:58

siatka czarna czeka na założenie:)
pawela - 20-03-2010, 15:02

a po co na masce 'kurczak po chińsku?' :D
bieniak - 20-03-2010, 15:03

he nie kurczak:P:) znaczki taki mi się podobały to sobie namalowałem:):)japońska czcionka w Wordzie i napis galant:):)
Rafal_Szczecin - 20-03-2010, 16:11

zrob cos z autem tzn caly pakiet avance lacznie z ori grillem , siatka pomalowana na czarno, i haloegenami a nie siatex. do tego progi, bo sie strasznie rzuca.
i wtedy wygladaloby to naprawde dobrze, bo narazie to mi sie to srednio podoba,mimo, ze pomysl bardzo ok, to wykonanie potrzebuje jeszcze dopracowania.
napis bardziej po prawej tez wg mnie dobry

bieniak - 20-03-2010, 23:46

ale jest przecież napisane ze ta siatka to tylko doraźne rozwiązanie będzie czarna i wkłady halogenowe tez będą.niestety jak szukałem to tyłu od sporta nie znalazłem dlatego został taki.wszystkiego naraz zrobić się nie da
SiM - 21-03-2010, 14:45

Podstawa tuningu to dobre koło i gleba. Jak to już zrobisz to wtedy myśl nad detalami.