Forum ogólne - Statki z Mitsubishi
romero - 21-11-2009, 08:29
jaru23 napisał/a: | Bez czyjejś łaski po chwili szukania |
Jako nowy forumowicz,przyszły posiadacz,i obecny posiadacz Matiza wstydziłbym się tak napisać
Mam nadzieję,że za kierownicą nowego nabytku nie będziesz taki niemiły i nie przyniesiesz wstydu rodzinie MITSUMANIAKÓW
Paweł_BB - 21-11-2009, 11:22
Kurde ludzie, skąd u Was taka nerwowość? wyluzujcie...
fj_mike - 21-11-2009, 13:56
Zorro123 napisał/a: | Statek nazywa się "Thames Highway" |
Ten samochodowiec został zbudowany w Stoczni Gdynia, już niestety nie istniejącej
Tu link:
http://www.portalmorski.p...es-Highwaya1440
[ Dodano: 21-11-2009, 13:57 ]
Tu link do pozycji statku:
http://www.marinetraffic....2012:59:13%20PM
abernacka - 27-11-2009, 17:22
"Thamas Highway" nie przywiezie ani jednej sztuki Mitsubishi natomiast "Autopride" (zawinie w najbliższą niedzielę o 5 rano), będzie miał 147 Mitsubishi.
[ Dodano: 22-12-2009, 16:44 ]
Przez ten cały czas czekałem kiedy ktoś napisze o nowych zawinięciach samochodowców do Gdyni. Przecież tylu było doskonale poinformowanych w tym temacie, a tu co cisza. Zasatanawiające?!
Dziś około 22:00 zawinie do Gdyni "Arabian Breeze" z prawie 350 autami ze znaczkiem Mitsubishi.
[ Dodano: 22-12-2009, 16:45 ]
gjkg
arekp - 03-01-2010, 13:04
abernacka napisał/a: | Przez ten cały czas czekałem kiedy ktoś napisze o nowych zawinięciach samochodowców do Gdyni. Przecież tylu było doskonale poinformowanych w tym temacie, a tu co cisza. Zasatanawiające?! |
Najwyrazniej ludzie maja dosc pyskatego czlowieczka ktory oczekiwal niewiadomo jakiej chwaly za publikacje informacji do ktorych ma dostep - choc pewnie wykorzystujac informacje niejawne.
Moje podsumowanie tego watku jest takie, ze jesli nie chcesz z dobrej woli umieszczac informacji to tego nie rob. Nikt tu nie bedzie Ci sie w pol klanial. Posty ktore do tej pory umiesciles w tym watku sa napisane w sposob agresywny. Tak jak Ci ktos juz napisal, nie wszyscy znaja sie na branzy portowej i jesli ktos zadaje pytanie do odpowiedz kulturalnie, albo zamilcz i daruj sobie kolejne 'rewelacje' bo nie potrzeba nam tu agresywnej dyskusji.
DJwiewiórka - 03-01-2010, 16:25
Cytat: | Najwyrazniej ludzie maja dosc pyskatego czlowieczka ktory oczekiwal niewiadomo jakiej chwaly za publikacje informacji do ktorych ma dostep - choc pewnie wykorzystujac informacje niejawne. |
Ci, co mnie znają, to wiedzą, jaka ze mnie gaduła - w tym przypadku jednak te trzy emoty wystarczą za komentarz a śledzę ten wątek od początku
Trik - 04-01-2010, 13:19
arekp napisał/a: | Najwyrazniej ludzie maja dosc pyskatego czlowieczka ktory oczekiwal niewiadomo jakiej chwaly za publikacje informacji do ktorych ma dostep - choc pewnie wykorzystujac informacje niejawne. |
Ale przydzwoniłes . Temat załozył właśnie abernacka z własnej nieprzymuszonej woli, a po postach w dziale Lancera, też na ten sam temat z resztą, nikt sie jakoś nieobraził. Człek podaje suche dane i niech tak zostanie. A dyskusje o terminach wziętych u dliera są niepotrzebne. Jeśli ktoś ma inne źródło i uważa że jest precyzyjniejsze niech też sie wpisuje. Koniec OT
mkm - 04-01-2010, 14:19
Trik napisał/a: | Temat załozył właśnie abernacka z własnej nieprzymuszonej woli, a po postach w dziale Lancera, też na ten sam temat z resztą, nikt sie jakoś nieobraził. Człek podaje suche dane i niech tak zostanie. A dyskusje o terminach wziętych u dliera są niepotrzebne. Jeśli ktoś ma inne źródło i uważa że jest precyzyjniejsze niech też sie wpisuje. |
Ja jeszcze dodam, ze to ja poprosilem o zamieszczanie tych informacji, poniewaz wydaje mi sie, ze dla kogos moga byc one pomocne przy ograniczeniu stresu zwiazanego z oczekiwaniem na auto.
Proponuje przeniesc ten temat ponownie do „Lancera”, poniewaz tam faktycznie nie budzil takich emocji.
cns80 - 04-01-2010, 17:57
mkm napisał/a: | moga byc one pomocne przy ograniczeniu stresu zwiazanego z oczekiwaniem na auto. | Chyba bardziej z wywołaniem stresu Jak się wie że auta już od tygodnia w kraju, a dealer nadal ich nie ma to nerwy puszczają
arekp - 04-01-2010, 21:19
Trik napisał/a: | Ale przydzwoniłes . Temat załozył właśnie abernacka z własnej nieprzymuszonej woli |
Chodzi mi o forme jakiej uzyl w kolejnych postach, a nie tresc przekazywana w tych 'nieprzymuszonych' postach.
|
|
|