To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Statki z Mitsubishi

romero - 21-11-2009, 08:29

jaru23 napisał/a:
Bez czyjejś łaski po chwili szukania

Jako nowy forumowicz,przyszły posiadacz,i obecny posiadacz Matiza wstydziłbym się tak napisać :banghead:
Mam nadzieję,że za kierownicą nowego nabytku nie będziesz taki niemiły i nie przyniesiesz wstydu rodzinie MITSUMANIAKÓW :mrgreen:

Paweł_BB - 21-11-2009, 11:22

Kurde ludzie, skąd u Was taka nerwowość? :shock: wyluzujcie...
fj_mike - 21-11-2009, 13:56

Zorro123 napisał/a:
Statek nazywa się "Thames Highway"

Ten samochodowiec został zbudowany w Stoczni Gdynia, już niestety nie istniejącej :(

Tu link:
http://www.portalmorski.p...es-Highwaya1440

[ Dodano: 21-11-2009, 13:57 ]
Tu link do pozycji statku:
http://www.marinetraffic....2012:59:13%20PM

abernacka - 27-11-2009, 17:22

"Thamas Highway" nie przywiezie ani jednej sztuki Mitsubishi natomiast "Autopride" (zawinie w najbliższą niedzielę o 5 rano), będzie miał 147 Mitsubishi.

[ Dodano: 22-12-2009, 16:44 ]
Przez ten cały czas czekałem kiedy ktoś napisze o nowych zawinięciach samochodowców do Gdyni. Przecież tylu było doskonale poinformowanych w tym temacie, a tu co cisza. Zasatanawiające?!
Dziś około 22:00 zawinie do Gdyni "Arabian Breeze" z prawie 350 autami ze znaczkiem Mitsubishi.

[ Dodano: 22-12-2009, 16:45 ]
gjkg

arekp - 03-01-2010, 13:04

abernacka napisał/a:
Przez ten cały czas czekałem kiedy ktoś napisze o nowych zawinięciach samochodowców do Gdyni. Przecież tylu było doskonale poinformowanych w tym temacie, a tu co cisza. Zasatanawiające?!

Najwyrazniej ludzie maja dosc pyskatego czlowieczka ktory oczekiwal niewiadomo jakiej chwaly za publikacje informacji do ktorych ma dostep - choc pewnie wykorzystujac informacje niejawne.

Moje podsumowanie tego watku jest takie, ze jesli nie chcesz z dobrej woli umieszczac informacji to tego nie rob. Nikt tu nie bedzie Ci sie w pol klanial. Posty ktore do tej pory umiesciles w tym watku sa napisane w sposob agresywny. Tak jak Ci ktos juz napisal, nie wszyscy znaja sie na branzy portowej i jesli ktos zadaje pytanie do odpowiedz kulturalnie, albo zamilcz i daruj sobie kolejne 'rewelacje' bo nie potrzeba nam tu agresywnej dyskusji.

DJwiewiórka - 03-01-2010, 16:25

Cytat:
Najwyrazniej ludzie maja dosc pyskatego czlowieczka ktory oczekiwal niewiadomo jakiej chwaly za publikacje informacji do ktorych ma dostep - choc pewnie wykorzystujac informacje niejawne.

=D> =D> =D>
Ci, co mnie znają, to wiedzą, jaka ze mnie gaduła - w tym przypadku jednak te trzy emoty wystarczą za komentarz :) a śledzę ten wątek od początku :)

Trik - 04-01-2010, 13:19

arekp napisał/a:

Ale przydzwoniłes :roll: . Temat załozył właśnie abernacka z własnej nieprzymuszonej woli, a po postach w dziale Lancera, też na ten sam temat z resztą, nikt sie jakoś nieobraził. Człek podaje suche dane i niech tak zostanie. A dyskusje o terminach wziętych u dliera są niepotrzebne. Jeśli ktoś ma inne źródło i uważa że jest precyzyjniejsze niech też sie wpisuje. Koniec OT

mkm - 04-01-2010, 14:19

Trik napisał/a:
Temat załozył właśnie abernacka z własnej nieprzymuszonej woli, a po postach w dziale Lancera, też na ten sam temat z resztą, nikt sie jakoś nieobraził. Człek podaje suche dane i niech tak zostanie. A dyskusje o terminach wziętych u dliera są niepotrzebne. Jeśli ktoś ma inne źródło i uważa że jest precyzyjniejsze niech też sie wpisuje.

Ja jeszcze dodam, ze to ja poprosilem o zamieszczanie tych informacji, poniewaz wydaje mi sie, ze dla kogos moga byc one pomocne przy ograniczeniu stresu zwiazanego z oczekiwaniem na auto.
Proponuje przeniesc ten temat ponownie do „Lancera”, poniewaz tam faktycznie nie budzil takich emocji.

cns80 - 04-01-2010, 17:57

mkm napisał/a:
moga byc one pomocne przy ograniczeniu stresu zwiazanego z oczekiwaniem na auto.
Chyba bardziej z wywołaniem stresu ;) Jak się wie że auta już od tygodnia w kraju, a dealer nadal ich nie ma to nerwy puszczają :P
arekp - 04-01-2010, 21:19

Trik napisał/a:
Ale przydzwoniłes :roll: . Temat załozył właśnie abernacka z własnej nieprzymuszonej woli

Chodzi mi o forme jakiej uzyl w kolejnych postach, a nie tresc przekazywana w tych 'nieprzymuszonych' postach.