Nasze Miśki - Mój Misiu
Hugo - 21-11-2009, 22:54
Rafal_Szczecin napisał/a: | gdy mijam sie z takim profesionalista co daje mi prosto w oczy,wlaczam dlugie. on mnie oslepia, dlaczego ja mam nie oslepiac jego ? | Niby tak, ale jeśli ten z przeciwka jest nieszczęśliwy to dlaczego zachowujesz się podobnie? Nie popieram takiego zachowania.
robertdg - 22-11-2009, 11:56
Hugo napisał/a: | Rafal_Szczecin napisał/a: | gdy mijam sie z takim profesionalista co daje mi prosto w oczy,wlaczam dlugie. on mnie oslepia, dlaczego ja mam nie oslepiac jego ? | Niby tak, ale jeśli ten z przeciwka jest nieszczęśliwy to dlaczego zachowujesz się podobnie? Nie popieram takiego zachowania. |
bylem swiadkiem takiej hardcorowej akcji gdzie gosc pofatygowal sie i potrzaskal reflektory delikwentowi(pozer ze az sie slabo robi na widok takich ludzi) po czym krotkie slowo wyjasnienia i strzal w twarz
mkm - 22-11-2009, 16:06
robertdg napisał/a: |
bylem swiadkiem takiej hardcorowej akcji gdzie gosc pofatygowal sie i potrzaskal reflektory delikwentowi(pozer ze az sie slabo robi na widok takich ludzi) po czym krotkie slowo wyjasnienia i strzal w twarz |
No to opisales poczatek sytuacji... a co bylo potem?
Bijatyka? Demolka samochodow? Policja? Sprawa w sadzie? Karetka przyjechala? Co sie dalej dzialo? A moze wyciagneli kalachy i sie ostrzelali?
robertdg - 22-11-2009, 16:26
mkm, nie wiem, pewnie sprawa skonczyla sie na policji i w sadzie, niesadze aby poszkodowany puscil to plazem, potrzaskanie reflektorow i pobicie, na drogach mozna spotkac sie z naprawde kretynskimi sytuacjami, wielokrotnie zastanawialem sie czy nie zamontowac sobie w aucie kamery, bo wybryki niektorych kierowcow sa ciezkie do uwierzenia, przydaloby sie takim troche ostudzic zapaly.
wyderka - 30-11-2009, 12:14
dziś mój misio doczekał się oryginalnej lotki
pawela - 30-11-2009, 12:54
ciężki towar do zdobycia, a na kombiaku wygląda praktycznie jak na colcie GTi - czyli miodnie
rosomak1983 - 30-11-2009, 13:05
pawela napisał/a: | iężki towar do zdobycia, a na kombiaku wygląda praktycznie jak na colcie GTi - czyli miodnie |
zgadza sie wyglada genialnie...
wyderka - 30-11-2009, 19:44
to fakt bardzo zacnie się teraz prezentuje a ludzie których mijam mają taką minę
wyderka - 01-12-2009, 23:09
dzisiaj mój misiu otrzymał kompleksową obsługę tylnich hebli w moim wykonaniu
wyderka - 02-12-2009, 19:56
dziś wymieniłem łączniki stabilizatora firmy YAMATO
KaWu - 04-12-2009, 07:12
pawela napisał/a: | ciężki towar do zdobycia, a na kombiaku wygląda praktycznie jak na colcie GTi - czyli miodnie |
Jestem tego samego zdania.
A że czerwony Lancer się nie doczekal to lotka poszła w inne ręce
wyderka - 04-12-2009, 08:39
KaWu napisał/a: | pawela napisał/a: | ciężki towar do zdobycia, a na kombiaku wygląda praktycznie jak na colcie GTi - czyli miodnie |
Jestem tego samego zdania.
A że czerwony Lancer się nie doczekal to lotka poszła w inne ręce |
i za to bardzo CI dziękuje
wyderka - 07-12-2009, 16:05
DZISIAJ MÓJ MISIO STAŁ SIĘ OFIARĄ KOLIZJI DROGOWEJ DO WYMIANY MASKA LAMPA KIERUNEK ZDERZAK HALOGEN A Z TYŁU KLAPA I LAMPKA W ZDERZAKU !!!!!!!!!!
rosomak1983 - 07-12-2009, 17:34
PIOTREKNT, ojejć mam nadzieje ze tragedi nie ma i ze dostaniesz odpowiednia sume od ubezpieczyciela... Chyba ze ty narozrabiałes...
wyderka - 07-12-2009, 17:50
na szczęście nie moja wina gościu nie wyhamował przywalił mi w tył a ja automatycznie w gości który stał przede mną
|
|
|