Off Topic - Fabryka Pepsi
Matejko - 21-07-2005, 22:31
a najlepsze jest piwo bartek (browar namyslow) piwo bez konserwantow
luk_szc - 21-07-2005, 23:30
Od Pepsi rosną "cycki" bo je Britney reklamuje !!!!!
Matejko - 21-07-2005, 23:37
luk_szc napisał/a: | Od Pepsi rosną "cycki" bo je Britney reklamuje !!!!! |
a pije cole
a w czym to bylo ze coca cola 2.5l ma w sobie 48lyzeczek cukru
Anonymous - 22-07-2005, 09:36
A nie pamietam, ale z tego co mi sie wydaje to nawet byla mowa o coli 2l a nie 2,5, ale moge sie myslic - poza tym co to za roznica, jak w szklance jest 5 lyzeczek sacharozy..
Chooper - 22-07-2005, 11:32
Byłem kiedyś w rozlewni coca-coli...nie chcę wam psuć apetytu, ale ja powiedziałem sobie, ze daruję sobie już takie smakołyki......w zbiorniku pływał sobie i wyszedł potem z niego ....szczurek
być może to taki przypadek losowy, ale mi jakoś to apetyt odebrało....
Anonymous - 22-07-2005, 12:12
Chooper napisał/a: | w zbiorniku pływał sobie i wyszedł potem z niego ....szczurek Rolling Eyes |
to jest ten magiczny skladnik -> szczur zjada cukier sam wytwarzajac z niego
cos na ksztalt karmelu -> i to wlasnie tak smakuje
wichura1 - 22-07-2005, 12:28
adams12 napisał/a: | Chooper napisał/a: | w zbiorniku pływał sobie i wyszedł potem z niego ....szczurek Rolling Eyes |
to jest ten magiczny skladnik -> szczur zjada cukier sam wytwarzajac z niego
cos na ksztalt karmelu -> i to wlasnie tak smakuje |
Tak też mi coś Cola szczurami zajeżdżała, wolę piwko
Anonymous - 23-07-2005, 09:48
Oj Panowie, Panie... Jesli myslicie, ze takie rzeczy zdarzaja sie tylkow fabryce Coli, to sie bardzo mylicie
Z opowiesci moich znajomych... powiem tak, musielibyscie nie jest zadnych kielbas, niczego co jest z kremem (mam na mysli z cukierni), do tego nie pic mleka a przede wszystkim PIWA... bo tam nie tylko szczurka znajdziesz ale i ekstrementy ludzkie ;/
M.
Btw, zastanawiam sie jak w tej fabryce wytwarzaja puszki coca-coli ;P
Chooper - 23-07-2005, 12:28
kapslują/plombują je jak w reklamie pepsi z mnichami w mongolii
Anonymous - 23-07-2005, 14:56
hyhy ;P
Student - 24-07-2005, 08:15
A dla mnie to Cola i Pepsi to kicha, tak się zachwycacie Colą a fabryka Coli w Radzyminie wybudowana jest na śmieciowisku które przykryli ziemią, szef powiedział że mają takie filtry że z rowu mogą ciągnąć i pewnie to robią bo to mniejsze koszty.
Anonymous - 24-07-2005, 09:18
ja sie nie zachwycam!! ja tego nie pijam i raczej zaczne....
okazjonalnie moze troche do whisky dodam ale to tez sporadycznie! :hihi:
Anonymous - 24-07-2005, 10:00
ja wychodze z zalozenia ze co mnie obchodzi gdzie jest zbudowana fabryka coli lub z czego jest zrobiony big mac wazne aby mi smakowalo i g... mnie obchodzi czy ktos naszcz.... czy nasr.... do butelki.
zreszta nawet w najlepszych restauracjach pluja do talerzy i bog wie co jeszcze, sam znalazlem kipa w obiedzie (na poczatku myslalem ze to jakas przyprawa) tak wiec jesli wychodzic z waszego zalozenia tzreba by bylo samemu chodowac swinie sadzic warzywa i wypiekac chleb (co w swoim zyciu znalazlem w chlebie to historia).
zreszta na cos trzeba umrzec
Chooper - 24-07-2005, 11:00
dobrze gada...dać Mu woodki
Kofi - 24-07-2005, 11:05
no pewnie...nic sie na to nieporadzi.
BTW czlowiek podczas zycia we snie zjada (o ile dobrze pamietam) 2kg owadow.
I jakos zyje.
|
|
|