To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - Galant EA5A Sport Edition z '99r z 47169 Duisburg, Niemcy

Kmer - 01-12-2009, 22:48

BORIS napisał/a:
To typowa próba naci±gania naiwniaków przez internet.

I tu się z Tob± zgodzę,pod podanym numerem zgłosiła się dzisiaj Niemka,która nic o tym aucie nie wie,i to nie był już pierwszy telefon do niej w dniu dzisiejszym i wczorajszym,także nie ma się co napalać na to auto,bo jest to ogólnie powiedziawszy LIPA!!!

robertdg - 01-12-2009, 23:24

Cytat:
tlumaczenie jest nie obecnie samochod nie odpala ale samochod w ktorym niepalono papierosow.
Dzieki za poprawke, wybaczcie Panowie i Panie, czlowiek cały czas sie uczy i popelnia bledy :-(
Rafal_Szczecin napisał/a:

robertdg napisał/a:
Obecnie samochód nie odpala,

Moj blad :-( powinno byc nie palone w aucie, juz zostalo poprawione
BORIS napisał/a:

jezeli dla Was "nichtraucher" znaczy ze samochod nie odpala to ja bardzo dziekuje :/

jeszcze raz bardzo przepraszam za swoj blad :-(

Kmer, Temat wyczerpany, mozna go zamknac.

zuku3210 - 01-12-2009, 23:27

ja jeszcze wczoraj z kumplem dzwonilem ktory przywozi auta z niemiec i nikt nie odbieral telefonu po kilku próbach nawet.Co prawda to prawda, wyglada zbyt pieknie zeby bylo mozliwe :| ale nie twierdze ze i takiego rodzynka nie da sie znalezc. w koncu te piekne SE na allegro stojace za 15 000 tez ktos musiał przytargac za 10 000 powiedzmy, niesprawne lub uderzone.Tydzien w kraju i l¶ni± pieknie na aukcji :wink:
Owczar - 02-12-2009, 09:31

BORIS, rzeczywi¶cie. Nie znam niemieckiego, sugerowałem się tłumaczeniem chłopaków, a postu tomek840, bez interpunkcji - nie czytałem.