Chcę kupić Galanta! - Galant EA5A Sport Edition z '99r z 47169 Duisburg, Niemcy
Kmer - 01-12-2009, 22:48
BORIS napisał/a: | To typowa próba naci±gania naiwniaków przez internet. |
I tu się z Tob± zgodzę,pod podanym numerem zgłosiła się dzisiaj Niemka,która nic o tym aucie nie wie,i to nie był już pierwszy telefon do niej w dniu dzisiejszym i wczorajszym,także nie ma się co napalać na to auto,bo jest to ogólnie powiedziawszy LIPA!!!
robertdg - 01-12-2009, 23:24
Cytat: | tlumaczenie jest nie obecnie samochod nie odpala ale samochod w ktorym niepalono papierosow. | Dzieki za poprawke, wybaczcie Panowie i Panie, czlowiek cały czas sie uczy i popelnia bledy Rafal_Szczecin napisał/a: |
robertdg napisał/a:
Obecnie samochód nie odpala, |
Moj blad powinno byc nie palone w aucie, juz zostalo poprawione
BORIS napisał/a: |
jezeli dla Was "nichtraucher" znaczy ze samochod nie odpala to ja bardzo dziekuje :/ |
jeszcze raz bardzo przepraszam za swoj blad
Kmer, Temat wyczerpany, mozna go zamknac.
zuku3210 - 01-12-2009, 23:27
ja jeszcze wczoraj z kumplem dzwonilem ktory przywozi auta z niemiec i nikt nie odbieral telefonu po kilku próbach nawet.Co prawda to prawda, wyglada zbyt pieknie zeby bylo mozliwe ale nie twierdze ze i takiego rodzynka nie da sie znalezc. w koncu te piekne SE na allegro stojace za 15 000 tez ktos musiał przytargac za 10 000 powiedzmy, niesprawne lub uderzone.Tydzien w kraju i l¶ni± pieknie na aukcji
Owczar - 02-12-2009, 09:31
BORIS, rzeczywi¶cie. Nie znam niemieckiego, sugerowałem się tłumaczeniem chłopaków, a postu tomek840, bez interpunkcji - nie czytałem.
|
|
|