Nasze Miśki - ~~Lancerek~~
idas - 17-12-2009, 13:39
Cytat: | nie daj cos innego |
a mnie się podobają:)
londolut - 17-12-2009, 14:33
idas napisał/a: | mnie się podobają:) | Mnie również. I wydaje mi się, że do czerwonego będą pasowały idealnie
Hugo - 17-12-2009, 21:00
j-rules napisał/a: | nie wiem czmeu ale te fele mi sie kojarza z Audi | A mi gorzej. Z bmw. Kaucz napisał/a: | Patrząc na fotę widzę szary plastik | Przeczytaj mój poprzedni post ze zrozumieniem.
Kaucz - 18-12-2009, 18:46
Cytat: | Przeczytaj mój poprzedni post ze zrozumieniem. |
Nie martw się zrozumiałem o co chodzi . Stwierdzam tylko fakt, że wizualnie na zdjęciach słabo to wygląda. Na żywo, namacalnie na pewno jest bardzo przyjemnie .
Co do felg - nie rób na siła sportowca z niego. Zainwestuj w jakiś spokojny wzór
GóR3K - 09-01-2010, 21:51
Kaucz napisał/a: | Cytat: | Przeczytaj mój poprzedni post ze zrozumieniem. |
Nie martw się zrozumiałem o co chodzi . Stwierdzam tylko fakt, że wizualnie na zdjęciach słabo to wygląda. Na żywo, namacalnie na pewno jest bardzo przyjemnie .
Co do felg - nie rób na siła sportowca z niego. Zainwestuj w jakiś spokojny wzór |
Jeżeli chodzi o plastiki to są przyjemne w dotyku,nie skrzypią co ważne ,natomiast cały czas szukam interesujących mnie 15'nastek na lato
Ps. Macie może jakieś namiary,gdzie mogę dostać jakieś wkładki zegarów w miarę przyjemne dla oka (np:Białe)?
Parę fotek Lancerka ,niestety telefonem:
|
|
|