To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - Mitsubishi Galant GALANT,SPROWADZONY,OPŁACONY

lego86 - 04-01-2010, 18:01

Nie wiem czy to normalne ale zauważyłem na dole w drzwiach przy lewym przednim błotniku większą szparę ? zdjęcie numer 24 . Co to może być ?

Czy gdzieś tam nie było bite i zrobione

robertdg - 04-01-2010, 19:03

lego86, zdjęcie z perspektywy nie odnośi pełnego efektu jak to moze byc naprawde, inaczej wyglada to z przodu inaczej z tylu, centralnie z boku nie bylo widac jakichs nierówności, sadze ze to tylko zludzenie wywołane perspektywa zdjecia.
lego86 - 04-01-2010, 20:47

Jeszcze przy okazji zobaczyłem inną ofertę

http://otomoto.pl/index.p...ow&id=C10781680

z tym że widnieje od od 1 listopada i auto nie zostało jeszcze sprzedane. Może jakieś sugestie ?

robertdg - 04-01-2010, 21:07

lego86, brak zaslepki halogenu w zderzaku, jakas lipna antena na tylnym blotniku, skrzynia automatyczna - to zalezy czy preferujesz czy nie, zdjecia bardzo słabej jakości i ciezko cokolwiek wiecej o nim powiedziec, jak jestes zainteresowany popros o wiecej szczegolowych zdjec w tym komory silnika
Tomek83 - 04-01-2010, 21:27

No to tak:

Juz na zdjeciu numer 1 podejrzewam malowany blotnik od strony pasazera,ewidentnie ciemniejszy i calkowicie czysty od srodka-drugi jest zabrudzony i w innym kolorze.-zdjecie nr 3 to potwierdza.

gril z przodu cos za bardzo odstaje od jednej lampy a do drugiej dochodzi-zdjecie nr 6

moim zdaniem spasowanie calego przodu nie jest ok zdjecie nr 10.

rdza na nadkolach to pikus przy tym jak auto wygladalo. popros sprzedajacego o zdjecia centralnie z boku z 3 metrow i zeby byla widoczna lewa strona. beda sie roznily drzwi kierowcy,musza sie roznic. te szczeliny miedzy drzwiami lewy przod i lewy tyl nie sa ok jak i rowniez szczelina drzwi kierowcy z blotnikiem lewym.
A teraz besposdrednio do autora zdjec , takiego auta nie da sie zrobic idealnie :lol: