[92-96]Colt CA0 - [CAxA] Wycieraczki, spryskiwacz, kaput!!
lukaszpl - 04-02-2010, 22:23
Kłopot może być w różnych miejscach
Może dysza zapchana, może przetarty wężyk, może gdzieś zamarzło troche letniego płynu ... to takie trudne do wywnioskowania? mamy Ci wywróżyć z fusów co się stało? pompka działa, to szukaj dalej ...
Polecam punkt 8.1 i 8.2 regulaminu forum.
tttwm - 05-02-2010, 05:47
lukaszpl napisał/a: | Kłopot może być w różnych miejscach
Może dysza zapchana, może przetarty wężyk, może gdzieś zamarzło troche letniego płynu ... to takie trudne do wywnioskowania? mamy Ci wywróżyć z fusów co się stało? pompka działa, to szukaj dalej ... |
Po co te nerwy?? Jak się nie chce komuś pomóc i odpowiedzieć na jego choćby głupie z pozoru pytanie to lepiej nie odpowiadać lukaszpl napisał/a: | o takie trudne do wywnioskowania? | , czasami oczywiste przychodzi najpóźniej.
mkm - 05-02-2010, 05:53
Misiek napisał/a: | ja się dołącze, u mnie po malowaniu całego auta (na wiosne odebrałem) nie działa tylni spryskiwacz. Jak nacisne guzik to działa pompka, ale płyn nie leci. W którym miejscu może być kłopot?? |
Najprawdopodobnie pod dywanem z prawej strony pod fotelem pasazera.
londolut - 05-02-2010, 06:28
Mogli też odpiąć wężyk od dyszy w klapie i nie zamontować go a woda ucieka przez odpływy w karoserii.
Misiek :) - 05-02-2010, 11:03
raczej nie...
patrzyłem, i nie widziałem tego...
prędzej mógł zdejmować klape i coś odmontować, albo gdzieś indziej coś przerwać/odmontować
tttwm - 01-03-2010, 13:58
problem z moimi bezpiecznikami trwa dalej, ostatnio co do dnia po miesiącu muszę czyścić styki przewodów od silniczka spryskiwaczy przednich. Jadę prystkam jeb.. bezpiecznik, wymieniam chce prysnsć jeb.. ok wyczysciłem styki gra gitara, miesiąc później (dokładnie miesiąc ) znowu to samo. Rozumiem że przewody moga śniedzieć ale aż tak szybko?? Pryskałem preparatem do czyszczenia, skrobałem śrubokrętem i problem się powtarza co jakiś czas. to już trzeci lub czwarty raz.
|
|
|