To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - ZLOT 2010 - luźne pogaduchy o zlocie

koszmarek - 03-06-2010, 01:00

adaśko, sobie pogrillujecie, ale w sobotę :) w piątek się wszyscy integrujemy na ośrodkowym grillu :) wyjątków nie przewiduję ;)
Jogurt - 03-06-2010, 01:07

a mają tam basen? bo trzeba by podtrzymać nową świecką tradycję z Beskidów i popływać w opakowaniu o 2 w nocy :)
koszmarek - 03-06-2010, 01:14

Jogurt, niestety, tylko jeziorko :(
obok w ośrodku sportowym mają prawdopodobnie

xjacobs - 03-06-2010, 13:06

W ośrodku obok również nie mają... bo i po co... czy ktoś może mi wytłumaczyć sens stawiania basenu mając pod nosem jezioro? :)
mead - 03-06-2010, 22:27

xjacobs napisał/a:
czy ktoś może mi wytłumaczyć sens stawiania basenu mając pod nosem jezioro?

osrodki w zywcu tez byly nad jeziorem a mimo to basen byl ;p

xjacobs - 03-06-2010, 22:37

to albo te jeziora byly nienadające się do kąpieli, albo... nie wiem, nie widze innej opcji :D :D
Olek - 04-06-2010, 18:56

na Mazurach jedno jezioro na drugim praktycznie ;) więc po co baseny ;)
Jassmina - 04-06-2010, 20:58

Baseny to w szpitalu siostry podają!
Tam będzie jezioro i się pluskać, nie marudzić! ;)
Ale jak kto po % będzie próbował swoich sił to osobiście do drzewa przywiążę!!!!
Bawimy się nie śpimy to oczywiste-ale z zachowaniem zdrowego rozsądku Kochani.

halbog - 04-06-2010, 21:42

Jassmina napisał/a:
Ale jak kto po % będzie próbował swoich sił to osobiście do drzewa przywiążę!!!!
Drutem kolczastym :wink:
Pozdrawiam
Bogdan

adaśko - 05-06-2010, 12:18

Jassmina, a jak Gacek zechce popływać to też go przywiążesz??bo wiem ze mnie i Trawora to na pewno ale słyszałem że podobno w rowie mamy spać :D
Trik - 06-06-2010, 08:59

mead napisał/a:
osrodki w zywcu tez byly nad jeziorem a mimo to basen byl ;p

No tak, tylko był jeden problemik, wg miejscowego, kilka metrów głębokosci zaraz przy brzegu. :mrgreen:

Olek - 06-06-2010, 09:03

wejdziesz, ale gwarancji nie dadzą, że z niego wyjdziesz :mrgreen:
Misiek :) - 19-06-2010, 20:46

Mam pomysł.
Może zrobi się coś takiego, że kilka osób może robić oficjalnie fotki zlotowe, a po zlocie kupi się hurtowo pendrive nadrukuje logo klubu Naszego, i roześle do modów regionu aby rozdali klubowiczom.
Oczywiście na zasadzie jak koszulki zlotowe, że płaci się i zamawia.
A co do ceny w wawie moge się rozejrzeć za takimi bajerami, ale poza moim miastem sądzę, że będą tańsze

Jassmina - 19-06-2010, 22:02

No nie wiem Misiu czy to przejdzie :) Raczej nikt się nie oprze robieniu fotek! ja już czyszczę pamięć w aparacie ;)
Ale oczywiście jak ktoś przybędzie z mega wypasionym aparatem i smykałką do fotografii to marzy mi się taka wielka zbiorowa fota która będzie pamiątka dla nas Wszystkich po Zlocie w Wilkasach :)
A foty powinny być darmowe i dostępne dla wszystkich :)

Misiek :) - 19-06-2010, 22:33

Nie mówie, że foty mają być za kase, tylko o tym, iż można było by zamówić foty na klubowym gadżecie. Pozatym można dogadać się z tymi, co mają aparaty na zlocie żeby wszystkie zebrać do kupy, i odrzucić te nieudane