To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Bandyta

Rafal_Szczecin - 14-01-2010, 22:11

Jogurt napisał/a:
no rękaw i dym z opon

zebys Ty wiedzial, jaki gal ma mocny rekaw ;)

a tak na powaznie, to fakt, moze to wygladac troszke jak "oooo auto tatusia" no bo dosyc mlody chlopak w "takim" samochodzie, niektorzy troszke mniej ogarnieci uwazaja, ze kosztuje nie wiadomo ile, a jeszcze inni, ze jest to bmw ( brak znaczkow )

ale dla mnie to jest progress, najpierw cojot, czyli auto 3 drzwiowe, malutkie, z malym silniczkiem, ale jak wiadomo, apetyt rosnie w miare je(z)dzenia, gdzies w "naszych miskach" opisywalem, ze zamienilem sie z bratem ,on wzial cejotke,natomiast ja gala, i jakos sie w nim zakochalem, za ta wygode, aczkolwiek nie za duza ze wzgledu na profil opony oraz sportowe zawieszenie,wg mnie jest bardziej twardy niz komfortowy, zwlaszcza teraz po wymianie zawieszenia, do tego ma to czego mi brakowalo, naprawde spoooooory zapas mocy, ja wiem, ze nie opisujemy tu predkosci itp,ale uwierz mi na slowo, naprawde wiele osob juz sie zdziwilo , gdy podpuszczali , a pozniej ogladali czarny tyleczek. fajna sprawa jest rowniez to, ze posiada 2 pary drzwi, fakt moze narazie nie mam rodziny, ale jakos tak fajnie, sedan a taki nie pozorny, o to chodzilo .
fakt faktem, ze w tej chwili tez juz troszke zmienilem styl jazdy, moze za sprawa zawodu,ktory niedlugo bede wykonywal ...

Jogurt - 14-01-2010, 22:17

no właśnie o to mi chodzi bo wiadomo jak sie jeździ colciorami. moje następne auto to będzie prawdopodobnie ea5w albo e39 i tak sie powoli zastanawiam: czy tym sie nie da jeździć ''młodzieńczo'' czy dopiero w takim aucie zaczynasz jeździć spokojniej.
mkm - 14-01-2010, 22:19

Jogurt, kazdym autem da sie jezdzic "mlodzienczo"...
Jogurt - 14-01-2010, 22:21

Maciek niby tak, ale jakoś rekin do wariacji mi sie widzi tak jak świnia do rodeo
Rafal_Szczecin - 14-01-2010, 22:34

Jogurt napisał/a:
czy tym sie nie da jeździć ''młodzieńczo'' czy dopiero w takim aucie zaczynasz jeździć spokojniej.

tak jak juz tu MKM napisal,tym samochodem da sie jezdzic tak samo bardzo mlodzienczo jak i coltem, tylko, ze galant zostal bardziej stworzony do tego,by dostojnie przejezdzac przez miasto, a przy okazji mozna nim zloic jakiegos dresa w bmw czy tez hondzie, po czym tamten kierownik zrobi cos takiego :shock: "pospolity sedan zrobil mnie jak chcial " by pozniej rownie dostojnie odjechac .

wiadomo, ze mozna nim swirowac tak samo jak kazdym innym samochodem, i nie wazne, ze ma 4 drzwi, i jest troche dluzszy, tylko to raczej nie ma wiekszego sensu ...

Jogurt - 14-01-2010, 22:45

Rafal_Szczecin napisał/a:
wiadomo, ze mozna nim swirowac tak samo jak kazdym innym samochodem, i nie wazne, ze ma 4 drzwi, i jest troche dluzszy, tylko to raczej nie ma wiekszego sensu ...
właśnie to chciałem wiedzieć, czyli styl jazdy zmieniłeś na odpowiadający nowemu nabytkowi :) dlatego boję się skoku na rodzinnego sedana, bo lubie moje małe ''rodzinne'' wozidełko :)
Hugo - 14-01-2010, 23:24

ze jest to bmw
Też tak do mnie już kilku powiedziało. Ostatnio na Orlenie pracownik stacji. Poczułem sie urażony. Poza tym nie wiem, w którym miejscu jest on podobny do bmw.
Rafal_Szczecin - 14-01-2010, 23:39

Hugo napisał/a:
Też tak do mnie już kilku powiedziało. Ostatnio na Orlenie pracownik stacji. Poczułem sie urażony. Poza tym nie wiem, w którym miejscu jest on podobny do bmw

ja jakis czas temu ide do samochodu, a obok niego stoi 3 typkow patrza na samochod i jeden z nich glosno mowi "bmw jakies" , heh ucieszylem sie, powiedzialem, ze mitsubishi i

tyl samochodu jest troche podobny do bmw

robertdg - 14-01-2010, 23:41

Hugo napisał/a:
Poza tym nie wiem, w którym miejscu jest on podobny do bmw
Potoczny związek z przytaczana mu nazwą "rekina" no i do tego charakterystyczny przód, dla laików co świat motoryzacji znaja z podrzędnych brukowych motogazet to moze i tak wyglądać, ja także spotkałem sie kilka razy z pytaniem "co to za BMW :?: ", ale więcej było pytań "jak się jeździ EVO :?: "
costa brawa - 14-01-2010, 23:49

tylnie swiatla tez lekko tak pod bmw podpadaja - chyba ostatnia wersja "5" mam bardzo podobne lampy tylko jakby obrocone :)
tez mi znajomy kiedys mowil ze to auto do ktoregos bmw podobne z tylu jest :D

robertdg - 15-01-2010, 00:03

costa brawa, podejrzewam ze E39, choc ta ma bardziej wyeksponowany zderzak, no i tak jak wspomniales obrocone, kierunki sa na gorze, reszta na dole
Rafal_Szczecin - 15-01-2010, 00:05

co nie zmienia faktu, ze wizualnie bmw jest podobne do gala, albo na odwrot, i niektorzy moga rekinka pomylic z niemcem
sieegurd - 15-01-2010, 08:00

tucci napisał/a:
lotka na klape by sie przydala kolego...poza tym jak to czarny gal...zajefajny

Dokładnie loteczka na tył i look zajefajny:)

Hugo - 15-01-2010, 08:41

Faktycznie tył jest podobny do e39, ale reszta. Powiem Wam lepszy numer, szwagier ma Lexusa is200 (bez emblematów z tyłu), podchodzi do niego dwóch cymbałów, patrzą, oglądają i mówią: "co to za bora?" :D :shock: . No więc odpowiedź była szybka: "Za taką zniewagę Lexa powinieneś dostać w pysk na miejscu".
Matejko - 15-01-2010, 13:40

"pospolity sedan zrobil mnie jak chcial "

przyjedz do mnie, zobaczysz jak to jest jak cie robi jak chce pospolite niepozorne kombi :D heheh