To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Jaki to samochód- zagadka

krzychu - 27-01-2010, 21:53

Mercedes E Coupe

Ale moim zdaniem tył nie wypał jak na ten samochód. I tak stawiam raczej na Toyote Camry lub Honde Accord.

xo83 - 27-01-2010, 23:34

Najbliższa jest A5, ale jednak to nie to. Może ktoś jeszcze widział coś takiego...
Jest tez opcja, że to była wizja grafika, bo rzeczywiście wyglada troche jak "składak"

robertdg - 27-01-2010, 23:59

Ja sadze ze jest to auto grupy, audi, tylko po to by nie kojarzyc w pelni auta z jedna marka zostaly zrobione drobne przemodelowania, gdyz twórca systemu jest Bosch, zwróccie uwage na fotke, a do tego cytat:
Cytat:
„W najbliższych latach te układy będą pojawiać się w coraz większej ilości samochodów. W 2010 roku system Boscha wejdzie do seryjnej produkcji w Audi”

Matejko - 28-01-2010, 09:46

xo83 napisał/a:
Jest tez opcja, że to była wizja grafika, bo rzeczywiście wyglada troche jak "składak"

a czy ty wiesz co to za auto? bo tak to zgadywanie nie ma sensu, jak z artykulu wiadomo jest to jakies przerysowane audi

xo83 - 28-01-2010, 10:05

a czy ty wiesz co to za auto? bo tak to zgadywanie nie ma sensu, jak z artykulu wiadomo jest to jakies przerysowane audi[/quote]

Ja też nie wiem, dlatego tu napisałem.

jaca71 - 28-01-2010, 10:11

xo83 napisał/a:

Na jakiej zasadzie weryfikujesz odpowiedzi?

xo83 - 28-01-2010, 11:46

jaca71 napisał/a:
xo83 napisał/a:

Na jakiej zasadzie weryfikujesz odpowiedzi?

Wrzucam w google np. Audi A5 i klikam "Grafika" na górze po lewej stronie.
Ewentualnie dopisuje roczniki 2009 lub 2010 i przeglądam strony ze zdjęciami. :lol:
Jeszcze jedna kwestia. Autor artykułu o systemie BA nie mógł wrzucić samochodu
w którym będzie on "instalowany" w 2010r chyba że samochód istnieje albo jest wyobraźnią grafika. W innym przypadku design samochodu byłby ujawniony wcześniej niż np w dniu premiery czy targach.
Tak mi się wydaje...