To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander II GEN Techniczne - lusterko samościemniające

mitsu00 - 07-02-2010, 22:33

Plug'n Play. Ciężko mi teraz opisywać. Jak bedziesz wszystko mial w rękach to zobaczysz.
K.K - 16-02-2010, 09:23

mitsu00 napisał/a:
Steff napisał/a:
zamówiłem i ja ,mam nadzieję że krótka maskownica wystarczy bo taką wziąłem

Wystarczy. Masz taki sam layout jak w moim więc nie widzę dlaczego miałaby nie pasować. Na bank będziesz zadowolony :D Fotochrom działa bardzo dyskretnie nie zmieniając poświaty np. na zielono jak w naszej Corolli.....

Pozdr.

Mitsu00 czy ta maskownica jest w komplecie z lusterkiem? Wystarczy zamówić lusterko i koniec!?, czy osobno trzeba dokupić maskownicę lub jeszcze inne rzeczy potrzebne do montażu? Z góry dzięki. Pozdrawiam

mitsu00 - 16-02-2010, 09:32

K.K napisał/a:
Mitsu00 czy ta maskownica jest w komplecie z lusterkiem? Wystarczy zamówić lusterko i koniec!?, czy osobno trzeba dokupić maskownicę lub jeszcze inne rzeczy potrzebne do montażu? Z góry dzięki. Pozdrawiam

Maskownicę domawiasz osobno. Kosztuje chyba 7 papiera. Wszystko pasuje idealnie w miejsce oryginalnego. Polecam.

Pozdr.

K.K - 16-02-2010, 11:09

Maskownicę domawiasz osobno. Kosztuje chyba 7 papiera. Wszystko pasuje idealnie w miejsce oryginalnego. Polecam.

Pozdr.[/quote]

ok dzięki, ja też zamówiłem.

Steff - 18-02-2010, 16:24

załozyłem dzisiaj i ja ;)
czasu nie było na kabelki bo jestem w pracy także tylko zdjąłem stare nałozyłem nowe i skręciłem śrubką bo całe latało ;) jest sporo większe i widzę lepiej dzieciaki z tyłu
btw oryginalna maskownicę wystarczy obrócić lekko w prawo i schodzi sama bez żadnych śrubokrętów jak pokazywali hamerykanie i nie pozostawiamy żadnych śladów ,wygląda jak nówka i na allegro można sprzedać ;)
dzisiaj zamawiam drugie lusterko do żony auta bo w aso chcą tysiaka a tutaj wychodzi śmieszna cena

K.K - 19-02-2010, 07:19

Steff napisał/a:
załozyłem dzisiaj i ja ;)
czasu nie było na kabelki bo jestem w pracy także tylko zdjąłem stare nałozyłem nowe i skręciłem śrubką bo całe latało ;) jest sporo większe i widzę lepiej dzieciaki z tyłu
btw oryginalna maskownicę wystarczy obrócić lekko w prawo i schodzi sama bez żadnych śrubokrętów jak pokazywali hamerykanie i nie pozostawiamy żadnych śladów ,wygląda jak nówka i na allegro można sprzedać ;)
dzisiaj zamawiam drugie lusterko do żony auta bo w aso chcą tysiaka a tutaj wychodzi śmieszna cena

witam, dostaliście jakieś potwierdzenie zakupu mailem? czy przyszło bez żadnego potwierdzenia zakupu czy wysyłki? Pozdrawiam

mitsu00 - 19-02-2010, 08:02

K.K napisał/a:
witam, dostaliście jakieś potwierdzenie zakupu mailem? czy przyszło bez żadnego potwierdzenia zakupu czy wysyłki?

Płaciłem PayPal-em i mam potwierdzenie zapłaty stamtąd. Potem dostałem nr przesylki ze sklepu jako dowód że paczka została nadana.

Pozdr.

Steff - 19-02-2010, 10:13

ja nie dostałem żadnej informacji tylko po tygodniu paczka była w domu :D
iwi - 31-07-2018, 11:47

Witajcie.
Poszukuję lusterka fotochromatycznego do Outlandera III. Ten link co podałeś nie działa - może ktoś ma nazwę tego lusterka.

[ Dodano: 31-07-2018, 13:58 ]
Znalazłem uniwersalne takie.
https://pl.aliexpress.com/item/Car-Rear-View-Rearview-Interior-Auto-Dimming-Mirror-with-Special-Bracket/32315331108.html
co myślicie o nim