Forum ogólne - Legalny sposób na nielegalne wyścigi
Misiek :) - 04-02-2010, 15:55
radio można szciszyć, a policja może sama podgłośnić i wtedy maniak jeżdzący zgodnie z przepisami traci auto
swinks_UK - 04-02-2010, 16:12
Mieszkasz w PL więc tego nie rozumiesz.
To się nazywa różnica kulturowa
Jak policyjny patrol stwierdza że było źle, to tak było i nikt nie dyskutuje. Za niewinność, czy złośliwie nikogo nie zatrzymują.
Zresztą nawet w UK radiowozy mają kamery z rejstratorem dźwieku, więc nie ma się z czego wykręcać, co raczej pogarsza sprawę.
pyjte - 07-02-2010, 11:40
londolut napisał/a: | Ale te silniczki, nie rzadko JDM`owy H22A8 |
H22a8 jeszzcze da sie przełknąć, jakby mi ktoś tak zezlomował k20a to bym zabił czy też f20. to są japonskie kosiary ;D.
Szczerze mowiąc mam obiekcje co do zabierania aut na wyścigach.
szkoda że tak nie zabieraja pijanym kierowcą. swinks_UK, jak by to był jakis stary padluch co obudzi półmiasta i z głuchym kierowca to niech wezmą to, ani to sprawne technicznie nie jest, bedzie mniej padła na drogach.
mkm - 07-02-2010, 12:06
pyjte napisał/a: | jak by to był jakis stary padluch co obudzi półmiasta i z głuchym kierowca to niech wezmą to, ani to sprawne technicznie nie jest, bedzie mniej padła na drogach. |
pyjte Ty uwazaj co piszesz
Zwlaszcza jako posiadacz "dojrzalego pojazdu"
Dla niektorych ludzi, wszystko co ma ponad 4lata to juz "stare padla", wiec trzeba uwazac, zeby Ci "niektorzy" nam kiedys Miskow nie pokasowali...
pyjte - 07-02-2010, 18:56
mkm napisał/a: | Zwlaszcza jako posiadacz "dojrzalego pojazdu" |
mkm, ale ciąglę jaka ma werwe .
No tak masz rację auto ma już 16 lat, jednak to mitsubishi i trzyma formę.
Jednak tu masz rację że dla kogoś nasze auta mogą być właśnie tymi padluchami, jednak czasem patrząc (bez obiekcji do pewnych marek) Patrzac na takie Ople, VW BMW to jednak naszym Miską jeszcze daleko.
wyderka - 07-02-2010, 19:07
jak to obejrzałem to normalnie serce się kraja
prosty81 - 23-02-2010, 12:37
ano szkoda tych furek
|
|
|