Małopolskie - Zakopane i okolice
jaca71 - 03-02-2010, 21:22
Adaho_krak napisał/a: | W Krakowie właśnie zrobiła się zamieć śnieżna i sypie okrutnie, myślę że zima się jeszcze rozchula do przyszłego tygodnia. |
To ja chyba w innym Krakowie mieszkam. Wystarczy wyjechać 2km poza tablice Kraków i śnieg jest. a w Krakowie śniegu ni huhu Stary jakiś taki czorny i obrzydliwy tak z 5cm buuu
Adaho_krak - 04-02-2010, 11:32
jaca71 napisał/a: | To ja chyba w innym Krakowie mieszkam. Wystarczy wyjechać 2km poza tablice Kraków i śnieg jest. a w Krakowie śniegu ni huhu Stary jakiś taki czorny i obrzydliwy tak z 5cm buuu |
No dobra - na Kurdwanowie. Tu jest mikroklimat w Centrum świeci słońce a na Kurdwanowie pada deszcz częste zjawisko. Wczoraj to zamieć śnieżna u mnie była. Napadało śniegu z 5 cm w ciągu godziny.
jaca71 - 04-02-2010, 13:45
Kumpel mieszka w okolicy Libertowa i twierdzi że tam 10cm spadło U mnie pod blokiem na samochodach, które się od dwóch lat nie ruszają jest max 10cm. Nuda panie.
Marcin-Krak - 04-02-2010, 15:39
Bartek łopatkę sobie obowiązkowo weź
Bo odśnieżacze lubią zrobić zaspę, tak, że bez odkopania nie wyjedziesz
Właśnie 2 dni temu mnie to spotkało
Bartek - 11-02-2010, 16:25
Melduję się z pensjonatu w Czerwiennem. Opony Nokian made in charaszo dały radę . Generalnie poza dzisiejszym wieczorem moźemy zmajstrować jakieś spotkanie .
|
|
|