To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] GALANT 2,5 V6 Świętochłowice proszę o opinię

Robson86 - 04-02-2010, 22:25

Na chlodnicy tez powinien byc emblemat Mitsubishi (jakies 5cm od mocowania lewego w takim plaskim miejscu) szczegol ale :P
Takie cos:

Pozdroo

sebo199 - 04-02-2010, 22:31

Wydaje mi się że ta strona której nie widać czyli od kierowcy. Jeszcze nie zdążyli poskładać a już fotki robią. Zwróćcie uwagę że dwie nowe śruby leżą na chłodnicy. Jak wpisałem ich nr telefonu w google to wyszło parę ich aukcji. Mają pokaźny zbiór uszkodzonych aut. Pewnie stopniowo je uzdatniają i sprzedają.
k_olo - 04-02-2010, 22:34

właśnie zauważyłem śrubki...

spróbuje go jutro obejrzeć.

mam pytanie:
ten galant jest nie opłacony- ile wyniosą opłaty przy tej pojemności?
2-3tysiące?

robertdg - 04-02-2010, 23:01

sebo199 napisał/a:
Zwróćcie uwagę że dwie nowe śruby leżą na chłodnicy.
Też miałem o tym pisać, opłaty w granicach 2500zł, przedni pas nosi ślady dziwnych pofalowań i załamań światła, troszke na lewo od tych śrubek, no i to przetłoczenie to takie jakby chyba niepełne, nawet widać jakby delikatnie był zagnieciony w dół pas tak na lewo od śrubek około 3-10cm
sebo199 - 05-02-2010, 00:08

Wiadomo że ciężko o auto w wieku około 10 lat które będzie całkowicie bezwypadkowe lub bez najmniejszej kolizji. Ale niech ta naprawa będzie przeprowadzona profesjonalnie i sprzedający powie o tym co było robione. Zawsze jak sprzedawałem jakieś swoje auto to mówiłem uczciwie jakie miałem z nim przygody i jakich ewentualnie się doszukałem po poprzednich właścicielach. Zawsze udawało mi się je szybko sprzedać i bez problemu. Może miałem szczęście do rozsądnych kupujących.
BORIS - 05-02-2010, 13:09

robertdg napisał/a:
Ciekawe czemu zakrywa tablice rejestracyjne, aby nie było widac daty ważności I tak wyjdzie wszystko w praniu jak sie zerknie w papiery auta, bedzie wiadomo kiedy tablice byly wydane, no chyba ze auto przyjechało na lawecie, a tablice tak tylko dla zmyłki.

a w duzym albo malym briefie nie ma czasami daty wyrejestrowania pojazdu?
fakt...czasami nie jest to zbiezne z data sprowadzenia do Polski, ale tylko czasami...

tomek96 - 07-02-2010, 20:55

[quote="robertdg"]
sebo199 napisał/a:
Zwróćcie uwagę że dwie nowe śruby leżą na chłodnicy.
Też miałem o tym pisać, opłaty w granicach 2500zł, przedni pas nosi ślady dziwnych pofalowań i załamań światła, troszke na lewo od tych śrubek, no i to przetłoczenie to takie jakby chyba niepełne, nawet widać jakby delikatnie był zagnieciony w dół pas tak na lewo od śrubek około 3-10cm[/quote
prawdopodobnie masz rację bo i profile czyt. załamania są yyyy brzydkie ale jeśli jest to orginalny pas z tego auta to nic poważnego go nie przytrafiło moim zdaniem ładny tylko opłaty cię przerosną w celnym ten rok lekko 2700 +recykling 500 tłumaczenia+-100 przegląd 100 no i oleje paski itd

robertdg - 14-02-2010, 20:09

k_olo, byłes osobiście oglądać Galanta, jeżeli tak to prosimy o opinie.
emefe - 18-03-2010, 11:37

Stary temat, ale sie podłącze, bo powtarzają się auta od tego kolesia ze Świętochłowic. Byłem u niego jakos w wakacje i wiem jakie sprzedaje auta. Kupuje zwalone Gale in Deutschland a później je naprawia (sam) w Polsce i opycha z dużym bonusem. Ja bym u niego nie kupił.