Archiwum - Proszę o ocenę ?
Krzesio - 09-02-2010, 23:52
ciniak napisał/a: | a na rysy i drobne usterki przymkniemy oko, to po kilku dniach siedząc z piffkiem w wymarzonym aucie uświadomimy sobie, że jesteśmy właścicielami szrota. |
Facet chce za samochod 5200. Wymarzone auto 5200 zl? Ja bym wolal za ta kase GDI nawet po dzwonie niz "technologie" Reanult, bez dzwona.
Amadeus napisał/a: | Wdać ze auto jest sprzedawane przez handlarza |
Kucze ja myslalem ze te 50 aut ze zdjecia to jego.
nie obrazajcie sie z natury jestem srkastyczny
krzysztofek4 - 10-02-2010, 00:02
Dziękuje wszystkim pomoc.
Dzisiaj rano kupiłem tą carismę ! Gostek jeszcze dwie stówki opuścił , więcej niechciał.
Oczywiście sam nie wiedział że auto ma klime , (dobrze że ma) niewiedział też gdzie załancza się podgrzewanie foteli i tempomat , ale pomału sam do tego dojdę, dzisiaj nie miałem czasu szukać.
Silniczek pracuje bardzo ładnie, oczywiście był myty a kartki od oeju nie było.
Do wymiany jest jeden pzedni kierunek i co najgorsze jeszcze przednia szyba - widać że dostała kamykiem.Ma kilka rys i jedno małe wgniecenie nad przednim kołem ale na bitą nie wygląda.Myślę że trochę powinna mi posłóżyć , ale wszystko dopiero wyjdzie w praniu!
Jeszcze raz wszystkim dziękuje.
POZDRAWIAM.
Saqu - 10-02-2010, 13:58
Jeśli to jest ta z ogłoszenia w pierwszym poście to powiem Ci tak. Wersja LX co zapewne już wiesz
krzysztofek4 napisał/a: | niewiedział też gdzie załancza się podgrzewanie foteli |
W tej wersji chyba nie było, jeżeli je masz to przy schowku w środkowym tunelem przy ręcznym masz włączniki 2 osobne do 2 foteli dwustpniowe, po zdjęciach sądzę, że jednak ich nie ma czyli potwierdza się wersja LX
krzysztofek4 napisał/a: | i tempomat |
i to też Ci mówię, że tempomatu nie ma, jeśli się mylę, to powinieneś mieć manetki od niego przy kierownicy, widoczne na pierwszy rzut oka.
Jeśli się mylę to mnie poprawcie
Fajne autko za stosunkowo małe pieniądze mam nadzieję, że będziesz z niego zadowolony i będzie Ci dobrze służyć
j-rules - 10-02-2010, 14:23
heh, wiecej dalem rok temu za swojego lancera.. ;p
ciniak - 11-02-2010, 08:00
Krzesio napisał/a: | ciniak napisał/a:
a na rysy i drobne usterki przymkniemy oko, to po kilku dniach siedząc z piffkiem w wymarzonym aucie uświadomimy sobie, że jesteśmy właścicielami szrota.
Facet chce za samochod 5200. Wymarzone auto 5200 zl? Ja bym wolal za ta kase GDI nawet po dzwonie niz "technologie" Reanult, bez dzwona. |
Z tym wymarzonym autem to była przenośnia. Ale nie możemy zapomnieć, że dla niektórych 5200 to jak dla innych 2,5 miliona.
krzysztofek4Gratuluję zakupu i życzę wielu przejechanych km.
|
|
|