Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] sport editiony do oceny
fj_mike - 09-02-2010, 19:52
fck napisał/a: | kilka poliftów z night visionem |
Masz na myśli High Contrast.
Takie były tylko w poliftowym 2,5V6 SE, w 2.0 takich nie było, jeszcze.
fck - 09-02-2010, 20:53
dokładnie, chodziło mi o night panel, pomyłeczka
Kmer - 09-02-2010, 21:03
sewkor napisał/a: | SE jako auto dosyć drogie nie powinno mieć alufelgi w komplecie? |
sewkor, felgi w SE były jako opcja,można je było dokupić osobno do pakietu,nie każdy Niemiec kupował.
fck - 09-02-2010, 21:06
szkoda, że nikt jeszcze nie oglądał autek na żywo
sewkor - 10-02-2010, 09:30
kmer - wiem, że falgi to opcja ale tych aut nie kupowali biedacy
BORIS - 10-02-2010, 10:34
fck napisał/a: | dokładnie, chodziło mi o night panel, pomyłeczka |
Night panel to chyba w Saab'ie. Po prostu "High Contrast" i będzie dobrze
A co do Czapli, to już raz od nich Gala kupiłem, a niedługo kupię następną, jak Ty to nazywasz, "padakę".
Polecam. Kto u nich kupil, temu nie trzeba tlumaczyć )
Rafal_Szczecin - 10-02-2010, 11:41
BORIS napisał/a: | Kto u nich kupil, temu nie trzeba tlumaczyć |
dokladnie
fck - 10-02-2010, 14:24
zasugerowałem się takimi np ostrzeżeniami :
http://forum.mitsumaniaki...ighlight=czaple
http://forum.mitsumaniaki...ighlight=czaple
Rafal_Szczecin - 10-02-2010, 14:28
poczytalbys dalej co jest napisane na temat chlopakow z czapli , nasi zaufani klubowicze pojechali do nich, by wlasnie rozstrzygnac to wszystko i co sie okazalo >? ze wcale nie maja takich trupow i ze napisany jest stek klamstw .
ja osobiscie najprawdopodobniej bylem pierwsza osoba z forum ktora kupila od nich gala, i jak narazie jestem b.zadowolony, a auto trzyma ponad fabryczne parametry .
Owczar - 10-02-2010, 14:29
fck, jakbyś doczytał, to te posty były intrygami konkurencyjnych handlarzy....
fck - 10-02-2010, 15:24
teraz doczytałem, hmm pierwszy raz spotykam się z podobnymi praktykami na forum miłośników danej marki. Mam nadzieję, że spiskowicze już dawno zbanowani
Owczar - 10-02-2010, 15:26
fck, byli zbanowani, ale widzę, że minęło 90 dni i RB zniknęły...
Tak czy inaczej nie mają racji bytu na naszym forum. A te praktyki są bardzo często stosowane... Ale nie róbmy już OT w tym temacie.
Cacper - 10-02-2010, 23:27
Interesowałem się srebrnym z Czapli, kilka razy dzwoniłem. W moim odczuciu sprzedawca mimo młodego wieku sparawia bardzo solidne wrażenie, nie ukrywa mankamentów auta i jest doskonale zorientowany w szczegółach technicznych. Ja go polecam i właśnie czekam na nową ofertę z Czapli. SE jest dla mnie zbyt sportowy (za nisko zawieszony), dlatego odpuściłem
fck - 12-02-2010, 19:12
ten srebrny cena w dół i nowe foty
http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C11392799
robertdg - 12-02-2010, 20:20
fck, to auto mialo cos grzebane z przodem, popatrz, atrapka nie oryginalna, szczeliny pomiedzy reflektorami a maska, zderzakiem, nie wspominajac o roznym odcieniu zderzaka ktory moznaby przelknac, bo wiadomo jest to element ktory ulega uszkodzeniom, lewy tylny blotnik chyba robiony, brak ori oznaczenia sportedition na tylnej klapie, w dodatku nieoryginalne emblematy, albo na niewlasciwych miejscach, jak kto chce, tylny prawy bok chyba tez byl robiony, te boki to moze kwestia naprawy nadkoli, jednak roznice barw na tych elementach sa ewidentne, kierownica i galka zmiany biegow jakies takie bardzo czarne jakby byly pojechane pasta do butów, przydaloby sie jeszcze zdjecie komory silnika.
|
|
|