To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Galant 2.5 V6 1998 by PollecK

robertdg - 18-02-2010, 19:20

polleck, zwinąłeś mi je tuż sprzed nosa :evil:
polleck - 18-02-2010, 19:23

Ale słuchaj jaka to była akcja ;) Na stronie głównej zobaczyłem, że maroon sprzedaje zegary, bo widać na niej nazwę ostatnio dodanego posta i autora, no to szybko do autora wypytać co i jak. Chwila moment i zegary moje :)

PS. Przepraszam ;) :angel4:

robertdg - 18-02-2010, 19:46

polleck, nic nie szkodzi, ja już rok szukam zegarow :p jeszcze jakiś czas wytrzymam, ponadto szukam takich do maualnej skrzyni i europejskich.
Juiceman - 18-02-2010, 19:48

Za 160Euro są HC na niemieckim Ebayu xD
robertdg - 18-02-2010, 19:55

Juiceman, wiem i nawet wiem gdzie, blisko nas ~700km ode mnie, ale mi sie nie opłaca jechac po same zegary, a wyjazdow w tamta strone zadnych :(
Anonymous - 18-02-2010, 21:06

Witam.
Widać fachowe fotki na Orlenie Muchoborska :lol: Zawsze pierdze tam w oponki jak jestem przejadem :wink:
Zawsze podobały mi się auta które są w ciemnych barwach zewnętrznych i jasne w środeczku 8)
Nawet jestem zaskoczony że Mitsubishi wypuszczało takie wersje aut w tych latach które w środku wyglądały jak europejskie. Mówię tutaj o imitacji drewna i drobnych smaczkach :wink: (A w duchu myślałem że jeżdżę jedyną japońską marką tak w środku dopieszczoną :twisted: ).
Bardzo ładnie wyglądają te zegary po zmianie. Subtelne oświetlenie - to lubię. A nie jak w tych nowych Accordach - takie swiecace :badgrin:
Naprawde autko bardzo mi się podoba :wink:
Pozdrawiam

Wulgar!

polleck - 18-02-2010, 21:29

Dzięki za miłe słowa Cichanos, :) Fotki rzeczywiście z Orlena przed estakadą :) Co do fachowości fotek... hyhy zrobione badziewiastą Nokią bez żadnej obróbki (chyba, że obrócenie zdjęcia można nazwać obróbka ;) ). Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze :)
polleck - 07-03-2010, 23:03

Załatwiłem dziś sprawę dekielków. Kupiłem Borbet'owe. Dokładne wymiary to średnica zewnętrzna: 56 mm, średnica od wewnętrznej strony zaczepów: 48 mm.

Foto:

Z reguły na allegro jest wybór kolorów: czarny, czarny matowy, aluminium, chrom.
Ja wybrałem aluminiowy.

Pasują idealnie.

polleck - 08-03-2010, 15:11

fck - 17-03-2010, 14:19

ale masz piękne wnętrze. Ostatnio u siebie zastanawiałem się nad zmianą wnętrza na skórę, ale czarną z tym że podejrzewam, że nic z tego nie wyjdzie :P
polleck - 17-03-2010, 16:57

fck napisał/a:
ale masz piękne wnętrze. Ostatnio u siebie zastanawiałem się nad zmianą wnętrza na skórę, ale czarną z tym że podejrzewam, że nic z tego nie wyjdzie :P

W dziale sprzedam jest aktualnie czarna skóra do sprzedania.

fck - 17-03-2010, 17:18

ano jest ale jak dla mnie cena za skórkę z anglika i to nie w idealnym stanie troche za wysoka :) za to te kubełeczki recaro przepiękne
polleck - 12-04-2010, 21:03

W dniu dzisiejszym otrzymałem pocztą i zamontowałem antenę elektryczną od kolegi shinai. Działa. Wielkie dzięki i pozdrawiam. :)
polleck - 21-04-2010, 15:13

A dzisiaj moim oczom z samego rana ukazał się taki widok na każdym kole :)

Uploaded with ImageShack.us

Dla niedowidzących: powiększamy foto i odczytujemy napis z dekielka ;)

:finga: :finga: :finga:

Moja ukochana wie jak sprawić mi radość :)

bumbum - 21-04-2010, 15:32

W związku z powyższym życzę wszystkim Panom z forum takich własnie wspaniałych Kobiet :wink:
Ładny Mis :D a jasna skóra to zawsze mi podnosi ciśnienie - bo ja takiej nie mam! :(
Powodzenia polleck i szerokości na drogach :)