Sport - Inne - OLIMPIADA ZIMOWA 2010
JCH - 15-02-2010, 21:21
sieegurd napisał/a: | Hmm i co tu sobie teraz myśleć | Nic. Spokojnie czekać na następne starty. Będzie dobrze
sieegurd - 15-02-2010, 21:29
JCH napisał/a: | sieegurd napisał/a: | Hmm i co tu sobie teraz myśleć | Nic. Spokojnie czekać na następne starty. Będzie dobrze |
Ja też jestem dobrej myśli, tylko my Polacy mamy taką manię, że czekamy aż komuś powinie się noga, żeby go dobić. I tylko boję się, żeby Justyna nie chciała na siłę udowodnić wszystkim, że jet najlepsza, bo może się denerwować. Na spokojnie robić swoje, a prawdziwi kibice i tak ją docenią
Anonymous - 17-02-2010, 08:45
Tomasz Sikora awansował w porównaniu ze sprintem o 11 pozycji i ukończył zmagania na 18 miejscu, małymi kroczkami do przodu i może coś z tego będzie
sieegurd - 17-02-2010, 09:00
dager napisał/a: | Tomasz Sikora awansował w porównaniu ze sprintem o 11 pozycji i ukończył zmagania na 18 miejscu, małymi kroczkami do przodu i może coś z tego będzie |
Gdyby nie biegł choć 1 karnej rundy, to byłby dużo wyżej. Po II strzelaniu był 32, więc 14 pozycji do końca biegu przekoczył
JCH - 18-02-2010, 00:05
Jest pierwszy medal dla Justyny - na razie srebro
Morfi - 18-02-2010, 00:23
ładny wyrównany wyścig. Jeden zakret za wolno przejechany, ale i tak radość.
sieegurd - 18-02-2010, 07:27
Morfi napisał/a: | ładny wyrównany wyścig. Jeden zakret za wolno przejechany, ale i tak radość. |
Morfi zgadzam się z Tobą Równe 4 biegi, zero zmęczenia i SREBRO!!! A ten zakręt trochę bojaźliwi przejechany, ale nawet gdyby go Justyna lepiej pojechała, to wątpię żeby wygrała na finiszu z Norweżką, która rewelacyjnie biegła
Gratulacje dla Justyny i oby tak dalej!!!
A i czapki z głów dla Petry Majdić. Brąz po takim upadku na treningu - rewela! Należało jej się i bardzo mnie cieszy, że się nie poddała Jak widziałem ją wyczerpaną po wyścigu, to aż się wzruszyłem
BRAWO!!!
Anonymous - 18-02-2010, 07:28
kolejne srebro ,Justyna zaczyna łapać swój rytm
Anonymous - 18-02-2010, 08:10
Jest medal , szkoda tylko że prowadzila cały czas i na ostatnim zjeździe sie dała wyprzedzić.... ale i tak wielkie gratulacje
Pelny szacun dla Petry Majdic - jechała na mocnych prochach przeciwbólowych, kilku blokadach i wywalczyła medal
Morfi - 18-02-2010, 10:12
dm17 napisał/a: | Pelny szacun dla Petry Majdic | dokładnie na macie chyba straciła na chwile przytomność.
A tak wogóle czas finału był gorszy od biegow półfinałowych czy ćwierćfinałowych.
Anonymous - 18-02-2010, 11:58
Morfi napisał/a: | A tak wogóle czas finału był gorszy od biegow półfinałowych czy ćwierćfinałowych. | wzceśniejsze zmeczenie dało o sobie znać zapewne
JCH - 18-02-2010, 19:15
Kto widział niesamowity skok Anji Person we wczorajszym biegu zjazdowym
Na reaplayu realizatorzy nałożyli podziałkę z odległością - wyszło ok. 60m + do tego ogromna wysokość z której lądowała.
Bartek - 18-02-2010, 19:23
JCH napisał/a: | Kto widział niesamowity skok Anji Person we wczorajszym biegu zjazdowym |
Po jej upadku przestałem oglądać tę konkurencję...... Trasa przygotowana była ekstremalnie niebezpiecznie - jak zjazd uważam za niebezpieczną konkurencję, tak wczorajszy to była walka gladiatorów.....
swinks_UK - 18-02-2010, 19:32
No co ty Bartek... Fikołków tyle co w short tracku
No i emocje cały czas: dojedzie, czy nie dojedzie?
Morfi - 18-02-2010, 19:42
na 20 zawodniczek 4 nie dojechały.
To jakiś pogrom. Ogólnie moim zdaniem ta olimpiada ma strasznie duzo wpadek.
Ogladałem ten "skok" tam było nawet 65 m
|
|
|