Pajero III - [3.2 DID] Skrzynia biegow automat
Zakatek - 20-10-2018, 10:22
Panowie, a ktos robił remont skrzyni? U mnie w misce garsć opiłków, większych i mniejszych. Rozne kolory wyglada na mosiądz, stal i ogólnie dramat. Sciagnalem sterownik jeszcze nie patrząc na dno miski. Tam tez dramat, nie wiem jakim cudem to jezdziło normalnie. Normalnie tj. jedyna usterka to po nocy trzeba było poczekac aż "zaskoczy" ok. 20 sekund. Obstawiam że rozpadła sie pompa oleju. Ktos mial podobne, lub inne objawy i podzieli się informacjami gdzie robil i ile wyszło? Na Śląsku w ogole jakaś dobra firma jest?
zbyszekm2 - 21-10-2018, 21:59
Zakatek napisał/a: | Panowie, a ktos robił remont skrzyni? U mnie w misce garsć opiłków, większych i mniejszych. Rozne kolory wyglada na mosiądz, stal i ogólnie dramat. Sciagnalem sterownik jeszcze nie patrząc na dno miski. Tam tez dramat, nie wiem jakim cudem to jezdziło normalnie. Normalnie tj. jedyna usterka to po nocy trzeba było poczekac aż "zaskoczy" ok. 20 sekund. Obstawiam że rozpadła sie pompa oleju. Ktos mial podobne, lub inne objawy i podzieli się informacjami gdzie robil i ile wyszło? Na Śląsku w ogole jakaś dobra firma jest? |
Rozpadła sie planetarka przendnia lub tylna i narobiła bałaganu.
Prawdopodobnie skończy się wymianą na druga używek bo remont tej będzie drogi bardzo.
|
|
|