Mazowieckie - A może urozmaicić miejsca spotów warszawskich?
ApAcHoS - 26-02-2010, 20:07
cns80 napisał/a: | Byłem tam dwa razy w życiu i obie wizyty wspominam tak że więcej już nie chcę. |
Ale wogóle w sklepie czy na parkingu..??
Ja tam nie widze w tym miejscu nic złego, od początku istnienia carreforu targówek jestem tam częstym gościem i bardzo lubię to miejsce a parking na górze uważam że jak najbardziej jest idealnym miejscem na spot.
Misiek :) - 26-02-2010, 23:17
ja bym wolał M1 w markach, czy koło ikei...
Na tyłach M1 jest często dużo miejsca, są gokarty w lato (przynajmniej w ostatnie lato były). A jak się idzie grupą na karty to można o zniżke prosić.
Z fajnych miejsc na bródnie jest lasek bródnowski (nie mylić z parkiem), tam jest parking... nawed kilka miejsc przy lasku
macieekg - 27-02-2010, 15:14
ApAcHoS napisał/a: | Niektórzy sa z poza Warszawy.... więc pisanie że dla kogoś z Warszawy jest daleko do Warszawy jest w sumie żartobliwe |
szczególnie jak ktoś dojeżdża spod Piaseczna
cebull - 28-02-2010, 21:25
ja na forum zagladam rzadko a na spoty sie zjawiam jeszcze rzadziej
spoty letnie w okoliach DeSki sa fajne, grillik, swierze powietrze
spotykanie sie na parkingach supermarketow jakos mnie nie pociaga, bylem na jednym takim spotkaniu bylo bardzo fajnie ale to ze wzgledu na uczestnikow a nie na miejsce
Misiek :) - 28-02-2010, 23:07
cebull napisał/a: | ja na forum zagladam rzadko a na spoty sie zjawiam jeszcze rzadziej
spoty letnie w okoliach DeSki sa fajne, grillik, swierze powietrze
spotykanie sie na parkingach supermarketow jakos mnie nie pociaga, bylem na jednym takim spotkaniu bylo bardzo fajnie ale to ze wzgledu na uczestnikow a nie na miejsce |
Ja popieram kolegę, że jak ciepło to lepiej plener, ale czy koniecznie przy klubie deski?
Są jakieś inne propozycje?
cns80 - 01-03-2010, 07:48
Misiek , nie koniecznie przy klubie de ski, ale chodzi o to żeby wszyscy mieli jednakowo blisko (lub jednakowo daleko). Dlatego trzymamy sie lokalizacji w centrum Warszawy. Przejazd z Piaseczna na Brudno nie należy do przyjemnych. Zwłaszcza jeśli przed godziną stałeś w korku w przeciwną stronę żeby dojechać do domu. Podobnie z Wawra na Bemowo, albo z Wołomina do Raszyna.
Misiek :) - 01-03-2010, 14:07
W sumie na ogół trasy wlotowe do centrum są luźne w godzinach popołudniowego szczytu
Misiek napisał/a: | czy koniecznie przy klubie deski |
Można poszukać innych miejsc nad wisłą... (zakładam że nad wisłą jest najwięcej plenerów w centrum).
Albo jak wypada w weekend wybrać inne miejsce, jakiś las park (chodzi o miejsce gdzie jest normalny parking, ławki itp)
Ja wiem, że na Marysinie jest takie miejsce, Na Bródnie też.
W sumie podyskutować zawsze o tym można i dawać propozycje, może coś ciekawego wyniknie
DJwiewiórka - 01-03-2010, 20:33
Misiek napisał/a: | W sumie na ogół trasy wlotowe do centrum są luźne w godzinach popołudniowego szczytu |
no popatrz, to nie dość, że stara, to jeszcze ślepa jestem
to raz, a dwa, to zawsze jak ""wlatasz"" to i wylecieć musisz, a tu jadąc na moje Bródno zaczynają się schody.
Mieszkam 4 min.....uty od Centrum Targówek i nie chcę tam spotów.
Kto jednak przeżył grillowanie nad Wisłą w burzę, to wie, że to swój urok ma
W okresie przejściowym podjadę nawet do GM.
I jeszcze jedno Żuczki Moje Kochane - taki rozrzut raz tu, a raz tu, się nie sprawdza w życiu,znam to. Wtedy spoty umierają śmiercią naturalną. Najczęściej zdąży minąć miesiąc zanim podejmie się jakąś konstruktywną decyzję.
Jako zwierzątka stadne musimy mieć przywódcę i tyle !!
Z całym szacunkiem więc dla założycielki tematu, nie wyważajmy otwartych drzwi, tym bardziej, że nie mamy nikogo na co dzień, kto pociągnie temat spotów na bieżąco, hehe.
Jeśli natomiast znajdzie się osoba z pomysłem, która poda konkret na forum - miejsce, dzień, godzinę i sposób spędzenia wspólnego czasuj i będzie na tyle silna, że to przeforsuje, to spoko - każdy z nas się chętnie podda i posmakuje nowej przygody
[ Dodano: 01-03-2010, 20:36 ]
aaaaaaaaaaaaa, jak zwykle, bazgrzę, bazgrzę i zapominam o ważnych sprawach
Manuela - przykro mi, ale pytanie ankiety jest rzeczywiście do bani Poproś moda o pozostawienie tylko pierwszej części pytania, bo chyba wszyscy ten człon, hehe, brali pod uwagę
tak, wiem bat, byłeś pierwszy
Manuela - 02-03-2010, 08:14
DJwiewiórka napisał/a: | pytanie ankiety jest rzeczywiście do bani |
Wiem i dlatego wyedytowałam pierwszego posta
Poza tym widać że większość forumowiczów jest na tyle inteligentna żeby się domyślić o co chodzi, więc nie będę już teraz kombinować.
DJwiewiórka napisał/a: | Jeśli natomiast znajdzie się osoba z pomysłem, która poda konkret na forum - miejsce, dzień, godzinę | ta kwestia poruszona jest przeze mnie również w pierwszym poście.
koszmarek - 02-03-2010, 08:23
Co do miejsc spotów to mam parę pomysłów, ale cii
Misiek :) - 02-03-2010, 12:09
Cytat: | Co do miejsc spotów to mam parę pomysłów, ale cii |
Czemu cii??
jak masz pomysł to pisz śmiało.
Z tego co wiem za danie pomysłu nikt nie dostał red bana, a mogą być kreatywne i rozwijające naszą integracje spotową
Jassmina - 02-03-2010, 12:12
W Sulejówku!
Piwor - 02-03-2010, 18:47
A jeździ tam ZTM?
Jassmina - 02-03-2010, 19:39
Piwor napisał/a: | A jeździ tam ZTM? |
No raz jeden przyjechał tośmy go w stodole schowali....
DigitalNinja - 04-03-2010, 11:09
Ustawka na gokarty, to nie jest głupi pomysł...może w końcu wybrałbym się na takowy spocik ;-P
Zresztą można pojeździć, a potem stadnie przenieść się w inną miejscówę :-]
Np. z M1 nie tak daleko jest na niedawno odnowione plaże nad Wisłą, po praskiej stronie, ale dokładnie nie obczajałem jak tam wygląda...Wiem, że jest jakieś kino i korty tenisowe, co więcej - trzeba by sprawdzić.
Myślę, że nawet dla odmiany warto by przetestować ustawkę na mini-torze, mogłaby być niezła beka, ale nie namawiam - noob jestem ;-P
Oczywiście mowa o spocie bardziej letnim
|
|
|