Nasze Miśki - marzenie się spełniło..... Sport Edition
prelud - 27-02-2010, 21:30
wilk88, dzieki za mily komentarz dotyczacy mojej koncowki
fck - 27-02-2010, 21:34
uważam dokładnie jak Ty w kwestii kierunków. Gdybym kupił czarnego kierunki od razu bym zmienił, w srebrnym zostają. Mam głupie pytanie związane z Twoim nickiem
jeździłeś preludami ??
prelud - 27-02-2010, 21:37
tak wczesniej mialem srebrna prelude 3 generacji 12V (podwojne gazniki) a pozniej kupilem sobie granatowa prelude rowniez 3 generacji tyle ze 16V (wtrysk) i tak pozostal mi moj nick uzywany na forum prelude3web i nie tylko ...
fck - 27-02-2010, 21:40
hehe, a powiem Ci że jeździłem 3 genem 16v, świetne auto nawet swego czasu chciałem kupić ale nie było ciekawych egzemplarzy, zwraca uwagę na ulicy. Poza tym też jestem na prelude3web i hondaprelude.pl
prelud - 27-02-2010, 21:46
fck napisał/a: | hehe, a powiem Ci że jeździłem 3 genem 16v, świetne auto nawet swego czasu chciałem kupić ale nie było ciekawych egzemplarzy, zwraca uwagę na ulicy. Poza tym też jestem na prelude3web i hondaprelude.pl |
no ja na preludy nie narzekalem,ani zlego slowa nie moge powiedziec.Tak jak piszesz jest to auto,ktore zwraca uwage na ulicy podobnie jak galant
RoBSoN_97 - 27-02-2010, 22:08
fck napisał/a: | kosztował mnie 11 800 obecnie robię opłaty wszelkie. |
Hehe ja za moją Cari dałem również 11 800 zł, w zeszłym roku w lipcu, tylko że nie jeździłem za samochodem po całej Polsce, kupiłem w mazowieckim.
Rafal_Szczecin - 27-02-2010, 22:46
mam pytanie, skoro miales juz 2,0 to czemu ponownie kupiles 2,0 a nie V'ke ????
piszesz ,ze bezwypadkowy, a pozniej, ze grill nie oryginalny i zderzak malowany, wiec jednak cos tam bylo, na szczescie, ze najprawdopodobniej nie duzo ,
ogolnie zadowolenia z auta
robertdg - 27-02-2010, 22:50
Rafal_Szczecin napisał/a: | piszesz ,ze bezwypadkowy, a pozniej, ze grill nie oryginalny i zderzak malowany | przeciez dobrze wiesz ze takie rzeczy nie okreslaja auta wypadkowego, bo ktos sobie zmienil grila bo mial taki kaprys, a zderzak, jak to zderzak, dobrze wiesz ze ulega uszkodzeniom w czasie eksploatacji auta, tymbardziej na obnizonej zawieszce (sam masz SE to cos o tym wiesz ), nie kazdy lubi odpryski i otarcia na zderzaku
fck, gratuluje nabytku
fck - 27-02-2010, 22:55
Rafal_Szczecin napisałem, że prawdopodobnie bezwypadek bo jedyne malowane elementy to nadkola (a jak to jest z nadkolami w EA każdy z nas wie doskonale) no i ten zderzak przód, a zderzak od SE jak wiemy jest dosyć nisko ziemii więc po 12 latach miał prawo nadawać się do malowania, poza tym myślę ze nie dostał w przód gdyż lakier na błotnikach przednich oraz masce są oryginalne, podobnie jak przednie reflektory, komora silnika także nie zdradza śladów ingerencji blacharza
a co do silnika gdybym znalazł 2.5 musiałbym zapłacić akcyzę 19%, tutaj w 2.0 3,1%, zresztą jakby nie było 2.5 pali więcej, jest napewno ciut droższy w serwisowaniu. Tak naprawdę nie jestem typem ściganta, 2.0 wystarcza mi w zupełności, do wyprzedzania sprawnego w trasie się nadaje
polleck - 27-02-2010, 23:32
fck, gratuluję ekstra bryczki. Mi tylko brakowało by fałki, szyberka i skóry, koniecznie jasnej Poza tym panowie, pierwsze słyszę aby końcówka wydechu zmieniała odgłos auta Końcowy tłumik owszem, ale nie jego końcówka Oczywiście zaznaczam, że mogę sie mylić
mkm - 28-02-2010, 12:04
Kaucz napisał/a: | Człowieku daj mniejsze foty |
Wielka prosba o "miniaturki" zdjec.
banan - 28-02-2010, 12:39
super auto, moje gratulacje!!
prelud - 28-02-2010, 12:50
polleck napisał/a: | fck, gratuluję ekstra bryczki. Mi tylko brakowało by fałki, szyberka i skóry, koniecznie jasnej Poza tym panowie, pierwsze słyszę aby końcówka wydechu zmieniała odgłos auta Końcowy tłumik owszem, ale nie jego końcówka Oczywiście zaznaczam, że mogę sie mylić |
Wiesz jak zaklada sie koncowke tlumika taka z Reala mocowana na sruby do oryginalnej rury to wiadomo ze nic to dzwieku nie zmieni, ale jak kupisz ori koncowke renomowanych firm i dospawasz ja bezposrednio do puszki to tak jak napisalem, ze delikatnie zmieni dzwiek,wiadomo ze nie tak jak ori sportowy tlumik...
fck - 28-02-2010, 18:12
polleck ja niemam końcówki tylko cały końcowy inny
Cezar - 28-02-2010, 18:17
fck, gratuluje zakupu - ladniutki Sporcik
|
|
|