Nasze Miśki - CarlRP & Galant E32A 1,8 (w trakcie prac)
k@rol - 15-07-2010, 12:23
piękna sztuka. gratulacje!!
kafar87 - 16-07-2010, 17:16
Myślałem, że mam deja vu ale przypomniałem sobie, że Lechfan, posiada białego Gala. Piękna oldschoolowa furka
Lechfan - 16-07-2010, 19:36
carlRP napisał/a: | Tablice czarne:D właśnie się zastanawiam czy je zmieniać?? |
Czarne tafle maja tylko wyjatkowe Gale takze trzymaj sie ich rekami i nogami
kafar87 napisał/a: | przypomniałem sobie, że Lechfan, posiada białego Gala. |
Nie inaczej
Krzyzak - 16-07-2010, 23:07
Lechfan napisał/a: | Czarne tafle maja tylko wyjatkowe Gale |
dokładnie!
mi za 2 lata kończy się miejsce w dowodzie a że się przeprowadziłem, to będę zmuszony zakupić białe...
carlRP - 17-07-2010, 22:01
Będe sie starał jak najdluzej utrzymać czarne blaszki :):)
A ma ktoś może pomysł na jakis mały zlocik na Podbeskidziu??:D:):)
carlRP - 27-07-2010, 20:11 Temat postu: Mala aktualizacja :p Dzisiaj skonczylem chyba ostatnia czesc "renowacji" mojego miska:) dostal nowe progi i odnowiona podloge:D:D teraz juz moge smigac bez obaw ze jakiegos pieknego dnia bede szural nogami po asfalcie:D:D
carlRP - 06-11-2010, 20:32 Temat postu: :(:( W nie długim czasie mam zamiar sprzedać mojego miska! z wielki żalem Ale wiedząc ile czasu, pracy i serca włożyłem w to autko.... chce go "oddać" w dobre ręce:)
Dlatego moja prośba jest tak iż chce żebyś cie wycenili mojego gala :)Pozdrawiam i czekam na propozycje
Kaucz - 06-11-2010, 20:37
Wycena wyceną, a rynek rynkiem. Widziałem, że pewien kolega z forum też sprzedaje swojego e32a i chce za niego 4,5tys. zł. Zależy jakie masz w nim wyposażenie. Jak jest na wypasie to bym próbował za tyle właśnie puścić - więcej nikt nie da na pewno. Oczywiście jeśli nie masz niewiadomo jakiego ciśnienia na to. Przy takiej cenie długo będzie czekał.
Krzyzak - 06-11-2010, 20:56
jeszcze 2 czy 3 lata temu miałem propozycję kupna mojego E32 za 14 tys. - ale się nie zgodziłem
przyjaciół się nie sprzedaje
zresztą proste dodawanie poniesionych kosztów + cena rynkowa dawała coś koło 30 000 zł
piterr27 - 22-08-2011, 21:41 Temat postu: Re: Mala aktualizacja :p
carlRP napisał/a: | Dzisiaj skonczylem chyba ostatnia czesc "renowacji" mojego miska:) dostal nowe progi i odnowiona podloge:D:D teraz juz moge smigac bez obaw ze jakiegos pieknego dnia bede szural nogami po asfalcie:D:D |
cześć
a możesz mi napisać ile te progi kosztują na te chwile, bo w moim galu aż się proszą o wymianę, no i jakimi środkami konserwowałeś podłogę - dzięki pozdrawiam
carlRP - 23-08-2011, 08:57
Dokładnej ceny Ci nie powiem ponieważ te progi robiłem sam z blachy na wyginarce!
Więc konkretnej ceny Ci nie powiem niestety:/ cena blachy + robocizna ( chyba że robisz sam:) co do konserwacji do ja malowałem progi farbą zwykłą do konserwacji powieszchni metalowych a potem barankiem do progów czarnym. Podłogę też malowałem tą farbą do powierzchni metalowych.
Ja mam tego Gala na sprzedaż haha jak coś:P
piterr27 - 07-10-2011, 15:07
OK dzięki za info.
Co do sprzedaży to jak na razie nie planuje żadnego zakupu, sam chiałem swojego doprowadzić do porządku:) Ale jak coś to będę pamiętał
carlRP - 01-10-2012, 19:19
Troszkę temat zaniedbałem i zarosną kurzem :/:D
A więc tak ... czarny Misiek sprzedany...za psie pieniądze niestety:( ale nie było stać mnie na utrzymanie dwóch Gali ...:/
Nowy nabytek GALANT GTI w hatchbacku <3 2.0 DOHC 144 koniki robią robotę
Kilka fotek jeszcze od sprzedającego
carlRP - 01-10-2012, 19:22
Na początek wymiana rozrządu , przedniej szyby bo niestety pęknięta oraz standardowo wymiana płynów i filtrów... wpadła również sportowa kierownica bo ta standardowa jak dla mnie o wiele za duża:P i wpadł wydech z poprzedniego Galanta:)
carlRP - 01-10-2012, 19:25
Aktualnie Galant jest na sprzedaż... przez rok zrobiłem sporo tras i nigdy mnie nie zawiódł ... co zostało wymienione to pompa wspomagania , alternator , przegląd instalacji gazowej ... ogłoszenie w dziale sprzedaż juz nie długo
pozdrawiam
|
|
|