To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sport - Inne - drużyny piłkarskie...

Anonymous - 25-09-2006, 19:33

zgadzam sie z Toba ŚRUBA w 100% :D
akbi - 25-09-2006, 19:41

Sruba napisał/a:
akbi napisał/a:
Patriotyzm lokalny - Arka Gdynia :mrgreen:
Mam nadzieję że w przyszłym roku będzię to już LECHIA GDAŃSK :!: :mrgreen:

jezusicku akbi...
jak mozna tak napisac...

... a wiesz Śruba, jakoś od dzieciństwa mam sportowy charakter i jakoś nie trawie stadionowych burd. Niestety Arka jest obecnie z naszego regionu w najwyższej klasie rozgrywek więc właśnie im kibicuje w OE.
Ps' nie wiem czy wiesz, ale nie tak dawno grał tam jeden gościu który chodził z nami do tej samej podstawówki :) (rok młodszy odemnie)

Sruba napisał/a:

Trzej Królowie Wielkich Miast: Śląsk - Wisełka - Lechia Gdańsk !!!

a nie było tam jeszcze Widzewa i Ruchu ??

Anonymous - 25-09-2006, 19:59

Od lat Legii
sruba - 25-09-2006, 20:57

akbi napisał/a:
a nie było tam jeszcze Widzewa i Ruchu ??

zgoda z Ruchem i Widzewem i owszem kiedys byla, ale bylo to jakies 20 lat temu :lol:

[ Dodano: 25-09-2006, 21:12 ]
btw.
scena kibicowska w Polsce wyglada w tej chwili z grubsza tak (najwieksze ekipy):

Wisła Kraków - Śląsk Wrocław - Lechia Gdańsk (+pomniejsze zgody/układy poszczegolnych ekip: Śląsk - Motor Lublin, Miedź Legnica; Lechia - Gryf/Czarni Słupsk; Wisła - Unia Tarnów)
Legia Warszawa - Zagłębie Sosnowiec - Olimpia Elbląg (Legia ma jeszcze zgode z Pogonią Szczecin, Zagłębie z BKS Bielsko)
Arka Gdynia - Cracovia Kraków - Lech Poznań (+ niezliczona ilość zgód, szczególnie Arki i Cracovii, m.in Polonia Bytom, KSZO Ostrowiec, Górnik Wałbrzych, Gwardia Koszalin, Zagłębie Lubin)
Widzew Łódź - Ruch Chorzów (Niebiescy maja jeszcze jakiś układ/zgodę z Elaną Toruń)
ŁKS Łodź - Zawisza Bydgoszcz - GKS Tychy (z tym, ze nie jestem pewny stosunkow na linii Bydgoszcz - Tychy)

akbi - 26-09-2006, 08:22

Sruba, zaimponowałeś mi teraz swoją wiedzą :oops: :mrgreen:
Anonymous - 26-09-2006, 11:11

Sruba napisał/a:

Arka Gdynia - Cracovia Kraków - Lech Poznań (+ niezliczona ilość zgód, szczególnie Arki i Cracovii, m.in Polonia Bytom, KSZO Ostrowiec, Górnik Wałbrzych, Gwardia Koszalin, Zagłębie Lubin)

nie wymieniłeś najstarszej zgody Cracovi :oops: z poczatku państwa polskiego ok 1106 roku :mrgreen:

Polonia Construction Warszawa 8) :wink:

sruba - 26-09-2006, 19:33

gumas_72 napisał/a:
Sruba napisał/a:

nie wymieniłeś najstarszej zgody Cracovi :oops: z poczatku państwa polskiego ok 1106 roku :mrgreen:

Polonia Construction Warszawa 8) :wink:

masz racje :oops: jak moglem zapomniec o takiej ekipie :lol: a przeciez to takze zgoda Arki :wink:

igi - 27-09-2006, 12:31

ehhhhhhh ta zgoda Lechii z Wisłą Kraków :? :? :?

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

20 lat innej zgody poszło sie ...................

Anonymous - 27-09-2006, 15:34

za rok NASZA Ekstraklasa !!!
Jagiellonia Hools

sruba - 27-09-2006, 17:17

igi napisał/a:
ehhhhhhh ta zgoda lechi z Wisłą Kraków :? :? :?

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

20 lat innej zgody poszło sie ...................

igi chciales chyba napisac Lechii :evil: :?:

pisanie, ze Wasza zgoda z Wisłą rozpadla sie przez nas, jest duuuuzym uproszczeniem, nie sadzisz ?

igi - 27-09-2006, 18:39

Sruba napisał/a:
igi chciales chyba napisac Lechii

Napisałem tak jak chciałem napisac ............... ale poprzez szacunek dla Ciebie edytuje posta i przepraszam

Sruba napisał/a:
pisanie, ze Wasza zgoda z Wisłą rozpadla sie przez nas, jest duuuuzym uproszczeniem, nie sadzisz ?

czar goryczy (wiem że zbierało się już od dłuższego czasu :( ) przelał Wasz telefon do Krakowa :(

No ale to nieważne nie miejsce i czas na rozgrzebywanie tego!!

i tak mistrzem będzie WISŁA :) chociaż trzymam kciuki za Koronę Kolportera. Mają zajefajne barwy klubowe :)

Anonymous - 27-09-2006, 19:54

jak obstawiacie jutrzejsze mecze pucharowe Wisly i Legii ??

wg. mnie i Wisla i Legia ma szanse ale chyba Legia wieksze ...
chcialbym zeby obie druzyny awansowaly do fazy grupowej pucharu UEFA
moje typy wynikow to :
1:0 dla Wisly i dogrywka i wygrywa Wisla w dogrywce
1:0 dla Legii i rowniez awans
optymista jestem ale wierze ze wkoncu cos drgnie :)

Anonymous - 27-09-2006, 20:01

powiem tak dla oczyszczenia atmosfery chce aby Legia odpadła 8)

a Wisła a Wisła mi ........ :mrgreen:

Anonymous - 27-09-2006, 20:04

a Wisła a Wisła mi ........ :mrgreen: [/quote]

mozna prosic o dokonczenie ?? :P

akbi - 28-09-2006, 08:24

Ja przeważnie jestem optymistą, teraz też obie drużyny mają szansę ... ale jakoś myślę że wyniki będą takie że poraz kolejny pożegnamy się z Pucharem UEFA :cry: