Sport - Inne - drużyny piłkarskie...
Anonymous - 25-09-2006, 19:33
zgadzam sie z Toba ŚRUBA w 100%
akbi - 25-09-2006, 19:41
Sruba napisał/a: | akbi napisał/a: | Patriotyzm lokalny - Arka Gdynia
Mam nadzieję że w przyszłym roku będzię to już LECHIA GDAŃSK |
jezusicku akbi...
jak mozna tak napisac...
|
... a wiesz Śruba, jakoś od dzieciństwa mam sportowy charakter i jakoś nie trawie stadionowych burd. Niestety Arka jest obecnie z naszego regionu w najwyższej klasie rozgrywek więc właśnie im kibicuje w OE.
Ps' nie wiem czy wiesz, ale nie tak dawno grał tam jeden gościu który chodził z nami do tej samej podstawówki (rok młodszy odemnie)
Sruba napisał/a: |
Trzej Królowie Wielkich Miast: Śląsk - Wisełka - Lechia Gdańsk !!! |
a nie było tam jeszcze Widzewa i Ruchu ??
Anonymous - 25-09-2006, 19:59
Od lat Legii
sruba - 25-09-2006, 20:57
akbi napisał/a: | a nie było tam jeszcze Widzewa i Ruchu ?? |
zgoda z Ruchem i Widzewem i owszem kiedys byla, ale bylo to jakies 20 lat temu
[ Dodano: 25-09-2006, 21:12 ]
btw.
scena kibicowska w Polsce wyglada w tej chwili z grubsza tak (najwieksze ekipy):
Wisła Kraków - Śląsk Wrocław - Lechia Gdańsk (+pomniejsze zgody/układy poszczegolnych ekip: Śląsk - Motor Lublin, Miedź Legnica; Lechia - Gryf/Czarni Słupsk; Wisła - Unia Tarnów)
Legia Warszawa - Zagłębie Sosnowiec - Olimpia Elbląg (Legia ma jeszcze zgode z Pogonią Szczecin, Zagłębie z BKS Bielsko)
Arka Gdynia - Cracovia Kraków - Lech Poznań (+ niezliczona ilość zgód, szczególnie Arki i Cracovii, m.in Polonia Bytom, KSZO Ostrowiec, Górnik Wałbrzych, Gwardia Koszalin, Zagłębie Lubin)
Widzew Łódź - Ruch Chorzów (Niebiescy maja jeszcze jakiś układ/zgodę z Elaną Toruń)
ŁKS Łodź - Zawisza Bydgoszcz - GKS Tychy (z tym, ze nie jestem pewny stosunkow na linii Bydgoszcz - Tychy)
akbi - 26-09-2006, 08:22
Sruba, zaimponowałeś mi teraz swoją wiedzą
Anonymous - 26-09-2006, 11:11
Sruba napisał/a: |
Arka Gdynia - Cracovia Kraków - Lech Poznań (+ niezliczona ilość zgód, szczególnie Arki i Cracovii, m.in Polonia Bytom, KSZO Ostrowiec, Górnik Wałbrzych, Gwardia Koszalin, Zagłębie Lubin)
|
nie wymieniłeś najstarszej zgody Cracovi z poczatku państwa polskiego ok 1106 roku
Polonia Construction Warszawa
sruba - 26-09-2006, 19:33
gumas_72 napisał/a: | Sruba napisał/a: |
|
nie wymieniłeś najstarszej zgody Cracovi z poczatku państwa polskiego ok 1106 roku
Polonia Construction Warszawa |
masz racje jak moglem zapomniec o takiej ekipie a przeciez to takze zgoda Arki
igi - 27-09-2006, 12:31
ehhhhhhh ta zgoda Lechii z Wisłą Kraków
20 lat innej zgody poszło sie ...................
Anonymous - 27-09-2006, 15:34
za rok NASZA Ekstraklasa !!!
Jagiellonia Hools
sruba - 27-09-2006, 17:17
igi napisał/a: | ehhhhhhh ta zgoda lechi z Wisłą Kraków
20 lat innej zgody poszło sie ................... |
igi chciales chyba napisac Lechii
pisanie, ze Wasza zgoda z Wisłą rozpadla sie przez nas, jest duuuuzym uproszczeniem, nie sadzisz ?
igi - 27-09-2006, 18:39
Sruba napisał/a: | igi chciales chyba napisac Lechii |
Napisałem tak jak chciałem napisac ............... ale poprzez szacunek dla Ciebie edytuje posta i przepraszam
Sruba napisał/a: | pisanie, ze Wasza zgoda z Wisłą rozpadla sie przez nas, jest duuuuzym uproszczeniem, nie sadzisz ? |
czar goryczy (wiem że zbierało się już od dłuższego czasu ) przelał Wasz telefon do Krakowa
No ale to nieważne nie miejsce i czas na rozgrzebywanie tego!!
i tak mistrzem będzie WISŁA chociaż trzymam kciuki za Koronę Kolportera. Mają zajefajne barwy klubowe
Anonymous - 27-09-2006, 19:54
jak obstawiacie jutrzejsze mecze pucharowe Wisly i Legii ??
wg. mnie i Wisla i Legia ma szanse ale chyba Legia wieksze ...
chcialbym zeby obie druzyny awansowaly do fazy grupowej pucharu UEFA
moje typy wynikow to :
1:0 dla Wisly i dogrywka i wygrywa Wisla w dogrywce
1:0 dla Legii i rowniez awans
optymista jestem ale wierze ze wkoncu cos drgnie
Anonymous - 27-09-2006, 20:01
powiem tak dla oczyszczenia atmosfery chce aby Legia odpadła
a Wisła a Wisła mi ........
Anonymous - 27-09-2006, 20:04
a Wisła a Wisła mi ........ [/quote]
mozna prosic o dokonczenie ??
akbi - 28-09-2006, 08:24
Ja przeważnie jestem optymistą, teraz też obie drużyny mają szansę ... ale jakoś myślę że wyniki będą takie że poraz kolejny pożegnamy się z Pucharem UEFA
|
|
|