[92-96]Galant E5xA - Zegarek w Galancie
Hugo - 26-05-2010, 22:15
Wszyc napisał/a: | można tak zrobić że podpiąć w miejsce niebieskiego zielony kabelek z BIAŁYM paskiem i będzie się zegarek włączał jak się zapali światła | A w EA połączyć niebieski z zielonym z czarnym paskiem? Rozumiem, że zegarek będzie non stop działał tylko, że nie będzie go widać, tak? Tzn., że godzina będzie właściwa Świetny bajer
Wszyc - 26-05-2010, 22:33
chodzi mi że bedzie działał jak zapalisz światła a i tak nonstop się na światłach jeździ to pomysł dla kolegi któremu nigdy nie gaśnie i przeszkadza mu to mi nie gaśnie zegarek i nie uważam by to był problem chodzi i o podanie mu zasilania z kabla który odpowiada za przyciemnienie zegarka u mnie taka opcja działa tyle że mam trochę customowy zegarek ale wiele się chyba nie różni od oryginalnego
Kuba ja wiem co mam i nie chcę tego zmieniać
Pieraś - 11-02-2011, 18:48
A ja zapytam tak ... jak go zdemontowac? ten daszek jest na zatrzask, czy jak?
Widze, ze ten zegarek jakby sie "poznil" - mam wrazenie, ze czasem po przekreceniu kluczyka nie zapala sie, jakby dopiero po chwili. Wydaje mi sie, ze czasem cos mu nie styka i stad jest to opoznienie..... albo z drugiej strony cos, o czym nie mam pojecia, bo jak wspominaliscie napiecie do podtrzymywania czasu powinno byc caly czas .... no chyba, ze moj jest na baterie ;p
Tez mam tak, ze wylacza sie wyswietlacz przy wylaczeniu kluczyka.
EDIT:
- dobra znalazlem temat ... kwestia lutu, wyjmuje sie ciagnac daszek w gore
Wszyc - 11-02-2011, 23:43
a tak nawiasem mówiąc nie ten dział my nie mamy daszku z zegarkiem w galancie E5
JPR - 15-02-2011, 10:04
U mnie też zegarek gaśnie po wyłączeniu zapłonu.
|
|
|