To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Ważne sprawy ze spotu !!

Anonymous - 29-09-2006, 19:32

Nareszcie mam fotki z golfa mtd jak sie prezentuje odblask, dowiedzialem sie tez ze jest zolty odblask oprocz bialego :)

w dzie

i w nocy (daje duuuuzy efekt)

pozdrawiam
bwr

Edit by szczeslaw - foto

P.S Dzięki Szczesław :D

Anonymous - 29-09-2006, 19:42

zamawiam biay odblask :lol: 8)
Anonymous - 29-09-2006, 19:44

Ficu865 napisał/a:
zamawiam biay odblask :lol: 8)

Ficu prooooooooooosta sprawa :) widzieliscie juz projekty przeslal Adaho?czy jeszcze nie ja narazie nie amm corela i nie iwem jak je otworzyc :/

Marcin-Krak - 29-09-2006, 23:05

Ficu865 napisał/a:
zamawiam biay odblask

ja również :D

Adaho_krak - 30-09-2006, 12:29

Ficu865, Marcin-Krak, dobra panowie co zamawiacie ????

Dla sprostowania: Browar ma kolege który nam zrobi te naklejki, które trzeba mu przygotować w Corelu w wymiarach 1:1 w krzywych. Jeśli ktoś sobie przygotuje w Corel'u (max. wersja 9) to niech prześle do Browara lub do mnie to zamówimy kwestia zamówienia to żeby utrzymać cene 10 pln/szt. musimy zamówić min. 8 lub wielokrotność. Jeśli ktoś ma problemy z przygotowaniem projektu to niech do mnie napisze na e-mail adaho@autograf.pl dane do naklejki (to co ma się na niej znaleśc) to ja przygotuje i odeśle projekt w *pdf do akceptacji i ewentualnych poprawek.

Anonymous - 01-10-2006, 23:03

Sory Panowie ze sie nie pojawilem, wypadlo mi cos czego nie moglem odlozyc na pozniej :/ zdaza sie
za tydzien bede na bank
pozdr
bwr

P.S czy bylo cos ciekawego omawiane na spocie?

Anonymous - 02-10-2006, 09:18

Qrwa!! dzisiaj wychodzę z domu patrze a cała maska dorysowana!! moje dwa psy poskakały mi po masce i nadaje się do malowania !!!!!!!!!!!!!! :| :| :| :|

Do tego wczoraj chciałem uruchomić wycieraczki i coś spadło i nie działają... Silniczek pracuje. Którędy się tam mozn adostać? pewnie jakaś linka spadła..

Marcin-Krak - 02-10-2006, 09:41

Ficu865, - wiesz czemu mnie nie było - ale jeszcze raz sorka dla Ciebie i w takim razie Twojej kobiety również :) - za tydzień mam nadzieję że będę.
Koton - 02-10-2006, 18:41

Głupio że nie uprzedziłem :oops:
Wróciłem z daleka gdzie cywilizacji nie za wiele jest i musiałem się po prostu przygotować na poniedziałek.
Co do maski to może Cie jakoś pocieszy że ja za każdym razem jak przyjeżdżam do rodziców to pierwsze co robi pies to rysuje pazurami progi za raz po tym jak otworze , a później jak wyciągam coś z bagażnika to zderzak.
Może nie jest tak źle z tą maską i jakąś pastą polerską ci się uda zlikwidować ślady :wink:

Anonymous - 02-10-2006, 20:13

tak jakąś kredką czy czymś będe próbował...
szczeslaw - 02-10-2006, 23:37

Ja również przepraszam, że nie dałem znać. Miałem przez cały dzień robotę - skończyłem o 1 w nocy.
Adaho_krak - 04-10-2006, 18:26

Ja miałem być ale padało :( i Ficu zadzwonił że się zwijają
Dzięki Ficu za tela bo tak ganałbym nadaremno :)

karolgt - 23-10-2006, 13:10

jak tam naklejki? cos ruszylo? ominelo mnie cos waznego na spotkaniach?

niestety nie dalem rady w ta niedziele, padl akumulator (7 lat skubaniec wytrzymal :D ) , zapala poki co,ale strach gdzies jechac,jutro pewnie kupie nowy to w niedziele postaram sie pojawic ;)

Adaho_krak - 23-10-2006, 13:21

Sprawa naklejek ma sie ku końcowi z mojej strony zakończona o szczegóły pytaj Browara teraz jego kolej ale z tego co wiem to na następnym spocie powinny być a następny spot powinien być za dwa tygodnie czyli 5.11 tylko pilnuj forum bo jest możliwość zmiany miejsca spotkań
Anonymous - 23-10-2006, 13:27

Tak, zrobiliśmy liste chętnych na naklejki więc coś ruszyło myśle że do dwóch tygodni powinniśmy je mieć na swoich bolidach :wink:

Ostatni spot nawet fajnie wyszedł, sporo ludzi i dwóch nowych członków :mrgreen:
Myślimy też nad zmianą miejsca spotów. Postanowiliśmy się odłączyć od MTK ponieważ kręcenie starą beemą kółeczek nas nie kręci, wręcz wprowadza w zażenowanie... :?

Panowie proponuję wyskakiwać z propozycjami co do fajnego miejsca :idea: