To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubuskie - Spotkania w Lubuskiem

RAFIkSierra - 19-08-2011, 06:52

Jaki?
rzoberto - 19-08-2011, 09:53

Pieraś napisał/a:
Nie ukrywam, ze widziałbym kolejny taki spot z jednym noclegiem latem pod namiotem

o spocie jak pisał Pieraś

RAFIkSierra - 19-08-2011, 11:57

no ok ... ale dlaczemu? :)
Pieraś - 19-08-2011, 13:59

Rafik ... no bo tu jest .... z grzybnia jesli chodzi o poziom integracji spolecznej.

Ja to widzialbym tak ... znow wypad nad jeziorko z mozliwoscia rozbicia namiotu.
Generalnie widac ostatnio bylo, ze mozna sie zgrac, ludzie sie dogadywali, to czemu by nie z jednym noclegiem by mozna piwko swobodnie wypic lub nawet tak aby gdzies o tej 12 sie spotkac i do 16 nad woda posiedziec.

Tam gdzie bylismy ostatnio jest o tyle fajnie, ze jest gdzie rozbic namiot, a co wiecej
sa lawki i stoly, ze mozna by przy nich normalnie zjesc.

RAFIkSierra - 19-08-2011, 14:56

.... no dobrze. Warunki są. To z czym jest problem? Z frekwencją? Chyba nie, bo się ostatnio udało z tego co czytam. ....więc z czym? :)

Sam nie zadawałem pytania o spota, bo widzę, że społeczność przygotowuje się do zlotu, więc stwierdziłem, że nie ma sensu zadawać teraz takiego pytania. Ale myślałem, że to jest niedogodność chwilowa i chciałem zapytać o spota po czasie zlotu. Ale widzę, że wprowadzacie jakiś ciemny nastrój :) na całokształt funkcjonowania zony lubuskiej i chciałby poznać podstawy tegoż z uwagi na to, że jestem tu dopiero .... krótko. :) :) A tak jak poznawałem chłopaków z klubu Sierrafan, z którymi żyłem później długo, tak samo Was chciałbym jakoś poznać, choćby dlatego, że chciałbym TU pobyć na dłużej. A wiadomo ... więcej ludzi ... więcej możliwości :)

A wracając do tematu, bo trochę się zboczyłem .....

skoro są ludzie, którzy się zjechali; skoro jest miejsce; itd. .... to nawiązując do wcześniejszych wypowiedzi .....to co jest nie tak? co stoi na przeszkodzie, żeby tego spota zrobić? ... bo nie wiem....odnoszę wrażenie, że jakiejś informacji nie doczytałem, lub może ją pominąłem czytając wcześniejsze posty w tym topicu, ale nie wskazywało nic bezpośrednio przyczyn niemożności urządzenia takiego spotkania, a jestem tu na tyle krótko, że spraw "domyślnych" jeszcze nie ogarniam. :)

Wyłóżcie jak krowie na rowie ... dlaczego jest problem ze zorganizowaniem spotu?

Pieraś - 19-08-2011, 15:30

nie widac ich tutaj :) wiec wiesz mozna w ciemno pisac i liczyc ze sie pojawia ... ostatni bylo tak ze zadeklarowalo sie kilka osob a i tak bylo wiecej :)
RAFIkSierra - 19-08-2011, 17:07

a... czyli frekwencja .... :)

myślę, że trzeba poczekać i zadać zapytanie po zakończeniu się ogólnopolskiego. w razie gdyby coś na przyszłość .... to ja jestem chętny do spotkania się :)

seba77 - 16-02-2014, 16:53

Może spocik zrobimy jest ktoś chętny ?
mirex94 - 16-02-2014, 23:56

ja jak juz wiesz jestem za! ;p szukac tylko innych chetnych teraz ;p
RAFIkSierra - 17-02-2014, 20:20

Ja chętnie. U mnie to tylko problem dostępności czasu :) Muszę sobie wcześniej życie układać na taką okoliczność :) :)
mirex94 - 18-02-2014, 01:02

to juz 3 os ;p ja jeszcze moze sie dogadam z kumplem z zar z forum bo mowil zebym mu dal znac jak cos bedzie organizowane ;p ale trzeba by bylo w takim razie jakis termin ustalic wstepny

[ Dodano: 22-03-2014, 12:27 ]
odgrzebuje temat pogoda dopisuje wiec mozna cos by bylo zorganizowac ;p

[ Dodano: 07-05-2014, 13:40 ]
oczywiscie temat zginal. a wiec kiedy robimy jakiegos spota? wczesniej nie pisalem bo mam maturki ale w nastepnym tyg mozemy cos ogarnac

seba77 - 05-06-2014, 18:27

To jeszcze jedna próba spotkania sie w lubuskim :)

SPOCIK 8.06.2014 miejsce Lubniewice lub Łagów

P.s Ja jestem za Lubniewicami :)

Taki spontan bez planowania itp ;p poniżej lista chętnych :twisted:

1.Seba77 + rodzinka+piesek :P Lubniewice

wicek - 05-06-2014, 21:12

SPOCIK 8.06.2014 miejsce Lubniewice lub Łagów

Taki spontan bez planowania itp ;p poniżej lista chętnych :twisted:

2. wicek + dziewczyna + piesek :P Lubniewice

mirex94 - 05-06-2014, 22:27

2. wicek + dziewczyna + piesek :P Lubniewice
3 mirex94: to skoro tak to ja jestem za struga k/ krosna odrz ;P mega miescinka a bajoro w lesie i mao kto o nim wie

[ Dodano: 05-06-2014, 22:28 ]
ps. wicek jak bedziesz jechal z sulechowa to moze sie spikniemy przed wyjazdem?

[ Dodano: 06-06-2014, 08:21 ]
Bedzie tez trzeba ogarnac jakiegos grilla

wicek - 06-06-2014, 22:40

mirex94 napisał/a:
wicek jak bedziesz jechal z sulechowa to moze sie spikniemy przed wyjazdem?

Jestem za ;)

mirex94 napisał/a:
Bedzie tez trzeba ogarnac jakiegos grilla

Jak masz to bierz! ;D

To może jeszcze propozycje o której godzinie. Właśnie Seba napisz dokładnie gdzie się spotykamy bo nie znam okolicy ;p