Nasze Miśki - Mój kochany wozik
piotras - 28-09-2006, 22:02
Koledzy mnie ubiegli z pytaniem ale tak z ciekawości odpowiedz jak długo jesteś jego właścicielem .... ? no i jaki 1,8 chcesz do niego włożyć (z poprzedniej generacji od GTi ?)
Rafal_Szczecin - 28-09-2006, 22:08
piotras napisał/a: | no i jaki 1,8 chcesz do niego włożyć (z poprzedniej generacji od GTi ?) |
mam nadzieje, ze nie bedzie z tego taka kicha, jak z tym pomaranczowym CAO z silnikiem 2,0 . (tasmex i rury pcv rlz )
Hubeeert - 28-09-2006, 22:27
Spokój proszę.
Matejko - 29-09-2006, 00:37
piotras napisał/a: | :) Koledzy mnie ubiegli z pytaniem ale tak z ciekawości odpowiedz jak długo jesteś jego właścicielem .... ? |
piotras czy ty cos wiesz ??
Anonymous - 29-09-2006, 07:44
Włąściecielem jestem od roku no w środku chciałem sobie zrobić profesionalne car audio monitorki w zagłówkach i te sprawy ale niestety fundusze na to jak narazie nie pozwalają już ledwo się wyrobię z montażem silnika nowego :/ z chęcią bym przyjechał na zlot tylko prosze napiszcie gdzie i kiedy jest POZDROOOOO
tomusn - 29-09-2006, 08:07
Kynzo19 napisał/a: | z chęcią bym przyjechał na zlot tylko prosze napiszcie gdzie i kiedy jest POZDROOOOO | jest u nas cały dział o zlotach: http://www.mitsubishi-gra...wforum.php?f=19
włącz się...
Matejko - 29-09-2006, 10:12
Kynzo19 napisał/a: | Włąściecielem jestem od roku |
i tak niedyskretnie zapytam,
kupiles to autko jako bezwypadkowe w idealnym stanie ??
Anonymous - 29-09-2006, 13:56
tak autko było w stanie idealnym przygotowane do sezonu
Anonymous - 29-09-2006, 14:18
mateusz wez sie nie drocz i powiedz historie tego samochodu.
Matejko - 29-09-2006, 16:23
nie mam serca, a tematy na forum.tuning.pl zniknely
moze jakby to powiedziec auto nie jest tak do konca w idealnym stanie, stalo na allegro kilka razy - z roznymi tablicami rejestracyjnymi - wiec bylo kilku wlascicieli raczej, raz z troszke obitym przodem, a za czasow hot przypadkiem podczas kraksy wypadl z auta silnik i auto pozbylo sie przodu, ale nie bylo to jednorazowe bo wiadomo mi rowniez o 3 kraksie gdzie takze serce wyrwalo sie z klatki piersiowej, ale widac reanimacja zadzialala ze skutkiem idealnym
a i na twoim miejscu zaczalbym sie martwic, tymbardziej ze chcesz tam wkladac silnik ktory moze ci zrobic w polaczeniu z tym autem krzywde, moich informacji jestem w 100% pewien
nie napisalem tego powyzej aby ci dogryzc tylko zebys otworzyl troszke oczy i doglebnie zbadal stan techniczny nadwozia i podwozia - byc moze blacharze wiedzieli co robia
piotras - 29-09-2006, 20:38
Matejko może to jest bliźniak tego zielonego albo dostał nową bude.
Też szukałem informacji na necie na temat tego samochodu ale widać ktoś zadbał perfekcyjnie o "bezwypadkową" przeszłość samochodu.
Matejko - 29-09-2006, 21:23
piotras napisał/a: | ale widać ktoś zadbał perfekcyjnie o "bezwypadkową" przeszłość samochodu. |
ja nawet wiem kto zadbal
piotras napisał/a: | Matejko może to jest bliźniak tego zielonego albo dostał nową bude.
Też szukałem informacji na necie na temat tego samochodu ale widać ktoś zadbał perfekcyjnie o "bezwypadkową" przeszłość samochodu. |
i nawet malunek ten sam na klapie z tylu ??
Hubeeert - 29-09-2006, 22:59
Matejko napisał/a: | nawet malunek ten sam na klapie z tylu ?? |
Może tylko tylna klapa ocalała po którymś dzwonku?
Krzyzak - 02-10-2006, 20:22
Ja myślę, że dobrze zrobiłeś Mateusz - kolega powinien wiedzieć, że wszystkie te informacje, to z troski o jego zdrowie a może i życie. Czasem nie jest zbyt miło się o tym dowiedzieć, ale lepiej późno niż wcale.
Matejko - 02-10-2006, 21:01
Krzyzak napisał/a: | kolega powinien wiedzieć, że wszystkie te informacje, to z troski o jego zdrowie a może i życie. |
tez mi sie tak wydaje, a brak przodu i dwukrotne pozbycie sie silnika przez reszte auta nie wrozy nic dobrego, chociaz to i tak nie wszystkie bolaczki tego auta, ale takich niepotwierdzonych nie napisalem
i gwoli scislosci auto zostalo zrobione przez HOT i ta firma sie pod nim podpisuje a nie AGT
|
|
|