Car Audio - Carisma, naglosnienie.
kamir - 28-06-2011, 07:29
sniegu, te same głośniki podesłałem posta wyżej
Widzę, że trzeba to głęboko przemyśleć
Yuppy - 28-06-2011, 09:07
kamir napisał/a: | No i właśnie to jest problem. Jak pogodzić jakość z ceną...
A jakich producentów głośników możesz jeszcze polecić a jakich na pewno odradzić?? |
Jest dużo dobrych firm, ale niewiele z nich ma jakieś bardzo ciekawe propozycje w tej cenie. Zdecydowanie mogę odradzić firmy takie jak: Boschmann, Peiying, LTC, Blow, Dibeisi, Voice Kraft czy Alphard.
Możesz iść drogą standardową i sprawdzoną, czyli wybrać bardzo popularne głośniki tej klasy, jakimi są chociażby te Hertz'e DSX (choć pomyśl, czy nie lepiej zamontować komponentowe DSK, czy coś z nowszej serii EV), czy ewentualnie jakieś Helix'y (które powinny lepiej zagrać pod samym radiem).
Możesz też trochę poeksperymentować i kupić coś bardziej egzotycznego (co przy odrobinie szczęścia może okazać się lepszym wyborem ). Wielu z nas słyszało Hertz'e, czy Helix'y, z tanich zestawów podobały mi się brzmieniem niektóre modele Mac Audio, ale chętnie bym posłuchał jakiś Sinus Live, Signat'ów, czy Hifonics'ów. Kiedyś bardzo chciałem usłyszeć Beyme SCK-65, ale tak długo zastanawiałem się nad zakupem, że w końcu wycofali ją z produkcji
sniegu - 28-06-2011, 09:13
no patrz kamir całego tematu nie chciało się dziadowi przeczytać bo późno ale wypowiedzieć się musiał
Ale i tak podtrzymuje swoją wypowiedź o tych głośnikach bo dobrze grają
|
|
|