To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Spotkanie małopolskich MM w Krakowie. - 16.05.2010 g.19.oo

sieegurd - 14-05-2010, 21:08

Jackall napisał/a:
jeżeli tesco to proponuję parking pod spodem w okolicach myjni, tam nie powinno być większego kłopotu z odnalezieniem się:-)

Będziemy z żoną od ok. 17 robić zakupki, więc zostawimy Misiaka blisko punktu "zero" :)

jaca71 napisał/a:
Jeszcze chwila i zorganizujecie konkurencyjny spot i będę miał ciężki orzech do zgryzienia, na który spot jechać :P :D

E tam nie przesadzaj :) W sumie to fajnie, że będzie Nas trochę, bo żona się zastanawia, co się robi na takim spocie? :P

karolgt - 15-05-2010, 00:08

postaram się wpaść tak chociaż na godzinkę :)

a mam pytanie: czy jakiś Space Runner planuje przybycie? bo kolega zastanawia się nad kupnem i bardzo chciałby sobie wcześniej takiego zobaczyć na żywo :)

Guga_deLux - 15-05-2010, 13:47

W 90% przyjeżdża, wszystko zależy od pogody :]
sieegurd - 15-05-2010, 21:19

To jak brygada? Spotykamy się o 18.30 na dolnym parkingu w TESCO koło myjni?
Jackall - 15-05-2010, 22:07

Taki jest plan, tylko proszę chętnych o punktualne przybycie żeby zdążyć na czas na klasztorną. Ruszamy o 18.40 :)
Adaho_krak - 15-05-2010, 22:30

Postaram się podjechać pod Tesco, jak mnie nie będzie na 18.30 to nie czekajcie dotrę sam na Klasztorną, sugestia z mojej strony, ni jedzcie |Nowohucką, straszne korki nawet w niedziele, proponuje trasę przez Kosocicką, Rybitwy, most Wandy.
Jackall - 15-05-2010, 23:01

Oki, tak poprowadzę konwój :D
kichotek - 16-05-2010, 00:21

Postaram sie przyjechać ale tylko pod tesco zawsze poznam kilku maniaków i jeśli będzie Adaho_krak, to pomyślimy co dalej z moim fantem. postaram sie być już około 18:00 żeby misiek troche ostygł.
jaca71 - 16-05-2010, 00:45

Adaho_krak napisał/a:
proponuje trasę przez Kosocicką, Rybitwy, most Wandy.

A czy wy wszyscy o tym samym Tesco rozmawiacie? Czyżby na Wielickiej? Bo ja cały czas myślałem że na Kapelance :)

HouseM - 16-05-2010, 01:21

Guga_deLux napisał/a:
W 90% przyjeżdża, wszystko zależy od pogody :]

Lokal jest zadaszony i do tego ogrzewany więc pogoda nam nie straszna :D
... pamiętacie ? -20 za oknem a my spocik pod plazą na parkingu. Ehhh te młodzieńcze czasy :badgrin:

Guga_deLux - 16-05-2010, 07:25

HouseM napisał/a:

Lokal jest zadaszony i do tego ogrzewany więc pogoda nam nie straszna :D

Mam kawałek do Krakowa, chciałam ze 3 godzinki połazić i nawdychać się "atmosfery" a w deszczu to raczej nieprzyjemne.
Aczkolwiek postaram się zjawić :)
Tym bardziej, że parę pytań odnośnie mego pojazdu bym miała do byłego właściciela :)

sieegurd - 16-05-2010, 09:37

jaca71 napisał/a:
Adaho_krak napisał/a:
proponuje trasę przez Kosocicką, Rybitwy, most Wandy.

A czy wy wszyscy o tym samym Tesco rozmawiacie? Czyżby na Wielickiej? Bo ja cały czas myślałem że na Kapelance :)

No TESCO na Kapelance :) Od początku tak było ustalone, bo pytałem kto będzie blosko Ruczaju, żeby mnie pokierować :)

jaca71 - 16-05-2010, 10:13

Ja sobie nie wyobrażam jak można Kosocicką jechać z Kapelanki :)
Ja proponuję: Kapelanka - Monte Cassino - Dietla - Al. Pokoju - Centralna - Podbipięty - Klasztorna :)

Jackall - 16-05-2010, 11:44

jaca71 napisał/a:
Ja sobie nie wyobrażam jak można Kosocicką jechać z Kapelanki :)
Ja proponuję: Kapelanka - Monte Cassino - Dietla - Al. Pokoju - Centralna - Podbipięty - Klasztorna :)

Na Dietla potrafią być spore korki, nie wiem jak teraz ale jak jechałem jakiś czas temu Podbipięty była remontowana i w opłakanym stanie... Chyba już wiem dlaczego spoty są w określonym miejscu i każdy dojeżdża sam a nie kilka osób w kolumnie..

jaca71 - 16-05-2010, 12:54

Jackall napisał/a:
Na Dietla potrafią być spore korki,

Potrafią ale w tygodniu :)
Jackall napisał/a:
jechałem jakiś czas temu Podbipięty była remontowana i w opłakanym stanie...

Teraz jest po remoncie - równa jak stół, długa i prosta i stoją tam policjanci z radarem bo aż się prosi docisnąć :)