Sport - Inne - KSW - MMA - UFC
kirbi - 08-05-2010, 20:05
po obejrzeniu walki stwierdzam, że Pudzian ma szansę z Tim Sylvia tylko jak się wyrobi z kondycją. I moim zdaniem tylko ciosy proste i sierpowe - celne mogą mu dać zwycięstwo. Jak będzie ich tyle co kot napłakał, czyli jak we wczorajszej walce, nie wróżę mu sukcesu. Powinien też więcej kopać, ma chłop siłę w nogach przecież.
maxwell61 - 08-05-2010, 22:47
Z Silvią może mieć problem, bo koleś jest dość elastyczny i zejdzie do nóg Pudziana i go powali. Choćby nawet Pudzian się podniósł to dla niego to już 30% sił mniej...
Aczkolwiek lubie z nim wywiady, jest ubaw
sieegurd - 09-05-2010, 09:59
jaca71 napisał/a: | sieegurd, Ja jestem wielbicielem K-1. MMA to tak sporadycznie oglądam. Wczorajsza walka Pudziana to jednak żenada była. Ktokolwiek z wagą powyżej 110kg sponiewiera go. A silva? Zje go na śniadanie. |
jaca uwielbiam sporty walki. boks, K-1, a najbardziej MMA Nie twierdzę, że Pudzian jest zajefajny jako fighter, ale ma potencjał jakim jest siła. Trochę późno na treningi MMA, bo nie jest już najmłodszy, ale tak jak pisałem wcześniej - kilka walk z silniejszymi rywalami i jest szansa na wyrobienie
[ Dodano: 09-05-2010, 10:00 ]
maxwell61 napisał/a: | Aczkolwiek lubie z nim wywiady, jest ubaw |
Z tym się zgodzę
yaro1976 - 11-05-2010, 15:24
no to ja chciałbym zaprosić wszystkich mmaniaków na galę RING XF , pierwsza edycja bodajże z marca zakończyła się wielkim sukcesem organizacyjnym, atmosfera super, fighterzy może nie z pierwszych stron gazet, mediów, ale emocji na pewno nie zabraknie, zapraszam.
karolgt - 12-05-2010, 00:39
Adaho_krak napisał/a: | Wydaje mi się, że Pudzian walczy z nudów, ileż można wygrywać tych STRONGMENÓW. Próbuje sił w czymś innym, a początki zawsze są trudne nawet dla Pudziana, choć dla Najmana początek w KSW był trudniejszy |
troche nie tak. W strongman osiągnął już wszystko i odszedł w dobrym momencie. Chociąż nie do końca odszedł bo nadal w jakiś zawodach bierze udział, ale przy tej stracie masy raczej o MS w Strongman nie będzie chyba już walczył.
Ja w sumie nie wiem jak komentowac już jego umiejętności..troche tak..dalej nic nie wiemy:D czekam na walke za 2 tyg, mam nadzieje że da radę i będzie ciekawie
sieegurd - 12-05-2010, 07:18
karolgt napisał/a: | Ja w sumie nie wiem jak komentowac już jego umiejętności..troche tak..dalej nic nie wiemy:D czekam na walke za 2 tyg, mam nadzieje że da radę i będzie ciekawie |
Walka z dwukrotnym mistrzem świata w UFC Timem Silvą pokaże Nam na jakim pozoimie Pudzian walczy Jeśli nawet przegra, to będzie to cenna lakcja pokory. Myślę, że starcie z Kawaguhim ukazała Pudzianowi, że nie może kozaczyć i lekceważyć zawodników MMA. Mam nadzieję, że nie siądzie mu psycha
Adaho_krak - 13-05-2010, 10:33
Widzę że Pudzian ostro ćwiczy i rozwija swoje horyzonty http://www.youtube.com/watch?v=ps-p2ghwly4
karolgt - 22-05-2010, 02:54
no to czekamy na kolejne walki.
Nocka zapowiada się ciekawie.
sieegurd - 22-05-2010, 07:21
No to Pudzian poległ Poddał walkę, bo nie miał szans. Zobaczymy czy będzie dalej walczył, czy da sobie spokój.
Ale i tak brawa, że nie stchórzył po ważeniu
jaca71 - 22-05-2010, 08:02
sieegurd napisał/a: | No to Pudzian poległ Poddał walkę, bo nie miał szans. |
Mogę tylko napisac:
A nie mówiłem/pisałem?
stary alfer - 22-05-2010, 08:28
Jest już walka na YT?
PatricoWroc - 22-05-2010, 08:56
Właśnie, jest na YT? Nie dotrwałem. xd
Andrew - 22-05-2010, 10:37
Cytat: | No to Pudzian poległ Poddał walkę, bo nie miał szans. Zobaczymy czy będzie dalej walczył, czy da sobie spokój.
| Powinien trochę poćwiczyć przede wszystkim kondycję za nim znów będzie walczył.
Adaho_krak - 22-05-2010, 11:30
Tutaj obie rundy http://www.se.pl/technolo...via_140296.html z polskim komentarzem.
karolgt - 22-05-2010, 12:40
troche chyba nie miał pomysłu na tą walkę.
No szkoda, zobaczymy co będzie dalej.
Napewno osiągnął jeden wielki sukces - już nie tylko kilka osób w PL wie co to wogóle KSW/UFC spopularyzował kolejną dyscypline.
|
|
|