To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sport - Inne - KSW - MMA - UFC

kirbi - 08-05-2010, 20:05

po obejrzeniu walki stwierdzam, że Pudzian ma szansę z Tim Sylvia tylko jak się wyrobi z kondycją. I moim zdaniem tylko ciosy proste i sierpowe - celne mogą mu dać zwycięstwo. Jak będzie ich tyle co kot napłakał, czyli jak we wczorajszej walce, nie wróżę mu sukcesu. Powinien też więcej kopać, ma chłop siłę w nogach przecież.
maxwell61 - 08-05-2010, 22:47

Z Silvią może mieć problem, bo koleś jest dość elastyczny i zejdzie do nóg Pudziana i go powali. Choćby nawet Pudzian się podniósł to dla niego to już 30% sił mniej...

Aczkolwiek lubie z nim wywiady, jest ubaw :wink:

sieegurd - 09-05-2010, 09:59

jaca71 napisał/a:
sieegurd, Ja jestem wielbicielem K-1. MMA to tak sporadycznie oglądam. Wczorajsza walka Pudziana to jednak żenada była. Ktokolwiek z wagą powyżej 110kg sponiewiera go. A silva? Zje go na śniadanie.

jaca uwielbiam sporty walki. boks, K-1, a najbardziej MMA :) Nie twierdzę, że Pudzian jest zajefajny jako fighter, ale ma potencjał jakim jest siła. Trochę późno na treningi MMA, bo nie jest już najmłodszy, ale tak jak pisałem wcześniej - kilka walk z silniejszymi rywalami i jest szansa na wyrobienie :)

[ Dodano: 09-05-2010, 10:00 ]
maxwell61 napisał/a:
Aczkolwiek lubie z nim wywiady, jest ubaw :wink:

Z tym się zgodzę :)

yaro1976 - 11-05-2010, 15:24

no to ja chciałbym zaprosić wszystkich mmaniaków na galę RING XF , pierwsza edycja bodajże z marca zakończyła się wielkim sukcesem organizacyjnym, atmosfera super, fighterzy może nie z pierwszych stron gazet, mediów, ale emocji na pewno nie zabraknie, zapraszam.
karolgt - 12-05-2010, 00:39

Adaho_krak napisał/a:
Wydaje mi się, że Pudzian walczy z nudów, ileż można wygrywać tych STRONGMENÓW. Próbuje sił w czymś innym, a początki zawsze są trudne nawet dla Pudziana, choć dla Najmana początek w KSW był trudniejszy :twisted: :mrgreen: :lol: :D

troche nie tak. W strongman osiągnął już wszystko i odszedł w dobrym momencie. Chociąż nie do końca odszedł bo nadal w jakiś zawodach bierze udział, ale przy tej stracie masy raczej o MS w Strongman nie będzie chyba już walczył.

Ja w sumie nie wiem jak komentowac już jego umiejętności..troche tak..dalej nic nie wiemy:D czekam na walke za 2 tyg, mam nadzieje że da radę i będzie ciekawie ;)

sieegurd - 12-05-2010, 07:18

karolgt napisał/a:
Ja w sumie nie wiem jak komentowac już jego umiejętności..troche tak..dalej nic nie wiemy:D czekam na walke za 2 tyg, mam nadzieje że da radę i będzie ciekawie ;)

Walka z dwukrotnym mistrzem świata w UFC Timem Silvą pokaże Nam na jakim pozoimie Pudzian walczy :) Jeśli nawet przegra, to będzie to cenna lakcja pokory. Myślę, że starcie z Kawaguhim ukazała Pudzianowi, że nie może kozaczyć i lekceważyć zawodników MMA. Mam nadzieję, że nie siądzie mu psycha :(

Adaho_krak - 13-05-2010, 10:33

Widzę że Pudzian ostro ćwiczy i rozwija swoje horyzonty http://www.youtube.com/watch?v=ps-p2ghwly4 :mrgreen: :mrgreen: :D :lol:
karolgt - 22-05-2010, 02:54

no to czekamy na kolejne walki.

Nocka zapowiada się ciekawie.

sieegurd - 22-05-2010, 07:21

No to Pudzian poległ :( Poddał walkę, bo nie miał szans. Zobaczymy czy będzie dalej walczył, czy da sobie spokój.

Ale i tak brawa, że nie stchórzył po ważeniu :D

jaca71 - 22-05-2010, 08:02

sieegurd napisał/a:
No to Pudzian poległ :( Poddał walkę, bo nie miał szans.

Mogę tylko napisac:
A nie mówiłem/pisałem?

stary alfer - 22-05-2010, 08:28

Jest już walka na YT?
PatricoWroc - 22-05-2010, 08:56

Właśnie, jest na YT? Nie dotrwałem. xd
Andrew - 22-05-2010, 10:37

Cytat:
No to Pudzian poległ :( Poddał walkę, bo nie miał szans. Zobaczymy czy będzie dalej walczył, czy da sobie spokój.
Powinien trochę poćwiczyć przede wszystkim kondycję za nim znów będzie walczył.
Adaho_krak - 22-05-2010, 11:30

Tutaj obie rundy http://www.se.pl/technolo...via_140296.html z polskim komentarzem.
karolgt - 22-05-2010, 12:40

troche chyba nie miał pomysłu na tą walkę.

No szkoda, zobaczymy co będzie dalej.

Napewno osiągnął jeden wielki sukces - już nie tylko kilka osób w PL wie co to wogóle KSW/UFC :) spopularyzował kolejną dyscypline.