To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[07-XX]Lancer CYxA Ogólne - Lampy , spoiler

Trik - 21-10-2010, 19:26

I takie właśnie lampy ma Lancer RA od 2008r, a w Japonii, oczywiście :twisted: , jako opcja w katalogu. Ładne są, do czrnego, jak w mordę. :P
jaca71 - 21-10-2010, 23:19

To jest dla ,mnie zagadka:
Dlaczego nowy model (np. Lancer, Mazda 3...) ma czerwone wypełnienie tylnych lamp. Potem po niby-lifcie dają czarne wyglądające o niebo lepiej?

jac - 21-10-2010, 23:43

jaca71 napisał/a:
To jest dla ,mnie zagadka:
Dlaczego nowy model (np. Lancer, Mazda 3...) ma czerwone wypełnienie tylnych lamp. Potem po niby-lifcie dają czarne wyglądające o niebo lepiej?

Bo wowczas praktycznie bez zadnych kosztow dodatkowych moga pochwalic sie face-liftem i utrzymac sprzedaz na przynajmniej porownywalnym poziomie jak w roku poprzednim. Jakby sie przyrzec samochodom to np ich linia nadwozia zatacza szeroki luk - taki na ok.20 lat i wraca - podobnie jak ma sie to w modzie. wyobraz sobie jaka piekna i na czasie bylaby teraz nasza syrenka po delikatnym lifcie nadwozia. Reasumujac, prochu juz nikt nie wymysli wiec chwytaja sie sztuczek np z lampami, o ktorych wiedzieli dawno ze z wypelnieniem sa ladniejsze ;-) a paradoksalnie nie pomysla azjaci jedni ze przydaloby sie w lancerku dac regulowany podlokietnik i kolumne kierownicza regulowana w dwoch plaszczyznach - chociaz to ze tego nie ma akurat potrafie logicznie wyjasnic, mimo iz troszke mi to przeszkadza...

michaello - 22-10-2010, 09:38

Trzeba bedzie poczekac jakies pol roku az sie pojawia na szrotach (niestety statystyki sa nieublagane :( )
Na aukcjach zapewne tez, chociaz te raczej omijam szerokim lukiem bo pochodzenie jest raczej watpliwe w przypadku nowosci.