To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sigma/Diamante Ogólne - Przykra sprawa...

Zajc3w - 12-05-2010, 18:38

kosior1975 napisał/a:
Na swój koszt nie musicie wysyłać już w rozmowie tel kilkadziesiąt minut temu powiedziałem Zajc3w, by reszta została wysłana na mój koszt jeśli wysyłacie ze swoich pieniędzy będą one przelane do was na konto

Po 2 telefonach z Twoimi bluzgami i odgrażaniem tego trzeciego nie za bardzo słuchałem. Ty wysyłałeś do mnie na swój to ja wyślę do Ciebie na mój.

Oszustem Cię nie nazwałem ani na forum, ani przez telefon.

Anonymous - 12-05-2010, 18:40

KPINA!!!!I kończę temat bo już wywodzić mi się nie chce
Fotomisia - 12-05-2010, 18:46

No ja słyszałam tę Twoją "rozmowę" siedząc parę metrów dalej przy komputerze :?

Szkoda gadać. Może trzeba było nagrać te "rozmowy" i puścić na następnym spocie...
a nie sorry, przecież zakazałeś nam przyjeżdżać... :shock:
A właściwie tylko Zajc3w'owi więc rozumiem, że ja mogę się pokazać? :D

Anonymous - 12-05-2010, 18:51

Teraz to ja się nie dziwie dlaczego ''rzekomo'' wandale rozwalili wam Galant :shock: Ktoś po prostu nie wytrzymał nerwowo przy waszych osobach
pawliku - 12-05-2010, 18:56

skończcie się kłócić bo niefajnie czyta się takie posty :roll: :roll: :roll:
Fotomisia - 12-05-2010, 19:01

kosior1975 napisał/a:
Teraz to ja się nie dziwie dlaczego ''rzekomo'' wandale rozwalili wam Galant :shock: Ktoś po prostu nie wytrzymał nerwowo przy waszych osobach

Taaaa, nie ma to jak odbić po chamsku piłeczkę i ładnie się wybielić...

pawliku napisał/a:
skończcie się kłócić bo niefajnie czyta się takie posty :roll: :roll: :roll:

Co racja to racja. Dlatego ze swojej strony kończę tę dyskusję bo do niczego nie prowadzi...a ręce i tak opadły mi już do samej ziemi... :(

gigant87 - 12-05-2010, 19:19

temat do zamknięcia i wyczyszczenia
VirMan - 12-05-2010, 19:50

myślę , żeby jednak zostawić - każdy po przeczytaniu ma też obraz kto i jak pisał - to też daje obraz. Każdy kto zainteresowany będzie wyciągnie wnioski sam.
mmatulek - 12-05-2010, 20:13

Myślę, że powinniście zrobić rzetelny bilans kosztów i przy najbliższym spocie lub wcześniej rozliczyli się i podać sobie rękę na zgodę. Po tak sigmastycznym wiosennym spocie jestem rozdarty tym co czytam. Czas leczy rany i mam nadzieje, że spotkamy się wszyscy przy okazji kolejnego spotu i będziemy się śmiać z niefrasobliwości Kosiora, złości Zajca i Fotomisi.

pozdrawiam i życzę jak najszybszego zakończenia sporu.

ps. Czy topik czyścić czy nie, pozostawiam decyzji moderatora.

londolut - 12-05-2010, 20:49

Prosiłbym niezwiązanych z tematem o nieudzielanie się.
Temat zamykam. Otworzy go (bądź nie), Admin.

lukasz12 - 15-05-2010, 17:47

Uważam że temat nie do końca został wyczerpany. Uważam że są osoby które jeszcze się powinny wypowiedzieć...i apeluje o odpowiedzi NA TEMAT i obiektywne...
Opisana sytuacja to nie jest osobny, jednostkowy przypadek niestety. To była tylko kropla która przelała kielich goryczy...

Hubeeert - 15-05-2010, 18:35

Przyglądam się temu co się tu dzieje.
I niespecjalnie będę miał litość nad osobami łamiącymi ZASADY FORUM.
kosior1975 jestes o mały krok od bana.

lukasz12 chcieliście małej autonomii - zgodziłem się. Proszę zróbcie tak, żebym nie zaczął żałować.

Rafi5 - 15-05-2010, 22:13

Witam!
Panowie dajcie spokój! Każdy popełnia błędy ale sztuką jest przyznać się do tego.
Macie charakter skoro jeździcie SIGMĄ , więc nie psujcie tego!
mmatulek ma rację! Pozdrawiam!

zuku19 - 15-05-2010, 22:29

Koledzy życie jest krótkie i brutalne , więc czy warto się kłócić , Każdy z nas ma coś na sumieniu , nie ma ideałów.Wszystko można załatwić spokojnie , nie prawda?
lukasz12 - 15-05-2010, 22:59

Panowie...rozumiem waszą dobrą wolę i wiem że trzeba się godzić, ale znam Kosiora nieco dłużej...
Dlatego dopiero po namyśle zdecydowałem się odblokować wątek.
Być może wypowiedzi 2 osób na które, czekam rzucą trochę więcej światła na tą faktycznie przykrą sprawę...